Sony Xperia Z1 eğilme sorunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
O Bahsettiğiniz Çakma Xperiabloglar Birçok Xperia Kullanıcısına Yardımcı Oluyor,
Bunun Neresi Garibinize Geliyor Anlayamadım
Bizzat Bende Yazarlık Yapıyorum Hatta...

evet görüyoruz ne kadar yardımcı olduklarını merak etmeyin, ayrıca xperiablog.net' in çakması oldukları gerçeği de ortada..

esadbal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet görüyoruz ne kadar yardımcı olduklarını merak etmeyin, ayrıca xperiablog.net' in çakması oldukları gerçeği de ortada..

Neden Hala Bir Karalama, Çamur Atma Peşindesiniz, Neden Bu Haset Onu Anlayamıyorum.O Platformun Çoğu Haberi Hatta %90'ı XperiaBlog Üzerinden Alınıyor, Bu Doğru.Bence Hiçbir Sakıncası da Yok. Ancak Bu Sayede Birçok Türk Kullanıcılarına Yeni Haberler, Güncellemeler, Uygulamalar, İncelemeler, Anlatımlar, Romlar, Kerneller vb. Birçok Makale Ulaşıyor.
Üstüne Birde Elimizden Geldiği Kadar Kullanıcıların Sorularının Hepsine Cevap Vermeye Çalışıyoruz.
Ancak Ortada Takdir Edilmesi Gerekilen Bir Durumun İtham Edilmesi de Gerçekten Hiç Kabullenilesi Bir Durum Değil...

smile66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] Sizin o xperiablog.net in çıkmasını dediğiniz Site ile onlarca kullanıcı sorunlarına çare buluyor. Çakma gibi bi durum yok ortada sony cihazlar için Türkiye de başka bi destek Sitesi varda biz mi bilmiyoruz?

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden Hala Bir Karalama, Çamur Atma Peşindesiniz, Neden Bu Haset Onu Anlayamıyorum.O Platformun Çoğu Haberi Hatta %90'ı XperiaBlog Üzerinden Alınıyor, Bu Doğru.Bence Hiçbir Sakıncası da Yok. Ancak Bu Sayede Birçok Türk Kullanıcılarına Yeni Haberler, Güncellemeler, Uygulamalar, İncelemeler, Anlatımlar, Romlar, Kerneller vb. Birçok Makale Ulaşıyor.
Üstüne Birde Elimizden Geldiği Kadar Kullanıcıların Sorularının Hepsine Cevap Vermeye Çalışıyoruz.
Ancak Ortada Takdir Edilmesi Gerekilen Bir Durumun İtham Edilmesi de Gerçekten Hiç Kabullenilesi Bir Durum Değil...

esadbal dostum sen sony demi çalışıyorsun yazından pek bişe anlamadım da... Konu nerden nereye gitti eğer öyleyse neden bizlerin sorunları çözülmüyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

Gerçekleri söylemek ne zamandan beri çamur atma karalama olmuş? karalama çamur atma dediğin olay Z1 gibi bir cihazın kendi kendine yamulduğunu söylemektir. Cihazı bilmesem kullanmasam belki acaba mı diye düşünürüm.

esadbal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
esadbal dostum sen sony demi çalışıyorsun yazından pek bişe anlamadım da... Konu nerden nereye gitti eğer öyleyse neden bizlerin sorunları çözülmüyor.

Dediğim Gibi Yazarlık O Platformda Yazarlık Yapıyorum, Yazı Gayet Açık ve Net.Önceki Alıntılara Bakarsanız.
Ayrıca Probleminiz Nedir,Elimden Geldiği Kadar Buradanda Cevaplamaya Çalışırım ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerçekleri söylemek ne zamandan beri çamur atma karalama olmuş? karalama çamur atma dediğin olay Z1 gibi bir cihazın kendi kendine yamulduğunu söylemektir. Cihazı bilmesem kullanmasam belki acaba mı diye düşünürüm.

Xperia Z1 Cihazı Bende Kullanıyorum.
Platform'da Herhangi Bir Yalan Haber Bulunmamıştır,Bulunduysa da Düzeltilmiştir.
Bazı Kullanıcılar Tarafından Atılan Görselleri Zaten Konu İçerisinde Görmüşsünüzdür.

Ayrıca Bu Konuda Gerek XDA Olsun Gerek XBlog Olsun Birçok Yabancı Forumlarda Dahi Bu Konuda İçerikler Paylaşılmıştır.Yine Dediğim Gibi Asla Yalan Haber Paylaşımı Yapılmadı, Yapılmazda.
Yazılarımızın Hepsi Tarafsız Yazılardır ki Bu'da En Önemli Kriterimizdir...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
madem onlarca kullanıcılarınız var bi zahmet kendi sitenizde yardımcı olun gelip burada yaygara yapmayın

esadbal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem onlarca kullanıcılarınız var bi zahmet kendi sitenizde yardımcı olun gelip burada yaygara yapmayın

Çok Haklısınız Spam Mesajar İçin Kusura Bakmayınız Lütfen.
Ancak Böyle Hassas Bir Konuda Kayıtsız Kalmak Elimizde Değildi Maalesef.

