Overclocked
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,575
Ravencoin %121 arttı ?? ama ben %10 kâr edebildim
Kendine bir uğraş bulabilirsin.Aynen
Ama insan yatmaktan da sıkılıyor ?
Yatmayın.Aynen
Ama insan yatmaktan da sıkılıyor ?
Tamam senin için yatmayım.Yatmayın.
Büyük Burdur savaşı sırasında yatamazsınız!
#porçayiçinburdayız #bizcekomikti #freeporçay #porçayiçinadalet #adaletinizparodi
Saat 19:00'da #bizcekomikti tagına asılıyoruz!
@SENİOR_53, gülmenin sırası değil. Savaşı kaybedersek Ömer hapse girecek.Yatmayın.
Büyük Burdur savaşı sırasında yatamazsınız!
#porçayiçinburdayız #bizcekomikti #freeporçay #porçayiçinadalet #adaletinizparodi
Saat 19:00'da #bizcekomikti tagına asılıyoruz!
Hapise girmemeli.@SENİOR_53, gülmenin sırası değil. Savaşı kaybedersek Ömer hapse girecek.
Bunun sonucunda "kendi aramızda oynadığımız fantastik bir oyun" olan Burdur İmparatorluğu da yıkılacak.Hapise girmemeli.
Ben de.Bunun sonucunda "kendi aramızda oynadığımız fantastik bir oyun" olan Burdur İmparatorluğu da yıkılacak.
Travmalarımı kara mizahla yok etmeyi öğreten kişiydi o. İlk defa tanımadığım bir kişi için ağladım. İlk defa kendimi böyle çaresiz hissettim.
Evlerine bilgisayar kargolamamızı bekliyorlar herhalde.Aileme nasıl bilgisayar aldırırım yöntemleri, diye konulardan bıktım. Sonuçta onlar ailesiyle yaşıyor ve nasıl birileri olduklarını biliyor. Buraya konu açması ve bizim bir şeyler dememiz boşuna. Sonuçta biz onların ailesiyle yaşamıyoruz. Yani nereden bileceğiz ki, nasıl birileri olduklarını veya nasıl ikna olacaklarını?
Klasik boş konular...Aileme nasıl bilgisayar aldırırım yöntemleri, diye konulardan bıktım. Sonuçta onlar ailesiyle yaşıyor ve nasıl birileri olduklarını biliyor. Buraya konu açması ve bizim bir şeyler dememiz boşuna. Sonuçta biz onların ailesiyle yaşamıyoruz. Yani nereden bileceğiz ki, nasıl birileri olduklarını veya nasıl ikna olacaklarını?
hiç olmuyorsa intihar edeceksinKlasik boş konular...
Forumda bulunan insanları kahin sanıyorlarAileme nasıl bilgisayar aldırırım yöntemleri, diye konulardan bıktım. Sonuçta onlar ailesiyle yaşıyor ve nasıl birileri olduklarını biliyor. Buraya konu açması ve bizim bir şeyler dememiz boşuna. Sonuçta biz onların ailesiyle yaşamıyoruz. Yani nereden bileceğiz ki, nasıl birileri olduklarını veya nasıl ikna olacaklarını?
Sistem yazmadan / bütçe yazmadan konu açanlar da aynı.Forumda bulunan insanları kahin sanıyorlar
Telekinezi ile iletişim kuruyoruz sanıyorlar :/Sistem yazmadan / bütçe yazmadan konu açanlar da aynı.
Sırf onları GNU/Linux kategorisinde görmeyeyim diye konu açtım:Sistem yazmadan / bütçe yazmadan konu açanlar da aynı.
Hangi şarkı?Üst komşu bağıra bağıra şarkı söylüyor sesi güzel olsa keşke :/
Hakikaten sinir bozucu oluyorlar. Amaçları yardım almak değil boş post kasmak.Sistem yazmadan / bütçe yazmadan konu açanlar da aynı.
Hangi şarkı bilmiyorum sadece yaralıyım yaralıııı diye bağırıyorduHangi şarkı?
Bir kıza yürüyorumdur:
Cevap durumu: Aşağıdaki görüntü.
Benim durumum: Aşağıdaki görüntünün alındığı yer.
Ekli dosyayı görüntüle 140291
Ehh, eww, e. ğEkli dosyayı görüntüle 140292
Al bakalım, istediğin cevap bu muydu?
İşte bu yüzden yürüme koşBir kıza yürüyorumdur:
Cevap durumu: Aşağıdaki görüntü.
Ekli dosyayı görüntüle 140291
Hiç kimse asıl espri hakkında konuşmuyorİşte bu yüzden yürüme koş
Şarkıyı biliyordum da görüntü aklımdan çıkmışSözlerin bir kısmı:
Hahahahahahahahahaha m**