Sony Xperia Z1 Compact Kullananlar Kulübü

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
İthalat garantili almayı planlıyorum, sizce sorun çıkar mı ?

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
O donanima 1000 tl altinda telefon bulursan bana da soyle. Çinmali bile yok o paraya o donanim
>>1.si Algılamada problem var galiba...
>>1000 tl üstü etmez demedim..Dikkatli oku..Anlayamadıysanda yorum yapma...
>>1000 tl nin altına düşünce alınabilecek tlf dedim...
>>Anladın mı şimdi!!!!

>>2.si Daha 2 hafta önce bilgi işlem merkezinde ki arkdaşım almanyaya gitti ve note 3 1100tl ye getirdi...
>>O nedenle sen paradan ver haberi bu işin yurt dışıda var...
>>Ufkunu geniş tut çok şeyler bulunur...Çin malıda dahil...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Merak edenlere Antutu puanı. Stock 4.4.2.

v79kjMV.jpg

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] cihaz hakkında ne düşünüyorsun beklentilerini karşıladı mı ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kullanım kolaylığı açısından eski kullandığım slimbean daha iyiydi ama performansına tasarımına diyecek yok, sesi de fena değil. Ama bazen seste patlama oluyor inşallah firmware ile ilgilidir o. Genel olarak memnunum.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanım kolaylığı açısından eski kullandığım slimbean daha iyiydi ama performansına tasarımına diyecek yok, sesi de fena değil. Ama bazen seste patlama oluyor inşallah firmware ile ilgilidir o. Genel olarak memnunum.
Hocam öncelikle hayırlı olsun ben g2 kullanıcısıyım ama belki bu telefonu alırım yazın sana 3 sorum olacak 1.şarj sonylerde eskiden beri hep hızlı düşüyor yani telefonda gezinirken bile düşüyor buda öyle mi 2.aşırı ısınma oluyor mu hani bu eli rahatsız edecek cinsten 3.de Wireless bağlantısı nasıl mesela SP VE Zninki uzaktan iyi çekmiyordu arada kopmalar oluyordu buda öylemi sadece bu 3 şey kafama takılıyor sonylerde yoksa sonyi çok severim ve artık geçmek istiyorum sony telefona.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam öncelikle hayırlı olsun ben g2 kullanıcısıyım ama belki bu telefonu alırım yazın sana 3 sorum olacak 1.şarj sonylerde eskiden beri hep hızlı düşüyor yani telefonda gezinirken bile düşüyor buda öyle mi 2.aşırı ısınma oluyor mu hani bu eli rahatsız edecek cinsten 3.de Wireless bağlantısı nasıl mesela SP VE Zninki uzaktan iyi çekmiyordu arada kopmalar oluyordu buda öylemi sadece bu 3 şey kafama takılıyor sonylerde yoksa sonyi çok severim ve artık geçmek istiyorum sony telefona.

Teşekkürler.
Valla şarj S3'den sonra çok iyi geldi, tam test yapamadım ama en az 4 saat ekran süresi çıkarır diye düşünüyorum. Isınma her telefonda olduğu kadar var cayır cayır yakmıyor eli. Wifiyi test etmedim bağlandım gitti.

Flash ışığı S3'e göre çoook düşük kaldı malesef.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
4 buçuk saat ekran süresi, bunun 1 saati asphalt, most wanted gibi oyunlarla geçti, toplam süre 12 saat falan wi-fi veya 3g sürekli açık, stamina mod açık, ekran parlaklığı çoğunlukla otomatik idi. Daha %28 var 6 saate giderdi ekran süresi ama yatıyorum artık. :)

xeFSQE1.jpg

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
istanbul bilişim 1500 fiyat vermiş 2000 tl para vermek istemiyorum ne dersiniz alınır mı istanbul bilişimden

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
n11 de de var ben istanbul bilişim düşünüyorum ama hepsi burada teknosa 2000 e satınca içime kurt düştü

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
n11 de de var ben istanbul bilişim düşünüyorum ama hepsi burada teknosa 2000 e satınca içime kurt düştü

Teknosa'da satılan distribütör garantili. n11 ve İstanbul Bilişim'de ithalat garantili.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Çok çabuk çiziliyor ekran koruyucu film alın mutlaka.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ofiste sesli izleyemedim videoyu ama o filim çıkınca su geçirmezlik yalan olur

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Film sadece ekranın üzerinde, su geçirmezliğe nasıl bir etkisi olabilir ki? Hakkaten çabuk çizildi ama yav daha bi hafta olmadı boş cepte çizildi. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Vardır bir sebebi yoksa neden ekrana filim koysunlar başka bir açıklaması gelmiyor aklıma ama durduk yere cepte çizilmesi daha garip bir olay.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Işık altında görünen bi çizik, 2-3 cm. Yeni alacakların güzel bir de ekran koruyucu almalarında fayda var.

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z1c , Z1 ve Zultra ufak bir güncelleme almış xperiablog.net in haberine göre .. Z1C sahibi arkadaşlara duyrulur.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Hocam bende alacağım inşallah bu telefonu ama performans olarak yeterli mi.. özellikle arka planda fazla uygulama açıkkken.. Ve oyunlarda kasmalar takılamalar oluyor mu ? Ekranı da çok çabuk çiziliyor demişsiniz. ne kadar çabuk? Sorun olmazsa, sorularım bu kadar.. Allah bize de nasip eder inşallah :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam bende alacağım inşallah bu telefonu ama performans olarak yeterli mi.. özellikle arka planda fazla uygulama açıkkken.. Ve oyunlarda kasmalar takılamalar oluyor mu ? Ekranı da çok çabuk çiziliyor demişsiniz. ne kadar çabuk? Sorun olmazsa, sorularım bu kadar.. Allah bize de nasip eder inşallah :)

Piyasanın en performanslı telefonlarından biri zaten, belki de oyun olarak en performanslısıdır, çünkü snapdragon 800 işlemci var ve çözünürlük sadece 720p, diğer amiral gemileri aynı donanıma daha büyük ekran verdikleri için performans daha az.

Çizilme olayı şöyle boş cepte taşırken ışıkta fark edilecek bazı çizikler meydana gelmiş, hala da çizilmeye devam ediyor ben boşverdim artık.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Film sadece ekranın üzerinde, su geçirmezliğe nasıl bir etkisi olabilir ki? Hakkaten çabuk çizildi ama yav daha bi hafta olmadı boş cepte çizildi. :)

öncelikle cihazın hayırlı olsun. geçen hafta bi tanıdık almıştı o da çizildi diyordu ne bileyim sağlam yapısı vardır diye yakından inceledim çok belli olmayan 1 mm lik çizikleri vardı. gerçi biz ağır işlerde çalışıyor kendisi diye olması normaldir demiştik. herhalde dış malzemeden kaynaklı.