Sony Xperia Z1 Compact Kullananlar Kulübü

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya beyler ben bu telefonu almak istiyorum ama kararsızım bunun abisinimi (z1) yoksa bunumu alsam tek etmen ekran benim için fiyatları denk zaten paralel alcam

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler ben bu telefonu almak istiyorum ama kararsızım bunun abisinimi (z1) yoksa bunumu alsam tek etmen ekran benim için fiyatları denk zaten paralel alcam
Z1compact alabilirsin .. 4.3 inc ips LCD ekranıyla tam bir canavar .. 4.4.4 güncellemesinide aldı.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neresi mantıklı kasası z1 in daha sağlam g2nin bi ekranı z1den iyi okadar

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
neresi mantıklı kasası z1 in daha sağlam g2nin bi ekranı z1den iyi okadar
Kasa yüzünden telefon alıyorsan 3310 al o zaman. G2'ye spigen takarsın olur biter. Bu insanlar deli ediyor beni ya. Z1 alsan kılıf takmayacak mısın sanki?

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
spigen alınca zaten takoz gibi olucak ve evet z1 alırsam kılıf almıycam full body jelatin takarım yeter hatta z1 almayıp g2de alsam g2yede kılıf takmayacağım

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Kasa yüzünden telefon alıyorsan 3310 al o zaman. G2'ye spigen takarsın olur biter. Bu insanlar deli ediyor beni ya. Z1 alsan kılıf takmayacak mısın sanki?

Telefonun inceliğinin hafifliğinin bir manası kalmıyor. Şahsen bende kılıf kullanmam, Z1C de sadece arka tarafa jelatin yapıştırdım o kadar.

droguzask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben başka bir ülkenin bir romunu attım bir şey olur mu ?

droguzask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başka ülkenin rom unu yükledim bir şey olur mu? Z1 Compact

kafiyengineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar xperia z1 compact almayı düşünüyorum son gelen 4.4.4 ile hataları var mı varsa neler kamerada kumlanma oluyor diyenler var siz ne düşünüyorsunuz ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hakkı abi sen telefonu uzun bir süre kullandın izlenimlerini aktarırsan çok güzel olur :D

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende xperia z1 compact almayı düşünüyorum fakat jdi ve auo panele taktım(dh z1c klubunde okudum) sizce hangi panel daha kaliteli ve alınca hangi panel oldugunu nasıl anlarız

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
jdi daha iyi diyorlar ama pek bi fark olduğunu sanmıyorum, terminal emulatöründe bi kod yazınca gözükyor alırsan bakarız

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Auo sol Jdi sağ

Xperia-Z1-f-display-lottery_2-640x180.jpg
Xperia-Z1-f-display-lottery_1-640x275.jpg

Jdi sol Auo sağ

Xperia-Z1-f-display-lottery_3-640x240.jpg

Auo

Xperia-Z1-f-display-lottery_4-640x159.jpg

Jdi

Xperia-Z1-f-display-lottery_5-640x164.jpg

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Auo sol Jdi sağ

Xperia-Z1-f-display-lottery_2-640x180.jpg
Xperia-Z1-f-display-lottery_1-640x275.jpg

Jdi sol Auo sağ

Xperia-Z1-f-display-lottery_3-640x240.jpg

Auo

Xperia-Z1-f-display-lottery_4-640x159.jpg

Jdi

Xperia-Z1-f-display-lottery_5-640x164.jpg

konudan bağımsız olarak yorum yapmak istiyorum... JDİ olarak belirtilenler fotoğrafçılıkta kullanılan patlamış terimiyle eşleşmiş gibi... ben renk ve derinlik yönünden AUO olanı seçerdim...

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yok denildi ama bir de burada sorayım, flaş sızması giderildi mi? varsa hala sadece -ne amacı varsa- gökyüzünü veya geniş alanı çekerken mi yapıyor?

