- Reaksiyon puanı
- 10,459
Oturuyorummesajını okuyorum
sen
Oturuyorummesajını okuyorum
sen
Ben mi kolsuzum yoksa Sonic Boom hareketi çok mu zor?Guile'ı sevdim iyi çocuk.
Hocam cahil insanlarla tartışmaya girmeyin. Ne deseniz de kendi bildikleri doğrudur onlara göre. Onlarla seviyeli tartışma yapmakta mümkün değil.Ciddiye almayıp cevap vermediğim için kendini haklı sanan geri zekalı insanlar...
Gerçeği göremeyecek kadar kör, yanlışı savunacak kadar cahil, elinde kağıt verisinden başka bir şey olmayacak kadar deneyimsiz "duayenler"...
Hayatınız zor, size sağlıklı ve kolay bir hayat diliyorum.
Neden kanamış ki?Valorant oynarken elimde bir ıslaklık hissettim oyun bitti bir bakayım dedim kanmış.
Elim,yüzüm,klavya de kan izleri olmuş el ve yüz sıkıntıda klavyede çok hawli durdu
Geçmiş olsun.8.gün değişen bir şey yok.
Teşekkür ederim. Ben de söyle ve rahatla da takılıyorum.Forumda rahatça bir şeyler yazamadığımdan bahsettiğim bir yazı yazmıştım. Paylaşmadan sildim. Çünkü gerçekten yazarken 50 kere düşünüyorum ve yazamıyorum.
Geçmiş olsun.
Hocam henüz TR'ye gelmedi mi?Geforce now tr ye gelseydi de oynasaydik rahatça
Turkcell sayesinde aslında geldi ama çoğu kişi şu anlık kullanamıyor.Hocam henüz TR'ye gelmedi mi?
Benim bir sorum olacaktı.Turkcell sayesinde aslında geldi ama çoğu kişi şu anlık kullanamıyor.
Onu bana sormayın bence, konuyla ilgili arkadaşlar size daha çok yardım ederler.Benim bir sorum olacaktı.
Ekli dosyayı görüntüle 140271
İnternet hızım bu aralarda geforce now için yeterli mi?
Anladım teşekkür ederim.Onu bana sormayın bence, konuyla ilgili arkadaşlar size daha çok yardım ederler.
Milletimiz dikkat etmiyor, nasıl olsa moderatörler düzeltiyor kafasında olduğu için rastgele iş yapıyorlar. Yapacak bir şey yok.Halen forumun en sonunda bulunan ikinci el bölümüne sorunlar için konu açılıyor. Harbiden nasıl yapıyorsunuz merak ettim.
Burada bana dolaylı yoldan laf atmak istedin ama abimsin ne diyeyim. Konu da geldin saygısızlık yaptın diyip çekip gittin içeriğinin ne olduğuna bile bakmadın. Ön yargı da kötü bir şeydir. O konuda haklı olduğumu siz de biliyorsunuz artık yönetim ekibine ne yaptıysam ben de bilmiyorum sırf bana karşı kin güdüldüğü için hiçbir şey yapmadınız sırf 1,2 konu yüzünden gelip burada kalpte kıracak değilim ancak üyelere karşı kin gütmeyin tek isteğim bu.Uyarırsın çok sıkı derler uyarmazsın konu açarlar yok düşünce mizi yazamıyoruz engelliyorlar diye. Yapma dersin özelden laflar laflar. İnsanlarla uğraşmak zor değil kendini bilmezlerle uğraşmak zor.
Ben de atayım mı kızgınHerkes de kızgın ? atıyor, hepsiburada satın alma konularına. Bari ben de atayım dedim.
Eksik kalmayalım. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yusuf ÇALIŞ, @Servous, evet haklısınız. Bazı insanlara laf anlatamıyoruz.
Beta sürümü geldi onuda kodu olanlar kullanabiliyor 15 martta herkesin kullanimina açılacak sanırımHocam henüz TR'ye gelmedi mi?
Single player oyunlarinda rahatça oynarsiniz da rekabetcide az bi sıkıntı olabilir.Benim bir sorum olacaktı.
Ekli dosyayı görüntüle 140271
İnternet hızım bu aralarda geforce now için yeterli mi?
Teşekkür ederim.Beta sürümü geldi onuda kodu olanlar kullanabiliyor 15 martta herkesin kullanimina açılacak sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Single player oyunlarinda rahatça oynarsiniz da rekabetcide az bi sıkıntı olabilir.
AynenHaftasonu yat yat yat