LittleMonster
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 33
Hayır gerek yokben rusya versiyonunu kurdum ama pc companiondan güncellememe gerek var mı
Hayır gerek yokben rusya versiyonunu kurdum ama pc companiondan güncellememe gerek var mı
Abisini alacaksan G2 daha mantıklı ki.ya beyler ben bu telefonu almak istiyorum ama kararsızım bunun abisinimi (z1) yoksa bunumu alsam tek etmen ekran benim için fiyatları denk zaten paralel alcam
Z1compact alabilirsin .. 4.3 inc ips LCD ekranıyla tam bir canavar .. 4.4.4 güncellemesinide aldı.ya beyler ben bu telefonu almak istiyorum ama kararsızım bunun abisinimi (z1) yoksa bunumu alsam tek etmen ekran benim için fiyatları denk zaten paralel alcam
Kasa yüzünden telefon alıyorsan 3310 al o zaman. G2'ye spigen takarsın olur biter. Bu insanlar deli ediyor beni ya. Z1 alsan kılıf takmayacak mısın sanki?neresi mantıklı kasası z1 in daha sağlam g2nin bi ekranı z1den iyi okadar
Kasa yüzünden telefon alıyorsan 3310 al o zaman. G2'ye spigen takarsın olur biter. Bu insanlar deli ediyor beni ya. Z1 alsan kılıf takmayacak mısın sanki?
Olmaz.arkadaşlar ben başka bir ülkenin bir romunu attım bir şey olur mu ?
Auo sol Jdi sağ
![]()
![]()
Jdi sol Auo sağ
![]()
Auo
![]()
Jdi
![]()
bootloader kilidini nasıl açacağız
ileriki zamanlarda rom veya başka bir kernel kullanabilirim şimdide açayım dedim galaxy y den sonra rom işleri daha zor geldi
Telefonu almayı düşünüyorum bu çizik olayı aklıma takıldı telefonun kendinde filmle geliyor diyenler olmuş onu çıkarttıktan sonra mı çizikler oldu? O varken oluyor mu? Son güncellemelerden sonra sıkıntı var mı? Şu an kullananlar lütfen cevap versin. :flowers: