Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Belli,açılırken kedi logosunda kalıyor iki saat bana gülüp duruyor ekranda.Pisi çünkü. @HamzeH in bir laneti var.
Belli,açılırken kedi logosunda kalıyor iki saat bana gülüp duruyor ekranda.Pisi çünkü. @HamzeH in bir laneti var.
Abi bişeyler ayarlıyamaz mıyız ya ilk mesaj konusundaİlk mesaj elden gidiyordu neredeyse
Ne? Onlar nasıl bir şey ya?neler var neler tabi ki @Ram_kafasi kafası
Yazım çalındı(!).Yazarı değiştir mi? Vay be,neler varmış.
HeçkırBen 2008'de nasıl mesaj yazdım sandınız?
Aydınlandık, bilmiyoduk sonradan elle yapıldığını, biz saf insanlar onu 2008 de yazdığına inanmıştık, sana güvenmiştik!Ben 2008'de nasıl mesaj yazdım sandınız?
Evet. Biz safız.Aydınlandık, bilmiyoduk sonradan elle yapıldığını, biz saf insanlar onu 2008 de yazdığına inanmıştık, sana güvenmiştik!
Biliyorum, "(!)" Koydum yanlış anlaşılmasın diye zaten.Dalga geçme olarak düşünmeyin arkadaşlar. Maksadımız güzel bir forum ortamı biliyorsunuz arada bir uyarı geçsekde sizleri düşünmüyorum tabi öncelik forum
Devrik cümle yalnız. Sizleri düşünmüyorum demişsin abi ama bizi düşünüyorsun yani mesajlarımızı düzenliyorsun. 100IQforum ortamı biliyorsunuz arada bir uyarı geçsekde sizleri düşünmüyorum tabi öncelik forum
En sevdiğim modlardansın abiDalga geçme olarak düşünmeyin arkadaşlar. Maksadımız güzel bir forum ortamı biliyorsunuz arada bir uyarı geçsekde sizleri düşünmüyorum tabi öncelik forum
İyi geceler abi.Neyse bu gecelik benden bu kadar. Hayırlı geceler herkese.
MrtAltug,Devrik cümle yalnız. Sizleri düşünmüyorum demişsin abi ama bizi düşünüyorsun yani mesajlarımızı düzenliyorsun. 100IQ
İyi geceler,bu arada bir şey soracağım Pisi Linux ile iki saat uğraşıp onu kurmak mı daha mantıklı yoksa @EFI Shell 'in istediği Clear Linux'u önceliğini arttırmak mı daha mantıklı,karar veremedim bir türlü,buraya yazmazsam olmazdı.Neyse bu gecelik benden bu kadar. Hayırlı geceler herkese.
Burda birleşik olmuş. Nasıl ya?! Düzenlendi de yok.Mesaja bir şeyler oldu. Neyazmıştım ben
Bilsem yardım ederdimde Linüx simgesi görsem bomba sanarım benİyi geceler,bu arada bir şey soracağım Pisi Linux ile iki saat uğraşıp onu kurmak mı daha mantıklı yoksa @EFI Shell 'in istediği Clear Linux'u önceliğini arttırmak mı daha mantıklı,karar veremedim bir türlü,buraya yazmazsam olmazdı.
Pengueni de bomba sananı ilk defa gördüm.Bilsem yardım ederdimde Linüx simgesi görsem bomba sanarım ben
Benden iyi soytarıtör olur.MrtAltug,
Şu hareketten dolayı bir uyarı aldınız! Söyle Rahatla V.2
Mesajların yeriyle oynamak.
Çok komik olduğunuz için bir uyarı puanı aldınız. Lütfen Forum Kurallarını tekrar okuyunuz.
Zaten öyle değil miydin (!)Benden iyi soytarıtör olur.
Ohoo önce 10 olsun bir. Ben de tavsiye konusu açtım ama hem konum kapatıldı hem de uyarı aldım.Daha bugün 6K olan konum 8K'yı devirdi. @Umut Çelik, hedef 12K
Kronik Sorunlu SSD Modelleri
-Kronik sorunlu modeller neden satılıyor?- İlk testte kronik sorunlu olduğu anlaşılmıyor. Kullanıcıların uzun vadelik kullanımında serinin/modellerin sorunu açığa çıkıyor. Açığa çıkana kadar seri üretim devam ediyor. Ellerinde kalan sorunlu modelleri tek tek toplayıp, üretimi durdurup, revize...forum.shiftdelete.net
Konunun içeriği neydi?Ohoo önce 10 olsun bir. Ben de tavsiye konusu açtım ama hem konum kapatıldı hem de uyarı aldım.
Konunun içeriği neydi?
S10+ ve S10 Lite ekleyemez miydin?Buydu konu.
Güya Tüm bütçelere telefon önerilerinin çakmasıymış. Ki burada iki telefonun karşılaştırmasını yaptım. O konuda öneri yoktu.