- Reaksiyon puanı
- 550
İthalat garantili almayı planlıyorum, sizce sorun çıkar mı ?
>>1.si Algılamada problem var galiba...O donanima 1000 tl altinda telefon bulursan bana da soyle. Çinmali bile yok o paraya o donanim
Android 4.4.2
Build 14.3.A.0.757
Rooted
BL Locked
![]()
Hocam öncelikle hayırlı olsun ben g2 kullanıcısıyım ama belki bu telefonu alırım yazın sana 3 sorum olacak 1.şarj sonylerde eskiden beri hep hızlı düşüyor yani telefonda gezinirken bile düşüyor buda öyle mi 2.aşırı ısınma oluyor mu hani bu eli rahatsız edecek cinsten 3.de Wireless bağlantısı nasıl mesela SP VE Zninki uzaktan iyi çekmiyordu arada kopmalar oluyordu buda öylemi sadece bu 3 şey kafama takılıyor sonylerde yoksa sonyi çok severim ve artık geçmek istiyorum sony telefona.Kullanım kolaylığı açısından eski kullandığım slimbean daha iyiydi ama performansına tasarımına diyecek yok, sesi de fena değil. Ama bazen seste patlama oluyor inşallah firmware ile ilgilidir o. Genel olarak memnunum.
Hocam öncelikle hayırlı olsun ben g2 kullanıcısıyım ama belki bu telefonu alırım yazın sana 3 sorum olacak 1.şarj sonylerde eskiden beri hep hızlı düşüyor yani telefonda gezinirken bile düşüyor buda öyle mi 2.aşırı ısınma oluyor mu hani bu eli rahatsız edecek cinsten 3.de Wireless bağlantısı nasıl mesela SP VE Zninki uzaktan iyi çekmiyordu arada kopmalar oluyordu buda öylemi sadece bu 3 şey kafama takılıyor sonylerde yoksa sonyi çok severim ve artık geçmek istiyorum sony telefona.
istanbul bilişim 1500 fiyat vermiş 2000 tl para vermek istemiyorum ne dersiniz alınır mı istanbul bilişimden
n11 de de var ben istanbul bilişim düşünüyorum ama hepsi burada teknosa 2000 e satınca içime kurt düştü
Hocam bende alacağım inşallah bu telefonu ama performans olarak yeterli mi.. özellikle arka planda fazla uygulama açıkkken.. Ve oyunlarda kasmalar takılamalar oluyor mu ? Ekranı da çok çabuk çiziliyor demişsiniz. ne kadar çabuk? Sorun olmazsa, sorularım bu kadar.. Allah bize de nasip eder inşallah![]()
Film sadece ekranın üzerinde, su geçirmezliğe nasıl bir etkisi olabilir ki? Hakkaten çabuk çizildi ama yav daha bi hafta olmadı boş cepte çizildi.![]()