- Reaksiyon puanı
- 2,265
adam haklı bi kere.
adam haklı bi kere.
Anladım daha yeniyim kusura bakmayın"amk", "soysuz", "s***e s??e" gibi kelimeler küfür/hakaret oluyor![]()
o zaman evine tebligat gelir. bordo klavyelilik yapmak kolay oradan dimiAbdullah olan
o resmi kaldır. sonra üstünü çizip tekrar yükle düzenle kısmından. ceza puanı yemeAnladım daha yeniyim kusura bakmayın
Normalde küfretmeden de ağzının payını verebilirdim ama bi anlık gaflet dediğim gibio zaman evine tebligat gelir. bordo klavyelilik yapmak kolay oradan dimi
hakaret ettin bi kere. neyse zaten ailen eve o kağıt gelince sana 5 yıl izin vermez twitter vsNormalde küfretmeden de ağzının payını verebilirdim ama bi anlık gaflet dediğim gibi
Tamam kardeşim anladım niye aynı şeyi defalarca yazıyosunadam haklı bi kere.
Size ucu dokunan bir şey yok niye ardı ardına moral bozmaya çalışıyor gibi bi çabanız var anlamadımhakaret ettin bi kere. neyse zaten ailen eve o kağıt gelince sana 5 yıl izin vermez twitter vs
öyle bir çabam yok. merak etmeyin.Size ucu dokunan bir şey yok niye ardı ardına moral bozmaya çalışıyor gibi bi çabanız var anlamadım
Pekiöyle bir çabam yok. merak etmeyin.
Anladım akıllandım zaten birdaha tövbeTCK 125. Madde de hakaret suçu ‘’ Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (…) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.’’
Yazdıklarında açıkçası rencide edecek, onur zedeleyecek bir ibare ben göremiyorum ama yaptığın doğru değil. Dünyada nasıl tek bir renk yoksa bütün insanların da tek bir düşünceye sahip olması beklenemez. 18 Yaşından küçük olduğundan yasal süreç başlatılsa bile aman aman bir ceza almayabilirsin ama dikkatli ol ve bir daha yapma.
O adam da sana etti mi?Ekli dosyayı görüntüle 124945
Lütfen okuyun lütfen çok acill. Arkadaşlar ben reşit değilim bu sabah böyle bir halt yedim (alttakini bana yazmadı) hemen ardından bu tiviti 20 30sn ya var ya yok sildim aynı mesajın hakaret kısmını silip yeniden attım. Bunun üzerine bana alttaki yanıta benzer yanıt/mesaj attı. Ben biraz ukalalık yaptım
+hadi aldıysan at tivitin altına sabitle gibisinden bir şey dedim tam hatırlamıyorum. Sonrasında bana
-herkesin önünde şov yapmaya gerek yok millet ... (burasını hatırlamıyorum) dedi. Ben de
+at sen ben istiyorum çünkü. Bir şey dicek olan olursa karşısına ben çıkarım dedim.
-Evine tebligat gelince şovu görürsün dedi
Bunlardan sonra hemen hem fake hesabımı (yorum yaptığım hesabı) ve gerçek hesabımı kapattım. Ve başka hesaplardan kendisine çok pişman olduğumu söylediğim hatta yeminler dahi ettiğim uzun twitler attım. Vpn kullanarak açtığım için hesapları twitter kapattı. Şikâyet eder mi kullandığım kelime için uğraşır mi bununla. SS TEKİ İÇİN CEZA ALIR MIYIM? ALIRSAM CEZAM NE OLUR?
Korkma o adamda da tehdit suçu var.Ekli dosyayı görüntüle 124945
Lütfen okuyun lütfen çok acill. Arkadaşlar ben reşit değilim bu sabah böyle bir halt yedim (alttakini bana yazmadı) hemen ardından bu tiviti 20 30sn ya var ya yok sildim aynı mesajın hakaret kısmını silip yeniden attım. Bunun üzerine bana alttaki yanıta benzer yanıt/mesaj attı. Ben biraz ukalalık yaptım
+hadi aldıysan at tivitin altına sabitle gibisinden bir şey dedim tam hatırlamıyorum. Sonrasında bana
-herkesin önünde şov yapmaya gerek yok millet ... (burasını hatırlamıyorum) dedi. Ben de
+at sen ben istiyorum çünkü. Bir şey dicek olan olursa karşısına ben çıkarım dedim.
