- Reaksiyon puanı
- 2,861
BendeuBlock Origin
Açık kaynak kodlu ve özgür bir adblock olduğu için bunu kullanıyorum.
Bunu da kullanıyorum:Facebook Container
BendeuBlock Origin
Açık kaynak kodlu ve özgür bir adblock olduğu için bunu kullanıyorum.
Rahatsızlık için özür dilerim fakat yardım edebileceğim bir konu olduğunda yardım ederim tabii ki, bilemediğimden dolayı yanıt vermiyorum. Attığım tepkiler ise rastgele, kafaya takmanıza gerek yok. Oturduğunuz yerden reaksiyon puanınız artıyor, arkanıza yaslanın.@HanzeH diye üyeden nefret ediyorum yardım istiyorum gidiyor mesajlarıma komik atıyor çok gıcık bir üye
Acaba 10 yıl sonra hayatta olacak mıyım?Acaba 10 yıl sonra hala burada olacak mıyım?
bak işte bu konuda haklısın,şunu da eklemek lazım gelirAcaba 10 yıl sonra hayatta olacak mıyım?
Acaba 10 yıl sonra buradı hala duracak mı?
Yatınca rüya görecek miyim? Sabah kahvaltıda ne olacak? Deprem olur mu? Acaba yarına çıkacak mıyım? Sorular, sorular, cevapsız sorular...Acaba 10 yıl sonra hayatta olacak mıyım?
Acaba 10 yıl sonra buradı hala duracak mı?
bu garibim halka filmindeki kız bile cevap bulamayınca dışarıda arar olmuş,ama onu görende korkudan kaçıyorYatınca rüya görecek miyim? Sabah kahvaltıda ne olacak? Deprem olur mu? Acaba yarına çıkacak mıyım? Sorular, sorular, cevapsız sorular...
Stranger Things bakabilirsin.Kitap okuyamıyorum, dizi ve film izleyemiyorum. Bu olay canımı sıkmaya başladı. İnsanlarla muhabbet ederken sıkıntı oluyor.
Sıkılmadan izlediğim film, dizi sayısı nadirdir. Napıcam ben bilmiyorum.
İzleyebileceğimi sanmıyorum. Genel olarak sitcom seviyorum ama bakarım. Netflix'te ilk bölümü ücretsizmiş.Stranger Things bakabilirsin.
GünaydınSöyle rahatla kapanmışmı
Ciddem bende uzun süredir yoktum ve forum çok değişmiş .Takılmamak çok kötü bir şey. 1 haftadır ne açtığım konulara bakılıyor ne sorularıma cevap geliyor. Artık raporlara bile bakılmıyor.
Galiba insanlar bu yüzden multi açıyor.
Forumu bırakma zamanı geldi galiba.
Onu geçtim hadi. Ama emek verince karşılığını alamamak çok kötü.Ciddem bende uzun süredir yoktum ve forum çok değişmiş .