Ayrıca Bir SDN Moderatöründen Hiç Beklemeyeceğim Cevaplar Aldım,Sizlere Kolay Gelsin...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o zaman niye sorunu çözmüyorlar?

Kardeşim geçöiş olsun ben burda sonyi savunacak değilim ama sebep bildiğim kadarıyla telefon bünyesi sony tam destek vererek değilde ericson alt yapısıyla yaptığı için olabilir direk müşteri hizmetlerini ara durumu anlat çünkü bir çoğu sony cihaz bozulma haberi duydum arkadaş ve yakın çevremden cihazı gerekirse değiştirdikleri bile oldu yada ücret iadesi bence bi dene
azıcık elektronik bilgin olsaydı mümkün olduğunu anlardın hatalı tasarım ile mümkün biz bunu yaşadık gerçi bizimkiler bozuluyordu ...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Adamlar burada 3-4 tane farklı yamuk Z1 paylaşmış. Bunların hepsi de aynı yerden aynı miktarda aynı şekilde yamulmuş ve siz kalkmış hâlâ bunlara karalama, çamur atma mı diyorsunuz? Adamların gerçekten işi gücü yok. afedersiniz b.k gibi de paraları var. Almışlar Z1'leri, hepsini aynı yerden aynı şekilde yamultup piyasaya sürmüşler sony'e darbe vurmak için. Bırakın Allah aşkına azcık mantıklı konuşun ya hu..

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar burada 3-4 tane farklı yamuk Z1 paylaşmış. Bunların hepsi de aynı yerden aynı miktarda aynı şekilde yamulmuş ve siz kalkmış hâlâ bunlara karalama, çamur atma mı diyorsunuz? Adamların gerçekten işi gücü yok. afedersiniz b.k gibi de paraları var. Almışlar Z1'leri, hepsini aynı yerden aynı şekilde yamultup piyasaya sürmüşler sony'e darbe vurmak için. Bırakın Allah aşkına azcık mantıklı konuşun ya hu..

Dostum bunlar bize facebook sony fandan engelleyenler resimlerimizi silenler mesaj bile atamıyorum ben sony fan a istiyorsan şifresini bile vereyim facenin engellemişlermi engellemişlermi gör bu olay çok kısa sürede heryerde yayılacak adam beni facebook dan kovarken iyiydi şimdi gelmiş burda ahkam kesiyor eğer gerçekte yazarsa orda yetkiliyse benim engelimi açsın sorumalarıma cevap versin.

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada arkadaşlar telefonumu servis tekrardan istedi sony tekrar servise göndermemi söyledi telefonu dün itibari ile telefonu teleservise gönderdim Gelişmeleri burdan yazacağım hadi hayırlısı....

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1389725945_bent-xperia-z15-640x383.jpg

Buda başka bir arkadaşın xperia Z1'i...

Bent-Xperia-Z1_6.jpg

Buda daha başka bir z1 :)

batihan53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servis bunu değiştirmek zorunda ama değiştirmez.İlk yorumu,arka cepte ike oturmuş ve yamulmuş.Sıvı temaslı z yi,sadece 4 kapaktaki beyaz parçanın turuncu olmasıyla garanti harici bırakan servis, eğilen telefonu da garanti dışı bırakacaktır.bence kanuni yoldan hak çözülür.

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servis bunu değiştirmek zorunda ama değiştirmez.İlk yorumu,arka cepte ike oturmuş ve yamulmuş.Sıvı temaslı z yi,sadece 4 kapaktaki beyaz parçanın turuncu olmasıyla garanti harici bırakan servis, eğilen telefonu da garanti dışı bırakacaktır.bence kanuni yoldan hak çözülür.

Kaybeden Sony olacak...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet bu da benim telefonum teşekkürler Muhammed bey yükleyememiştim ben de servise gönderdim , olumlu bi cevap almazsam onlar düşünsün olacakları o kadar parayı teli ömrü 3-4 aylık olan bi telefona vermedim ben bunun hesabını verecekler.

esadbal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bunlar bize facebook sony fandan engelleyenler resimlerimizi silenler mesaj bile atamıyorum ben sony fan a istiyorsan şifresini bile vereyim facenin engellemişlermi engellemişlermi gör bu olay çok kısa sürede heryerde yayılacak adam beni facebook dan kovarken iyiydi şimdi gelmiş burda ahkam kesiyor eğer gerçekte yazarsa orda yetkiliyse benim engelimi açsın sorumalarıma cevap versin.

Eğer ki Kendi Kurallarımızın Dışında veya Ahlaki Değerlere Uygun Olmayan Bir Mesajda Bulunduysanız Bu Konuda Sayfamızın Tavırları Nettir.
Bahsettiğiniz Sony Xperia Fan Farklı Bir Site Ancak Sizin İçin Facebook Sayfamızda Şu Andan İtibaren Mesajlara Açıktır.
Lütfen Facebook tan En Kısa Sürede Etkileşimde Bulununuz...

