S
SDN Anonim 608469
SDN Okuru
Dün başka bir foruma baktım 6 bin bütçesi var kişinin Redmi Note 9 öneriyorlar.
Eklerdim de S10 Lite bir tık daha pahalı. Hatta konunun altına yazdım ki isteğe göre başka bütçeler için de karşılaştırma ve hangisi daha iyidir diye konu açarım dedim.S10+ ve S10 Lite ekleyemez miydin?
Onu ben de gördüm kafayı yiyecektim sinirden.Dün başka bir foruma baktım 6 bin bütçesi var kişinin Redmi Note 9 öneriyorlar.
Techno forumdur diye düşünüyorum.Dün başka bir foruma baktım 6 bin bütçesi var kişinin Redmi Note 9 öneriyorlar.
Arşivdir. Arşivlerdedir.Techno forumdur diye düşünüyorum.
Arşivdir. Arşivlerdedir.
İkiside değil.Techno forumdur diye düşünüyorum.
Keşke öyle olsaydı,ne yazık ki değil.Techno forumdur diye düşünüyorum.
SSD konumun kapanmasına üzülürdüm fakat 1-2 gün sonra unuturdum. Haklıysam da Creative ile konuşup açtırırım. Sonuçta araştırma yapmam gereken çok fazla konu var, konunuzun kapanmasına üzüldüm.Bir empati deneyin lütfen. Sizin o SSD konunuzun kapandığını düşünün o kadar emek vermişsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak ettiğimden baktım SDN telefon konusunda en iyi forumlardan birisi.Keşke öyle olsaydı,ne yazık ki değil.
Ben de yarın konuşacağım. Başka şeyler de konuşacaktım zaten arada söylerim onu da.SSD konumun kapanmasına üzülürdüm fakat 1-2 gün sonra unuturdum. Haklıysam da Creative ile konuşup açtırırım. Sonuçta araştırma yapman gereken çok fazla konu var, konunuzun kapanmasına üzüldüm.
Kafayı yemek üzereyimMerak ettiğimden baktım SDN telefon konusunda en iyi forumlardan birisi.
Başka forumlarda öyle bir Xiaomi sevdası var.Ben de yarın konuşacağım. Başka şeyler de konuşacaktım zaten arada söylerim onu da.
Kafayı yemek üzereyim
Adamın biri bana senin yaşın kadar tecrübem var diyor ama apple kötüymüş bataryaları azmış oppo kötüymüş realmeyi kimse bilmiyormuş xiaomi en iyisiymiş.
Kurumuş Boğazım..
Xiaomi candır ? ?
şu tiplere bak yaaa yerim ben bunları
sana da iyi geceler bugün forum biraz sakin geçtiİyi geceler herkese.
Aman abi ayağın kaymasın ?KaRı gördüm
Sana da günaydın abi.Günaydın.. ?
Noluyoz abi? Her konu 8000 sayfadan öte kullanılamıyor mu?
Kesin kız muhabbeti yaptım diye kapattılar.
Abiler artık rak rahat Ölebilirim.
Sonunda KaRı gördüm. Rahatladım. ?
Ekli dosyayı görüntüle 135215
Şu cümleyi görünce kalp atışı hızlandı. Kandırdın beni.Sonunda KaRı gördüm. Rahatladım. ?