Sony Xperia Z1 Compact Kullananlar Kulübü

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugun z1c aldım boyle bır cıhaz olamaz ya hele kulaklık ses kalıtesı. tartısılmaz yarıya bıle getıremıyosun

kakarot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar, günlerdir telefonları incelemekten bir hal oldum. test videolarından düşürme testlerine kamera testlerine kadar... 1300 liraya dek bütçem var, ki 1300 son sınırım bu fiyat bandında karşıma lg'sinden huawei ascend p7sine (tasarımı hoşuma gitmişti), nexus 5ine dek hepsini günlerdir inceliyorum. sony z1 compact kamerası sebebiyle ilgimi çekiyor. sonylerde çok şikayet olduğunu ısınma problemleri olduğunu okudum. compact kullanıcıları olarak böyle bir sorunla karşılaştınız mı? bir de kamera deneyiminiz nasıl? auto modda 8mp'lik çekim yapıyor sadece sanırım bu biraz kafamı kurcaladı. Öyle çok fazla oyun oynayan biri değilim ama telefonda kasma donma problemleri yaşamak istemiyorum sizce compact benim için uygun mudur? uzun süre sorunsuz kullanabilir miyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
z3c romu z1c de çalışır mı veya z1c ye başka custom rom önerileriniz var mı aynı tomdan çok sıkıldım

htc2014

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yaklasık 20 gundur kullanıyorum gta san vıce ne varsa yukledım makınada hıcbır kasma bıle yok normal kullanımda 2 gun sonunda sarj %55 e dustu.. hd mac ızlıyorum sıfır donma

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben 14.4.a.118 romu buldum bir dosyanın içinde 4 tane dosya vardı nasuıl yükleyeceğim

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@__kadıköyRAP__ @LittleMonster
üstat merhaba z1c nin dokunmatık ekranı kırıldı servislerdeki ortalama fiyat nedir?
sadece dokunmatik çatladı ana ekranda birşey yok değişimler komple set olarak mı değişsiyor yoksa üstteki dokunmatik panel değişimide yapılabiliyormu ?

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] [MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION]

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0

war is up ahead

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende z1 compact z2 ya da nexus 6 almayı düşünüyorum nexus bana biraz büyük gelir gibime geliyor siz ne düşünüyorsunuz z2 yı mi yoksa z1c yı mi tercih etmeliyim bir de 16 gb yeterli mi oyun oynamayı seven biri olarak görüşlerinizi almak istedim z1c çok çiziliyor diyorlar arkaya ve öne jelatin taksak hallolur dimi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bendede z1c var bu söylediklerinizn hiç biri olmuor bende test yaptım çok iyi çıkıyor kamerada sıkıntı yok ses ve ısınmadada bi problem yok fakat benim sorunum telefonumun ekran kilidi desenini unuttum pc companion felan olmadı flash tool la rom atılınca şifre kalkarmış fakat tel 4.4.4 kitkat rom atabilirmiyim vede bi zararı felan olurmu telefon bana almanyadan geldi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bi zararı olmaz hatasız yaparsan, ama recoveryden format atman daha kolay olacaktır
recovery'e girmek için telefonu tamamen kapat, 10 saniye falan bekle tamamen kapanması için, ses kısma veya açma + power tuşuna basılı tut ekran gelince powerdan elini çek ama recovery gelene kadar ses kısma veya açmaya basmaya devam et, oradan bulursun wipe data factory reset wipe cache falan, sonra reboot system yaparsın yeniden başlar

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bu hesapla ekran süresi 10 saat oluyor beyler. :D

5e6PQ22.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sanal tuşları neyle değiştirdiniz? Hoş görünüyor denemek isterim. Cihaz rootlu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkür ediyorum şimdi deniyorum. Başka kullanışlı modül var mıdır tavsiye edebileceğiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yeni gelen 157 güncellemesini yapan var mı? Ne gibi değişiklik var acaba? Çok mu gerekli yapmak?

hye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonu almayı hala düşünenler varsa:
Performans açısından çok iyi. Stabil çalışıyor. Bataryası 1 günü rahatlıkla çıkarıyor, 1,5 günü buluyor bazen. Günlük kullanımda işinizi görecek bir telefon.
Hayalkırıklığı yaratan tek yanı kamerası. Bir sony kameranın performansını bu telefondan beklemeyin.