- Reaksiyon puanı
- 4,609
Evet, odama girmediler bu arada.Çips seviyon mu?
Evet, odama girmediler bu arada.Çips seviyon mu?
banı kaldırın....ne dinliyorum konusundan niye engellendim?
Ekli dosyayı görüntüle 137573
Lays stix severim. Arada büyüük poşette alırımEvet, odama girmediler bu arada.
Yeni bir cipsimsi şey buldum, ekmek cipsi. Tadı tuzu yok, bildiğin ekmek.Lays stix severim. Arada büyüük poşette alırım
Benim de. Müzik aletin varsa onunla uğraş, ben org çalmaya çalışıyorum şuan. Bir Katyusha çalacağım deli oldum 2 saattir.Canım sıkılıyor.
Niye böyle bir şey var kiYeni bir cipsimsi şey buldum, ekmek cipsi. Tadı tuzu yok, bildiğin ekmek.
Ekli dosyayı görüntüle 137579
Bu ya?
Fakir çipsi olsaydı adı keşke ?Yeni bir cipsimsi şey buldum, ekmek cipsi. Tadı tuzu yok, bildiğin ekmek.
Bu ya?
@_Zaur_ reaksiyon atarak pinglemeseydin "Bu ya?" olarak kalacaktı, iyi son dakikalarda pingledin de farkettim.Yeni bir cipsimsi şey buldum, ekmek cipsi. Tadı tuzu yok, bildiğin ekmek.
Bu ne ya?
muqA2 Türkçe.
Doçent oldum.
kime dedinSizler şehirlerde hoşunuza giden şarkıları dinlerken,kasabalarda,köylerde bu uzun havalar aynı şekilde ,değişmeden söylenerek devam edecek,para için değil gerçekleri anlatmak için bu türküler yakılacaktır.
sizlerin şarkıları unutulurken bu Türküler dillerde ama sessizce söylenecek ,kalplerde yaşayacaktır.NOKTA
Öylesine demiştir. Söyle Rahatla burası, kafana göre takılabiliyorsun.kime dedin
ne güzelmişÖylesine demiştir. Söyle Rahatla burası, kafana göre takılabiliyorsun.
bu sözler kimseye söylenmedi,isim yok ,ad yok,hedef yok,siz neden hedef sordunuz!!??kime dedin
amaç sız yerebu sözler kimseye söylenmedi,isim yok ,ad yok,hedef yok,siz neden hedef sordunuz!!??
Ben hiç hata yapmıyorum. Bak örnek:Hayatımda ilk defa yazılım yaparken tek denemede hatasız yaptım. Alırım bi h.o.
print('Sayı gir:')
x = input()
print('Girdiğin sayı: ' + x)
Ben hiç hata yapmıyorum. Bak örnek:
print('Sayı gir:') x = input() print('Girdiğin sayı: ' + x)
Çok kolay yaa. Nasıl hata yapıyorsunuz
Müzik indirme şeysi yaptım C# ile.Ben hiç hata yapmıyorum. Bak örnek:
print('Sayı gir:') x = input() print('Girdiğin sayı: ' + x)
Çok kolay yaa. Nasıl hata yapıyorsunuz
Aman hocam o ne öyle. Ben daha while döngüsündeyimEkli dosyayı görüntüle 137660
Terminali değiştir kısımını düzenleyeceğim, daha orayı ellemedim, o kadar basit kod yazsak bizde hata almayız.
Youtube üzerinden mi indiriyorsun?Müzik indirme şeysi yaptım C# ile.
Başka bir yerden indiriyor.Aman hocam o ne öyle. Ben daha while döngüsündeyim
Youtube üzerinden mi indiriyorsun?