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ileriki zamanlarda rom veya başka bir kernel kullanabilirim şimdide açayım dedim galaxy y den sonra rom işleri daha zor geldi

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
root yaptım ve siz root konusunda TA backup ile ilgili bişey dediniz onu yaptım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
cihazı halen kullanıyormusunuz bugün itibari ile olumlu ve olumsuz taraflarını yazarsanız sevinirim. iletişim sesi net geliyormu sizin sesiniz karşı tarafa net ulaşıyor mu birde kasa da çıklık dedikodusu var doğru mu...bende sony z1comp. almayı düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu almayı düşünüyorum bu çizik olayı aklıma takıldı telefonun kendinde filmle geliyor diyenler olmuş onu çıkarttıktan sonra mı çizikler oldu? O varken oluyor mu? Son güncellemelerden sonra sıkıntı var mı? Şu an kullananlar lütfen cevap versin. :flowers:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Telefonu almayı düşünüyorum bu çizik olayı aklıma takıldı telefonun kendinde filmle geliyor diyenler olmuş onu çıkarttıktan sonra mı çizikler oldu? O varken oluyor mu? Son güncellemelerden sonra sıkıntı var mı? Şu an kullananlar lütfen cevap versin. :flowers:

evet çiziliyor, yanında film gelmiyor, geliyor diyenler o kalın jelatini film zannetmiş olabilir
güncellemeden sonra hiç sorun görmedim

yesilperi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, 30 temmuz tarihinde ankara panora sony centerdan z1c almıştım. telefonda sarja taktığım zaman tanıtım videosu oynuyordu, anladım ki demo ürünü satmışlar. bi kod girerek kapattım, gittim 1 hafta içinde tüketici hakları gereği sorgusuz sualsiz iade hakkım varken demolu ürünü bile iade etmeme ya da değişim yapmama izin vermediler. Sony müşteri hizmetleriyle görüştüm, özür dilemek dışında bir şey yapmadılar. Her ürünün kutudan o demo modunda çıktığını, eğer demo modu kodu girmeme rağmen kapanmıyorsa telefonda sorun olduğunu eğer kapanıyorsa sorun olmadığını işlem yapamayacağını söyledi. Sinirlenip bağırıp çağırıp çıkmak zorunda kaldım. Müşteri memnuniyeti sıfır,zaten sony centera da gittiğimde adam sony ile görüştüğüme inanmadı sanki işim gücüm yok gidip yalan söylicem herife. Neyse, dava işleriyle uğraşmak istemediğimiz için bu onların eline kaldı. Şikayetvara yazdım, dönen olmadı. Anca işlerine gelenlere cevap veriyorlar çünkü.

Daha sonra dün telefonu güncelledim, çünkü madur olduğum flaş sızması, ön kamera kumu, sarjın gitmesi, durduk yere kendi kendine dokunmatiğinin çalışması gibi durumlar ortadan kalkar diye düşündüm, 4.4.4 e güncelledim. Her şey harika fakat bu sefer de ekranı otomatik döndür seçeneği açık olmasına rağmen dönmüyor. Traffic racer açtım mesela, telefonu ne kadar döndürürsem döndüreyim hareket etmiyor araba. E normalde çevirdiğimde dönmesi gerekirken yine dönmüyor. Güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu. Aynı problemle karşılaşan var mı acaba? Biraz daha sorun yaşarsam telefonu çöpe atıcam bu gidişle yeter aldığım günden beri yaşadığım sorunlar.

Bu arada telefonum 4. hafta üretimi. Kasa açıklığı var. Flaş sızması var, ön kamera düşük ışıkta rezalet, arka kamera gece rezalet flaşlı da flaşsız da kötü, manuel modda ayarları yapmama rağmen düzelmiyor, telefonu alıp duvara fırlatmak istiyorum bazen sen git 1500 lira ver su geçirmiyo kamerası çok iyi performansı çok iyi diye. O kadar sorun çıktı ki bırakın suya sokmayı ıslak elle kullanmaya korkuyorum bi yerinden su girer de iyice delirir telefon diye.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
z1 compactın gücünü görün beyler :)

0ZVt0UB.png

SY35vCq.png

2y1MUmr.png

1. olduğu testleri koydum, diğer testlerde de şu anki amirallerden aşağı kalır yanı yok, T50'nin incelemesinde rastladım

[video=youtube;uKMUHHmY3i0?rel=0&start=817&end=891&autoplay=0]http://www.youtube.com/watch?v=uKMUHHmY3i0[/video]

nereloyka13

Asistan
Reaksiyon puanı
6
bootloader kilidini açtım telefon .108 de olmasına rağmen yine güncelleme istiyor açmadan öncede istiyordu zaten pc companion dan güncellesem bişey olur mu