Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Bende bilmiyorum,güzel durduğunu düşünüyorlar herhalde.Forumda herkes neden hareketli profil fotoğrafı kullanıyor?
Bende bilmiyorum,güzel durduğunu düşünüyorlar herhalde.Forumda herkes neden hareketli profil fotoğrafı kullanıyor?
Çünkü haWlııForumda herkes neden hareketli profil fotoğrafı kullanıyor?
Gifli daha harika oluyor da ondan. Ben 1.Hüsrev'e tekme atıyorum ve mutlu oluyorum. ?Forumda herkes neden hareketli profil fotoğrafı kullanıyor?
Ben ama bunları okumanızı öneririm. İnsanda yeni bir bakış açısı yaratıyor. Hayata mutlulukla bakmanızı sağlıyor. Gerçekten yalan değil. İyi ki okumuşum ve de siz de öyle dersiniz.Gifli daha harika oluyor da ondan. Ben 1.Hüsrev'e tekme atıyorum ve mutlu oluyorum. ?
Ha gayretkaldı 7991
İşe yaramıyomuş amaKızlar görünce düşüyo dediler reis o yüzden
Şu GTA V konusundan bahsediyorsan yaz bence.Bir tarafım diyor üyeye cevap ver bir tarafım cevap verme kendi haline bırak.
Evet, yinede kararsızım.Şu GTA V konusundan bahsediyorsan yaz bence.
Siz hâlen yönetimi sorguluyorsunuz sanırsam, bırakın bırakın.Dershaneleri 8 ve 12. sınıflar için açıp 20 yaş altı yasağını kaldırmamak...
Bi aralar sayfayı inceleyip yazıları değiştirdiğimde kendimi "hacker" zannederdim.
Daha var benim Adblock'um şu sonuçları çıkarttı.udmserve.net
virgul.com
Bunlar ne?
Diğerlerini biliyorum ama bunlar hakkında bir bilgim yok.Daha var benim Adblock'um şu sonuçları çıkarttı.
shiftdelete.net
ares.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
cdn.forum.shiftdelete.net
js.forum.shiftdelete.net
cloudflare.com
cdnjs.cloudflare.com
fonts.googleapis.com
google.com
gstaticadssl.l.google.comfonts.gstatic.com
googletagmanager.com
www.googletagmanager.com