-Evine tebligat gelince şovu görürsün dedi
Bunlardan sonra hemen hem fake hesabımı (yorum yaptığım hesabı) ve gerçek hesabımı kapattım. Ve başka hesaplardan kendisine çok pişman olduğumu söylediğim hatta yeminler dahi ettiğim uzun twitler attım. Vpn kullanarak açtığım için hesapları twitter kapattı. Şikâyet eder mi kullandığım kelime için uğraşır mi bununla. SS TEKİ İÇİN CEZA ALIR MIYIM? ALIRSAM CEZAM NE OLUR?
Yapamıyorum daha doğrusu öyle bir tuş yoko zaman evine tebligat gelir. bordo klavyelilik yapmak kolay oradan dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
o resmi kaldır. sonra üstünü çizip tekrar yükle düzenle kısmından. ceza puanı yeme
aynen. çünkü ettiyse daha iyi olur senin içinO adam da sana etti mi?
sol altYapamıyorum daha doğrusu öyle bir tuş yok
Ne diyorsun oğlum?aynen. çünkü ettiyse daha iyi olur senin için
sol alt
Hayır direk hakaret sayılabilecek bir şey yokO adam da sana etti mi?
Korkma o adamda da tehdit suçu var.
Sadece "raporla" varaynen. çünkü ettiyse daha iyi olur senin için
sol alt
düzenle tuşunu söylüyorum (beni daha fazla tutma alakasız iletiden ceza yemeyeyim)Ne diyorsun oğlum?
Korkma, o adam da tehdit suçu işledi, zora sokarım diyor, geniş zaman fiili şeklinde bir hareket var.Hayır direk hakaret sayılabilecek bir şey yok
Hukuk sistemi öyle işlemiyor. Bu konu Kamu Hukukuna dahil olan bir konu olmadığından şikayete bağlı bir konu. Karşı taraf küfür etse bile öteki taraf şikayet etmezse ceza almaz. Olay mahkemeye kaldığında ortada bir suç varsa ceza alınmaması gibi bir konu söz konusu dahi olamaz.Ne diyorsun oğlum?
O adam da ettiyse ikisi de ceza alır veya hiçbir şey olmaz.
Karşı hamle olarak kullanmak durumunda kalırsam işe yarar mı kiKorkma, o adam da tehdit suçu işledi, zora sokarım diyor, geniş zaman fiili şeklinde bir hareket var.
O halde şikayet ederHukuk sistemi öyle işlemiyor. Bu konu Kamu Hukukuna dahil olan bir konu olmadığından şikayete bağlı bir konu. Karşı taraf küfür etse bile öteki taraf şikayet etmezse ceza almaz. Olay mahkemeye kaldığında ortada bir suç varsa ceza alınmaması gibi bir konu söz konusu dahi olamaz.
Yarar.Karşı hamle olarak kullanmak durumunda kalırsam işe yarar mı ki
İnanın normalde böyle direk yazmam ama söz ağızdan çıktı bi kere. Evet Abdullah benimsoysuz ve seve seve veya s.... s... yi mi siz yazdınız ?
Bundan dolayı ceza filan almazsınız da.
Ceza almamanız da kaba yazmanızı gerektirmez.
Hakim yaşınızı ve ilk defa yaptığınızı dikkate alarak uyarır sadece.
Kendisi reşit olmadığı için şikayet edemez, ailesi uğraşır mı bilmem.O halde şikayet eder
Yarar.
Ayrıca s... ile yazan yer alenen değil. Her sansür küfür demek değil.
Yaş 40 diyor reşit nasıl oluyor ki?Kendisi reşit olmadığı için şikayet edemez, ailesi uğraşır mı bilmem.
Onun reşit olup olmadığı hakkımda bir bilgim yok ama laf arasında ben ss atmakla uğraşamam ödev yapmaya gidiyorum dediKendisi reşit olmadığı için şikayet edemez, ailesi uğraşır mı bilmem.
İnanın normalde böyle direk yazmam ama söz ağızdan çıktı bi kere. Evet Abdullah benim