- Reaksiyon puanı
- 2,148
sadece ebatlarından dolayı z1 yerine z1 c düşünüyorum kardeşime. bildiğim kadarı ile ebat ve arka kapak kısmı hariç aynı değil mi ?
Donanım aynı.
sadece ebatlarından dolayı z1 yerine z1 c düşünüyorum kardeşime. bildiğim kadarı ile ebat ve arka kapak kısmı hariç aynı değil mi ?
Bende nasipse yarın bu telefonu istanbulbilişimden almayı düşünüyorum, mesajım bulunsun, takipte kalalım değil mi?:thumbup1:
Arkadaşlar merhaba. Telefon almak istiyorum ama g2, z1 ve z1c arasında kaldım. G2yi hem plastik hem de sd yok diye istemiyorum. Z1in de ekranı kötü ve yamulma problemleri var deniyor. Geriye sadece z1 compact kalıyor ama küçük ekran da istemiyorum... Sizce ne alayım? lütfen yardım edin...
Arkadaşlar merhaba. Telefon almak istiyorum ama g2, z1 ve z1c arasında kaldım. G2yi hem plastik hem de sd yok diye istemiyorum. Z1in de ekranı kötü ve yamulma problemleri var deniyor. Geriye sadece z1 compact kalıyor ama küçük ekran da istemiyorum... Sizce ne alayım? lütfen yardım edin...
Arkadaşlar bana yardımcı olmanızı istiyorum, telefon uyku modundayken facebook bildirimlerini haber vermiyor. Bütün sesler açık durumda. Ayrıca telefon açıkkende gelen bildirimlerde telefon titriyor sadece. ya o kadar kurcaladım bulamadım bir ayar, pil kullanımındanmıdır nedir anlamadım gitti, ya da telefonun özelliği mi bu şekilde diyeceğim ama ses olarak bildirse daha iyi olur, yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler hocam, bir soru daha sorayım, güç yönetiminde bulunan diğer kısımları aktif yapayım değil mi? sadece bu bildirim konusunda staminayı ve konum tabanlı wi-fi kapalı konumda tutayım. Sen nasıl bir tavsiyede bulunursun?
4K ve Timeshift portanmış hadi bakalım
bende kardeşime aldım lima rengi sony magzasından bitanede star kit aldım z1 compact acaba tlf versiyonu güncelemesini tavsiye ediyormusunuz yoksa orjinal versiyonda dursun mu bi ara şıkıntılar vardı okumuştum
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]
biraderim nasıl z1c ile aran iyimi, artık iyi kötü diyecek kadar kullandın.
Çizilmesinden başka sorunum yok biraderim.![]()
film falan hallederdin. kelepir z1c düştü ondan sordum nexustan da çok memnunum bilemiyorum
Arkası çok çiziliyor film de çekmedim öyle kaldı, sen aldığında direk iki tarafa da film çekersin, 4.3 ekranı sorun etmezsen çok iyi telefon şarj olsun performans olsun.
G2 mi Z1 Compact mı sence?Dün arkadaşım Z1C almış elime alıp kullanma fırsatı yakaladım harika bir cihaz. Yaklaşık 15 20 dakika takıldım, 3gsi açıktı internette gezindim facede takıldım youtube üzerinden video oynadım, Tample run vs oynadım telefon gayet başarılı çok hoş. İphonenin ekran boyutuna alışık biri Android'e geçmek istiyorsa ve büyük ekran kullanmaktan çekiniyorsa alması gereken tek telefon Z1C bence. Çok hoş telefon ya![]()