S
SDN Okuru
SDN Okuru
Lolipop güncellemesi compact cihazlara pc üzerinden bugün sunuldu.
Güncelleme esnasında net giderse bi sıkıntı olur mu
wifi üzerinden 5.0 geldi yükleyen var mı pc den mi wifi den mi güncellemek gerekir hangisi daha iyi güncelleyen var mı nasıl güncelleyemmi hemen
Batarya konusunda çok olumlu yorumlar vardı inceleme videolarında. Sizin şuan 1 günü rahat rahat cıkarıyor mu yoksa sabah 8 akşam 8 gibi mi? Ben z2 kullaniyorum 1 gün çok rahat çıkıyor hatta bazen bitsinde sarja takim diye gece oyun oynadığımda oluyor. Z3c yakınlarıma tavsiye ettiğim bir telefon özellikle bataryasını övmüştüm siz böyle yazınca biraz korktum açıkcası.Arkadaşlar hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.Telefonumu alalı henüz 1 hafta oldu.izlenimlerimi sizlere aktarmak istedim.İlk karşılaştığım veya test ettiğim eksiklik pil performansı.İlk aldığımda şarjını belirtikleri gibi %5 altına düşünce 5 saat civarı yaptım.İlk dolumdan sonra güç yönetimi bölümünden baktım. Stamina modu açık hatta ben telefonun parlaklığını yarıya düşürdüğüm halde 1gün 10 saat civarı gösteriyor.Telefonu açıyorum hemen şarj 99 hatta ilk twitter giriyorum anında 98 düşüyor.Videolarla test ettim.Tek video izlediğimde(netten deil) yaklaşık %1 gidiyor.Videolar en düşüğü 720p.Anladığınız üzere pilden pek tatmin olmadım diyebilirim.Sony yetkilileriyle görüştüğüm bana anlattıkları kadarıyla pilin ilk 10-15 günden sonra kendine geleceği ve kullandığın uygulamaların telefonu nasıl etkilediği üzerine.Arka planda uygulamam çalışmıyor.Güç tüketimi uygulamasından baktığımda yok.Şuanda telefonum %42 dolu ve kullanım saatim 14 olarak gözüküyor. Shiftdelete nin ukt videosunda dikkatimi çekti %41 de pil kullanımı 1 gün 5s üzerinde.Hemen hemen kullandığımız modlarda 1e 1'dir.Kısacası pilden sıkıntı var gibi ama çok da profesyonel değilim gene de bir yanlışlığım varsa sizleri etkilemek istemem.Diğer sıkıntım sim kartımı tlfla birlikte yeni aldım. Nano uyumlu olduğu için vodofone servisten hemen değiştirdim.Kendi evimde tlf çekim gücü bazen tek hatta çekmiyor diyebilirim.Şebeke seçimimi mobil uygulamalardan WCDMA(tercih edilen)GSM modunda iken bu olayı yaptığınıda işin ilginç tarafı kendim test ederek buldum.Vodofone bayi telefona mana buldu. Sony arkadaşlar birşey demediler bile.Modu yalnızca GSM kısmına alınca çekim full oldu.Telefonu nerdese servise gönderiyordum.Bu tür olayla karşılaşan arkadaşların bilgisine.şebeke modlarını test edip çekim gücünü görsünler.Diğer kısımlara gelirsek telefon lolipop güncelemesini hemen aldı. Sony PC Companion 2.1 yardımıyla telefona kolayca yükleyebilirsiniz.Kit katı çok iyi inceleme şansım olmasa da yeni kullanıcı olarak lolipop 5.0.2 yi beğendim diyebilirim.Yeni kullanıcı olarak sizi yanıltmamak adına nacizane kendi fikirlerimi size sundum.Sonuç olarak telefonu severek aldım.Başta anlattığım sıkıntılarımın dışında telefonumdan gayet memnunum.Batarya ve şebeke olayındaki sıkıntılar benden mi yoksa telefondan mı kaynaklı bilemiyorum.Ama zamanla göreceğiz.Şimdilik fikirlerim bundan ibaret.Herkese iyi günler.
z3 compact vodafone şebeke sorunu yaşayan başka arkadaş varmı yada servise gönderip yaptıran