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
öncelikle geçmiş olsun.. ya bende yakın zamanda telefon alacağım allah nasip ederse z2 almayı planlıyorum ama dürüst olmak gerekirse servis hakkında yazdıklarınız korkuttu beni. z2 alırsam sony center veya teknosa media markt gibi firmalardan alacağım (sigortalı şekilde).. oralardan aldığım zamanda servis konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
öncelikle geçmiş olsun.. ya bende yakın zamanda telefon alacağım allah nasip ederse z2 almayı planlıyorum ama dürüst olmak gerekirse servis hakkında yazdıklarınız korkuttu beni. z2 alırsam sony center veya teknosa media markt gibi firmalardan alacağım (sigortalı şekilde).. oralardan aldığım zamanda servis konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?

Buna kimse garanti veremez.

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer ki Kendi Kurallarımızın Dışında veya Ahlaki Değerlere Uygun Olmayan Bir Mesajda Bulunduysanız Bu Konuda Sayfamızın Tavırları Nettir.
Bahsettiğiniz Sony Xperia Fan Farklı Bir Site Ancak Sizin İçin Facebook Sayfamızda Şu Andan İtibaren Mesajlara Açıktır.

Link verirseniz yazarım ordan...

Bloother cevabını vermiş üstüne laf yok :) buna kimse garanti vermez...

Ve anlamadığım bir konu var lütfen sizde deneyin hem sony canter için hem de teleservis için deneyebilirsiniz Ör/ adamları aradım telefonuma değişim vermişsiniz kutulumu kutusuzmu dedim sadece cihaz denildi hemen arkadından birdaha aradım başka birisi çık yok böyle birşey beyefendi dedi :) ardından teleservisi aradım değişim vermişsiniz telefonum hala orda dedim emai numarasını verdim evet değişim var dedi arkasına bidaha aradım kayıt oluşturulmamış dedi :) Bu ne maydonos ne lahana turşusu anlamadım :)) Lütfen deneyin :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Isıyla fazla alakasi yok bence 50 derecede bile eliniz yanar başka bi sorun olması lazim

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

1969373_755729847794174_370103428_n.jpg

Şeytan ayrıntıda gizli esadbal Resmi sitesi değiliz diyor admin arkadaş...

1969373_755729847794174_370103428_n.jpg

Şeytan ayrıntıda gizli esadbal Resmi sitesi değiliz diyor admin arkadaş...

esadbal ki senin adminim dediğin platformda en az 12 yamuk xperia z1 fotoğrafı var farklı farklı. Sen diyorsun ki benim haberim yok bilmiyorum gelip burda vebal okuyorsun arkadaşım önce Resmi fan sitesiyiz dediğin Sony sayfanı bir ince derim ordaki yorumlara bak derim ordada paylaşmışım hatta telefonun fotolarını... Önce resmileş sonra gel burda deki sorununuz ne arkadaş...

astecrowder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
azıcık elektronik bilgin olsaydı mümkün olduğunu anlardın hatalı tasarım ile mümkün biz bunu yaşadık gerçi bizimkiler bozuluyordu ...

Küçümser gibi konuşmussun ama benim bilgi derecemi bilmeden bir polimik yaratırcasına bir yorum olmuş burda herkez hür irade ile fikrini belirtiyor ve ben yazarken daha önce serviste çalıştım kısa bir dönem ve sistemsel olarakta biliyorum ama sony politikası telefonda teleservis kvk destekli olduğu tam olarak sony bağlantılı olmadığı içinde baştan savma yapıyor iki tane telefonumu pert ettiler şikayet ettim biri imkansızdı yapımı sıfırını ülkesinden getirttiler hemen içinde elemanlar düzgün olsa bile üst mertebeler aynı değil araştır sende teleservis çalışanlarıyla konuş bu konuyu öğrenince gerekirse tartışırız

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Post kasma kardeşim. Tüketici haklarına git ne demek? Onu herkes biliyor.

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

esedbal nereye gittin dostum senin fake hesap ne oldu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tüketiçi haklarından bir sonıç alan var mı ben göndereli iki hafta oldu bir hafta bulamadılar telefonu 3 iş günü içinde kayıt yapıyorlarmış bir hafta kayıt yaptılar sonra telefonu buldular bakalım ne olcak bende teslim edildigine ait belge var 22 iş günü bekliyecegim eger gelmezse dava edecegim NOT:teslim edildikten sonra 22 iş günü imiş

topalogllu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüketiçi haklarından bir sonıç alan var mı ben göndereli iki hafta oldu bir hafta bulamadılar telefonu 3 iş günü içinde kayıt yapıyorlarmış bir hafta kayıt yaptılar sonra telefonu buldular bakalım ne olcak bende teslim edildigine ait belge var 22 iş günü bekliyecegim eger gelmezse dava edecegim NOT:teslim edildikten sonra 22 iş günü imiş

Bu söylediğin teleservisemi yoksa tüketici haklarınamı teleservise ise 10 iş günü sonunda eğer talep edersen aynı özelliklerde emanet telefon göndermek zorunda kişinin maduriyetini gidermeleri için... Bu arada telefonunun fotosunu yüklersen seviniriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...