S
sana değil ban için.
Kızgın attığın kişi benim ama.sana değil ban için.
Çok pis reaksiyon kasmışım.32 bildirim var..
Keşke daha mantıklı konular bu kadar değer alsaydı nerede gereksiz, küfürlü vb. Konu varsa hemen atlıyoruz, neyse artık ağzımı kapatsam iyi olacak iki saattir söyleniyorum.
Çocuğa aşırı sinir olmaya başladım hayır yalan söylüyor belli bir de
bilgisaayrıma virüs bulatı... Türkçesi harikaymış arkadaşın. ? İnsan bari düzeltir yanlış yazsa da. Hep ben yanlış yazınca düzeltiyorum.
Nefes alamazdı. Herkes Grönland'a giderdi çünkü.Ne olacak bu dünyanın sonu acaba?
Keşke Plague İnc oyunu gerçek olsaydı, hiç olmazsa dünya rahat nefes alırdı kendini zeki gören yaratıklardan.
Orada birşeyler düşünürüz. Soyuğa dayanıklı virüs olsundaNefes alamazdı. Herkes Grönland'a giderdi çünkü.
Noooo ? umarım gitmezsin reis.Bende giderim
saf kan İngiliz çayı diye bişey yok çay Çin menşeili İngilizler Seylan'a Çin'den alınan fideleri diktiler bugüne geldiler...Karadeniz deki de öyle.Safkan İngiliz çayına ihtiyacım var...
Hiç sönmez reis dinlememişsin hocam. Dinleseydin safkan İngiliz çayı diye bir şeyin olduğunu bilirdinsaf kan İngiliz çayı diye bişey yok çay Çin menşeili İngilizler Seylan'a Çin'den alınan fideleri diktiler bugüne geldiler...Karadeniz deki de öyle.
Çips seviyon mu?Şuan yardım yapan vakıflardan (ya da her neyse işte) birinin görevlileri bizim evde ve eve bakıyor fakir miyiz diye aldgjljhfkyj odama girseler yardım olarak sadece cips verirler.