• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke bi kız gelse de omzuma masaj yapsa

Ya kız olmasına gerek yok omzum kopuyor şuan
Kız olmasına gerek yoksa, Yağlı ballı masajını yapardım.
Öff omuzundan başlar aşağı süzülür şıkı şıkı ba baaa ?

Neyse... yanımda olmadığın için şanslısın ??

Bende giderim, o zaman bu imparatorluktan forumdan. Hep iyi insanları teker teker savaşta kaybediyoruz. ?

Bence ortada böyük bir oyun dönüyor yeşil beyazlı forumun ajanları tarafından kaçırılmış olabilirler

• Komik
Tepkiler: 023
Sonunda geldim, okula gitmiştim şimdi eve döndüm ve forumda bildirim manyağına dönmüşüm arkadaş.

• Komik
Suç ortağım olmak ister misin, EFI Shell'i, Usain'i ve Allah'ın Kulu'nu kaçırdım. Suç ortağım olmazsan seni de kaçırırım :D
Yok almayayım sağ ol, daha bugün Lubuntu incelemesini yapacağım daha sonra da TerminaldenKurtulun programını geliştireceğim, şu iş bitsin sonra kaçır. :D

• Komik
Yok almayayım sağ ol, daha bugün Lubuntu incelemesini yapacağım daha sonra da TerminaldenKurtulun programını geliştireceğim, şu iş bitsin sonra kaçır. :D
Suç ortağım olursan kaçırmam ama, daha büyük işler yapabiliriz! Dengesiz Kokarca yı da almayı düşünüyorum, Linux'çular olarak SDN'yi fethedeceğiz!