Sony Xperia Z1 eğilme sorunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ama telefonla çok kötü düştüğüm halde az bişey eğildi

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bugün hem sevinçliyim hemde üzüntülüyüm Sevinçliyim çünkü 45 günden buyana telefonumu sony değiştir dediğim davayı kazandım üzüntülüyüm benden başka telefonu değişen arkadaş olmamış sanırım Bugün telefonumu kutulu sıfır bir şekilde yurtiçi kargodan teslim aldım telefonumu sony değiştirdi değiştirme sebebi iste müşteri memnuniyeti adı altında oldu Değiştirsinde ne adı altında değiştirirse değiştirsin... Telefonu değişmeyen arkadaşlara eski yamuk telefonumun Imail numarasını verebilirim bu şekilde sony i arayıp bu telefonu değişmissiniz buda eğikti benım telefonumu nden değişmiyorsunuz diyebilirsiniz... Ben artık sonyden soğuduğum ve z1'in aynı hatayı lüks ettireceğinden şüphelendiğim için telefonu hiç açmadım satıp sony olmayan,servisi teleservis olmayan bir telefon alacağım umarım sizlerinde telefonunu değişirler Size tek tavsiyem sony'i devamlı arayın... Burda olumlu yada olumsuz yorum yapan bütün kullanıcılara teşekkür ediyorum... Sizlere sonuna kadar destek vereceğim Çünkü bu kullanıcı hatası değil üretim hatası... Kullanıcı hatası diyen arkadaşların kulağına küpe olsun madem Kullanıcı hatasıydı Neden benim telefonumu Sıfır Kutulu bir şekilde değiştirdiler ? şimdi dersiniz değisse suç değişmese suç. Onu demek istemiyorum ben,Siz dedinizki üstünemi oturdunuz bu telefon yamulmaz eğilmez hata sende,diye sony nin avukatlılığını yağtınız Madem Kullanıcı hatasıydı Neden Sony telefonumu değiştirdi... Neyse telefonu değişmeyen arkadaşlar direk tüketici haklarına gidin ve yine son olarak teleservisten uzak durun benım telefonumu teleservis değil Sony değişti biraz uğraştırdı ama değiştirdi... Ama Sony müşteri kaybetti Kaybedecekte....

esadbal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1969373_755729847794174_370103428_n.jpg

Şeytan ayrıntıda gizli esadbal Resmi sitesi değiliz diyor admin arkadaş...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1969373_755729847794174_370103428_n.jpg

Şeytan ayrıntıda gizli esadbal Resmi sitesi değiliz diyor admin arkadaş...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

esadbal ki senin adminim dediğin platformda en az 12 yamuk xperia z1 fotoğrafı var farklı farklı. Sen diyorsun ki benim haberim yok bilmiyorum gelip burda vebal okuyorsun arkadaşım önce Resmi fan sitesiyiz dediğin Sony sayfanı bir ince derim ordaki yorumlara bak derim ordada paylaşmışım hatta telefonun fotolarını... Önce resmileş sonra gel burda deki sorununuz ne arkadaş...

esedbal nereye gittin dostum senin fake hesap ne oldu...

Bak Dostum Seninle Uğraşacak Değilim ve Senin Ne Yapmaya Çalıştığını da Hala Anlamış Değilim.
Sana Zaten Oradaki Cevabı Ben Verdim...Hatta Bugün Az Önce Bir Yorum Daha Attım...

Ben En Başından Beri Bunun Olduğuna ve Gereksiz Sony Fanlığının Yapılmasını İstemediğimden ve
Platform'a Atılan Karalamalara Cevap Vermek Amaçlı Konuya Yorum Attım.Ayrıca Haberim Yok Dediğim Yazının
Linkini de Bana PM Atarsan Sevinirim, Lütfen Gereksiz Karmaşa Açmayalım..Facebook Sayfamıza Mesaj Atarsan
Oradan da Durumu İzah Etmeye Çalışırım..

Tüm Forum Moderatörlerinden Oluşan Spamlar Yüzünden Özür Dilerim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonunda bukulme problemi yasayan arkadaslar eger sorunun neyden kaynaklandigini ogrenince paylasabilirlerse cok sevinirim. almaya niyetim var kararsiz kaldim. acaba sony hatayi buldu yeni uretimlerde duzelttimi... merak ediyorum acikcasi...selamlar...

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar telefonunda bukulme problemi yasayan arkadaslar eger sorunun neyden kaynaklandigini ogrenince paylasabilirlerse cok sevinirim. almaya niyetim var kararsiz kaldim. acaba sony hatayi buldu yeni uretimlerde duzelttimi... merak ediyorum acikcasi...selamlar...

Hata ısınmadan kaynaklı Sony hatayı kabul etmiyorki düzeltsin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hata ısınmadan kaynaklı Sony hatayı kabul etmiyorki düzeltsin...

İncelediğim kadarıyla işlemci kameranın biraz altında duruyor ve resimlerde görülen bükülme yerine çok yakın. Sanırsam işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanan bir problem olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...