Sony Xperia Z1 Compact Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet donanım aynı... sadece ekran 720p....z1 de ekran 1080p...

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ben de aldım ama wi-fi e giremiyorum sol alta tıklayınca wps ile ilgili bişey diyor

Hikmeti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende nasipse yarın bu telefonu istanbulbilişimden almayı düşünüyorum, mesajım bulunsun, takipte kalalım değil mi?:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Telefon almak istiyorum ama g2, z1 ve z1c arasında kaldım. G2yi hem plastik hem de sd yok diye istemiyorum. Z1in de ekranı kötü ve yamulma problemleri var deniyor. Geriye sadece z1 compact kalıyor ama küçük ekran da istemiyorum... Sizce ne alayım? lütfen yardım edin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Telefon almak istiyorum ama g2, z1 ve z1c arasında kaldım. G2yi hem plastik hem de sd yok diye istemiyorum. Z1in de ekranı kötü ve yamulma problemleri var deniyor. Geriye sadece z1 compact kalıyor ama küçük ekran da istemiyorum... Sizce ne alayım? lütfen yardım edin...

kardeşim ben de Z1c ile LG G2 arasında kaldım. Dedİğin gibi G2 de 32 GB yetmez gibi geliyor.Z1de de bahsettiğin yamulmayı duydum alüminyum kasa sebebiyle. Z1c de çizilmeye karşı çok hassas ve fiyatı biraz yüksek. Sonuç olalrak G2 ağır basıyor. Karar verince burada paylaşırsan sevinirim takipteyim :thumbup1:

tr_django

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

G2 ağır basıyor. 32 gb yetecektir diye düşünüyorum. Hem bu sayede telefon daha hızlı çalışıyor.:thumbup1:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

G2.

Hikmeti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana yardımcı olmanızı istiyorum, telefon uyku modundayken facebook bildirimlerini haber vermiyor. Bütün sesler açık durumda. Ayrıca telefon açıkkende gelen bildirimlerde telefon titriyor sadece. ya o kadar kurcaladım bulamadım bir ayar, pil kullanımındanmıdır nedir anlamadım gitti, ya da telefonun özelliği mi bu şekilde diyeceğim ama ses olarak bildirse daha iyi olur, yardımlarınızı bekliyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arkadaşlar bana yardımcı olmanızı istiyorum, telefon uyku modundayken facebook bildirimlerini haber vermiyor. Bütün sesler açık durumda. Ayrıca telefon açıkkende gelen bildirimlerde telefon titriyor sadece. ya o kadar kurcaladım bulamadım bir ayar, pil kullanımındanmıdır nedir anlamadım gitti, ya da telefonun özelliği mi bu şekilde diyeceğim ama ses olarak bildirse daha iyi olur, yardımlarınızı bekliyorum...

Stamina açıksa olmaz.

Hikmeti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Stamina açıktı kapattım, diğer pil kullanımıyla ilgili olan herşeyi kapattım, bakalım ondan sonra daha bildirim gelmedi ama staminayı kapattıktan sonra telefonu pc gibi yeniden mi başlatmak gerekiyor acaba? :)

Hikmeti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler hocam, bir soru daha sorayım, güç yönetiminde bulunan diğer kısımları aktif yapayım değil mi? sadece bu bildirim konusunda staminayı ve konum tabanlı wi-fi kapalı konumda tutayım. Sen nasıl bir tavsiyede bulunursun?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Teşekkürler hocam, bir soru daha sorayım, güç yönetiminde bulunan diğer kısımları aktif yapayım değil mi? sadece bu bildirim konusunda staminayı ve konum tabanlı wi-fi kapalı konumda tutayım. Sen nasıl bir tavsiyede bulunursun?

Konum tabanlı wifi kapat anladığım kadarıyla yerini tespit edip ona göre wifi açıyor şarj yer ekstra.

------------

Yeni firmware çıkmış 761.

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
telefon çok çabuk çizilior 1 hafta oldu alalı ama baya çizik var ve derin istanbul bilişimden almıştım ama değiştirebilirler mi

Hikmeti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende istanbulbilişimden aldım ve alır almaz ön tarafa ekran koruyucu taktırdım ve silikon kılıfa yerleştirdim, telefon bu şekilde kendini göstermiyor pek ama olsun çizilmesinden iyidir.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
benim kamerada bir gecikme var.telefonu kapatıp açayım kameraya hızlı giriyor fakat 1-2 gün geçsin kameraya tıkladıktan bi 10-15 saniye sonra falan geliyor

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende kardeşime aldım lima rengi sony magzasından bitanede star kit aldım z1 compact acaba tlf versiyonu güncelemesini tavsiye ediyormusunuz yoksa orjinal versiyonda dursun mu bi ara şıkıntılar vardı okumuştum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bende kardeşime aldım lima rengi sony magzasından bitanede star kit aldım z1 compact acaba tlf versiyonu güncelemesini tavsiye ediyormusunuz yoksa orjinal versiyonda dursun mu bi ara şıkıntılar vardı okumuştum

681 ve 757 sorunlu biraz ama yeni 761 çıktı sorun yok diyorlar. Anlıyorsan direk flashtool ile 761 yükle yoksa bekle.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]
biraderim nasıl z1c ile aran iyimi, artık iyi kötü diyecek kadar kullandın.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
film falan hallederdin. kelepir z1c düştü ondan sordum nexustan da çok memnunum bilemiyorum

Arkası çok çiziliyor film de çekmedim öyle kaldı, sen aldığında direk iki tarafa da film çekersin, 4.3 ekranı sorun etmezsen çok iyi telefon şarj olsun performans olsun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkası çok çiziliyor film de çekmedim öyle kaldı, sen aldığında direk iki tarafa da film çekersin, 4.3 ekranı sorun etmezsen çok iyi telefon şarj olsun performans olsun.

Dün arkadaşım Z1C almış elime alıp kullanma fırsatı yakaladım harika bir cihaz. Yaklaşık 15 20 dakika takıldım, 3gsi açıktı internette gezindim facede takıldım youtube üzerinden video oynadım, Tample run vs oynadım telefon gayet başarılı çok hoş. İphonenin ekran boyutuna alışık biri Android'e geçmek istiyorsa ve büyük ekran kullanmaktan çekiniyorsa alması gereken tek telefon Z1C bence. Çok hoş telefon ya :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Dün arkadaşım Z1C almış elime alıp kullanma fırsatı yakaladım harika bir cihaz. Yaklaşık 15 20 dakika takıldım, 3gsi açıktı internette gezindim facede takıldım youtube üzerinden video oynadım, Tample run vs oynadım telefon gayet başarılı çok hoş. İphonenin ekran boyutuna alışık biri Android'e geçmek istiyorsa ve büyük ekran kullanmaktan çekiniyorsa alması gereken tek telefon Z1C bence. Çok hoş telefon ya :P
G2 mi Z1 Compact mı sence?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] aklıma gelmişken sorayım z1c ye asphalt 8 kurup biraz oynadıktan sonra kamera açılışı yavaşlıyor. Benim arkadaş bu durumdan biraz rahatsız var mı sende benzer bir durum.