- Reaksiyon puanı
- 4,609
Keşke bi kız gelse de omzuma masaj yapsa
Ya kız olmasına gerek yok omzum kopuyor şuan
Hayır bugün öğrendim. Umarım öyledir yani sanırım@webrettin biliyor musunuz?
nE?!@EFI Shell den sonra @Usain de gitti...
Giden gidene :/
@Allah'ın Kulu 'da gitmiş.@EFI Shell den sonra @Usain de gitti...
Kız olmasına gerek yoksa, Yağlı ballı masajını yapardım.Keşke bi kız gelse de omzuma masaj yapsa
katılıyorum, son derece doğru bi yorum ?
Boş yorum dedikleri bu sanırım ?
Nasıl ya@EFI Shell den sonra @Usain de gitti...
Boş yapma (!)
Tüm forumda ki en yararlı yorum olabilir
Neden gitti acaba.@EFI Shell gitti...
Allah korusun hocam inşallah geri gelirGeri dönmeyecek diye biliyorum.
Ben de oranın ajanlarındanım. Konu dışı hariç 1k+ mesajım var oradaBence ortada böyük bir oyun dönüyor yeşil beyazlı forumun ajanları tarafından kaçırılmış olabilirler
Wow bence suçluyu bulduk KV2 ile mi kaçırdınBen de oranın ajanlarındanım. Konu dışı hariç 1k+ mesajım var orada
Suç ortağım olmak ister misin, EFI Shell'i, Usain'i ve Allah'ın Kulu'nu kaçırdım. Suç ortağım olmazsan seni de kaçırırımSonunda geldim, okula gitmiştim şimdi eve döndüm ve forumda bildirim manyağına dönmüşüm arkadaş.
Yok almayayım sağ ol, daha bugün Lubuntu incelemesini yapacağım daha sonra da TerminaldenKurtulun programını geliştireceğim, şu iş bitsin sonra kaçır.Suç ortağım olmak ister misin, EFI Shell'i, Usain'i ve Allah'ın Kulu'nu kaçırdım. Suç ortağım olmazsan seni de kaçırırım
Suç ortağım olursan kaçırmam ama, daha büyük işler yapabiliriz! @Dengesiz Kokarca yı da almayı düşünüyorum, Linux'çular olarak SDN'yi fethedeceğiz!Yok almayayım sağ ol, daha bugün Lubuntu incelemesini yapacağım daha sonra da TerminaldenKurtulun programını geliştireceğim, şu iş bitsin sonra kaçır.
Canım çekti.Gözleme Olsada Yesek.