ftf mi?ben 14.4.a.118 romu buldum bir dosyanın içinde 4 tane dosya vardı nasuıl yükleyeceğim
4 tine files isminde dosya çıkıyor ftf değil baktım flashtool ile ftf ye çevriliyor ama 900 mb lik dosyalar 200 mb oluor çevrilirkenftf mi?
Nerden indirdiğine bakarsak daha iyi olur böyle bişey anlamadım.4 tine files isminde dosya çıkıyor ftf değil baktım flashtool ile ftf ye çevriliyor ama 900 mb lik dosyalar 200 mb oluor çevrilirken
xperiafirm diye bir programdanNerden indirdiğine bakarsak daha iyi olur böyle bişey anlamadım.
Bilgim yok ne yazık ki.@__kadıköyRAP__ @LittleMonster
üstat merhaba z1c nin dokunmatık ekranı kırıldı servislerdeki ortalama fiyat nedir?
sadece dokunmatik çatladı ana ekranda birşey yok değişimler komple set olarak mı değişsiyor yoksa üstteki dokunmatik panel değişimide yapılabiliyormu ?
internette de bulamadım :/Bilgim yok ne yazık ki.
Konuya pek hakim değilim ama 70 dolardan aşağı olmaz gibi@__kadıköyRAP__ @LittleMonster
üstat merhaba z1c nin dokunmatık ekranı kırıldı servislerdeki ortalama fiyat nedir?
sadece dokunmatik çatladı ana ekranda birşey yok değişimler komple set olarak mı değişsiyor yoksa üstteki dokunmatik panel değişimide yapılabiliyormu ?
nasıl oldugunuda anlamadım kı cebımden cıkarttım catlaktı cıhaz calısıo altındakı ekranda bısı yok sadece ust DOKANMATİKekran önemli iyi bakacaksın![]()
yarın ilk işim servisi aramak bakalımKonuya pek hakim değilim ama 70 dolardan aşağı olmaz gibi
Sanal tuşları neyle değiştirdiniz? Hoş görünüyor denemek isterim. Cihaz rootlu.
Teşekkür ediyorum şimdi deniyorum. Başka kullanışlı modül var mıdır tavsiye edebileceğiniz?
Arkadaşlar, marketten şu uygulamayı indiremiyorum, cihazınız uygun değil diyor, yazılım güncel ve stok, sizde de aynı sorun var mı?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wacom.bamboopaper