Irıs von Everec
Profesör
@ConfickerBelasi banlandı mı? Ne dinliyorsunuz konusuna en iyi metal şarkıları atan adamdı...
Vay be @ConfickerBelası multiden gitti
Vay be @ConfickerBelası multiden gitti
Evet çocuk olduğun doğrulandı.Conficker belası iyi ki banlandı. Forumdaki en nefret ettiğim kişi??.
7.gün artık hiç halim kalmadı...6. gün önceki günlerle aynı. Yeni uyandım herkese günaydın
?Aç ağızını babacık hediye getirdi. Babacık hediye vermesin mi? ? Sonra da psikopat gibi tabanca ile ateş etmeler ve dövmeler falan. ? Oray bey ve Koray bey kardeşler.
Tunca Arslan işinde harika.
Bir şey yok kınk. Biraz garip buldum.@Servous, ne oldu ki?
Bu daha kolay. En azından sonraki nota gelene kadar dikkatin dağılmıyor. O kadar yavaş şey mi olur ya?
Çok zor ve hızlıymış yaa.
Açıkçası ondan ben de beklemezdim.@ConfickerBelasi çoklu üyelik açmak sana hiç yakışmadı. ?
@ConfickerBelasi çoklu üyelik açmak sana hiç yakışmadı. ?
Bilmiyoruz.Sebebi neydi acaba ?
Hiç Komik Değil kanalını bilmeyenler için espriler mntıksız gelebilirBu forum da neden bazılarımız anlamıyor dediklerimi? Ben Türkçeyi bilmiyorum galiba. Yanlış yazıyorum. Ya da onlar bilmiyor.
Doğru düzgün ve hata yapmadan, yazıyorum güzel dilimiz Türkçeyi. Ama anlamayanlar var dediklerimden. ?
Okuyan kiişi hızlı okuduysa yanlış anlamış oalbilir konu içindeki mesaja bende baktım sıkıntı durmuyor@nixc0r, yok ben onu demedim. Bazı konular da bir şeyler yazıyorum ama onlar yanlış anlıyorlar. Ben onu demek istedim.
mesajını okuyorumNe yapıyorsunuz
soruları cevaplıyor dahaEfi shell ile soru cevap yapılacaktı ne zaman ya da yapıldımı ?
o zaman korsana devamTavuk yetiştiriyorum ve korsan PS3 kullanıyorum. Tavuklarım altın yumurtlamaya başladığında PS3'ü korsan oynamayı bırakacağım.
Forumdaki konularda korsan önereni ve kullananı yerden yere vuruyorum ama işin kökünde ben de kullanıyorumo zaman korsana devam
raporlasam ban!Forumdaki konularda korsan önereni ve kullananı yerden yere vuruyorum ama işin kökünde ben de kullanıyorum![]()
Yooğ, ben kullandığımı belirtiyorumraporlasam ban!
beni korsana teşvik ediyorsun.![]()
seo yu ben yaptım ondandır ?(Bu arada Google'da Street Fighter II ne zaman çıktı yazınca SDN çıkıyor.)
Oha, USSR'de Zangief var. Akira'nın oynadığı karakter. Hiç fark etmemiştim. Şimdi gel de Guile oyna, USSR'yi seçmek zorunda hissettim kendimi. Zangief oynadım.Yooğ, ben kullandığımı belirtiyorum
1991'de çıkmış oyuna para mı vereceğim ben?
(Bu arada Google'da Street Fighter II ne zaman çıktı yazınca SDN çıkıyor.)
Ekli dosyayı görüntüle 140205
Evet, evet, haklısın, High Score Girl'de gördüm ve oynayacağım. Final Fight da oynayacağım, o da animede var.