S
SDN Okuru
SDN Okuru
arkadaşım ğeçmiş olsun sanırım fabrika hatası vardır bende sony xperıa kullanıyorum bende enaz 30 kere suya sokdum bende sorun yok ğayet süper su ğeçirmiyor
adamlar çikolatanın içine sokuyorlar geminin önüne bağlayıp suya sokuyorlar bişey olmuyor bizde hemen bozuluyorgeçmiş olsun kardeşim sony de müşteri hizmetlerinin fazla ilgilenmediğini duyudm inş senle ilgilenirler ilgilenmezlerse hakkını ara derim :yes:
arkadaşlar ben xperia z almayı düşünüyodum ama yazdıklarınızı görünce tereddüt ettim xperiayı tasarımı ve dayaklılığı için almayı düşünüyodum ama bazı yorumlarda sıkıntı yok diyolar bazılarındada su geçirdi fln teknolojik aletler şans işidir diye düşünüyorum sizce almalımıyım s4 htc one iphone 5 hiç ilgimi çekmiyor yani .
Honami'yi bekle bence. Honami ' de Z'deki acemilikleri yapmayacaklardır.
Bende de Z var. Birkaç defa çeşmenin altında yıkadım kuruladım. Sadece hoparlörüne su girerse birkaç saat ses kısık ve bozuk çıkıyor sonra düzeliyor.
Tek sıkıntı sık kullanılan kapakların yalama yapması. Böyle olunca da su geçirme ihtimalinin yüksek olması.
Bence hiç kapak yapmayacaklardı. Kulaklık için müzik özelliği olan bluetooth kulaklık kullanılırdı, şarj için zaten temassız şarjlar var , sim kart soketi için yapılmak zorunda ama o kapak ihtimaldir ki başka telefon alındığında açılır , micro sd için ise , o kapakta nadiren açılır, yada yap dahili 32- 64 Gb olsun bitsin.
Sony bir fırsatı değerlendiremedi, Su geçirmeme olayını bence tam beceremedi , şimdi Samsung yapar yazdığım özellikte bir cihazı ve Sony geri kalır yine =)
telefon kafayı bulmuştur artık baksana adam çoktan bulmuş kafayı[video=youtube;_fZHQjErd40]http://www.youtube.com/watch?v=_fZHQjErd40[/video]
Suyu bilmem de bira geçirmiyor
Fabrika hatası ya da değil ben SONY e davamı açtımmutluyum, zira tüm sualtı videoları fotoğraf ve reklamlar ile dosya hazırladık, kullanıcı hatam yok, havuza soktum aynen kamera buğu oldu ve gitti...Para falan vermem tamirine, sonuna dek hukuken tüketici hakkımı arayacağım, su geçiren telefonu nasıl su geçirmez diye reklamla satarlar burunlarından getireceğim, böyle bir hakkım var, her fırsatta dile getireceğim, servisi falan beni ilgilendirmez, ütün suya sokuluyor mu telefonda ? EVET. bitmiştir...ben o ürünü suya da sokarım o zaman havuza da kimse de sokamazsın diyemez, benim gibi inatçıya denk geldiler, eninde sonunda hakkımı alacağım.
ısıtıp ısıtıp bu başlığa yazı yazıyorsunuz hangi firmanın fanboyuysanız artık bahsettiğiniz telefon bizde de var nedense hep başkasınınki geçiriyor
Avukat falan değilim sizin yaptığınız çamur at izi kalsın olayı .Arkadaşım burada hangi şikayetlerimizi yazıp hangilerimizi yazmayacağımızı sen mi belirliyorsun?
Bizlerin böyle bir sıkıntısı var, cihazlarımız su geçirdi, hatta yarın bir gün senin cihazının su geçirmeyeceği bile belli değilken neden insanlara fanboy yaftasını vuruyorsun? En az senin kadar bizlerde Sony kulanıcısıyız ancak başımıza böyle bir olay geldi ve müşterilerinin arkasında durmayan bir firmadan bahsediyoruz burda..
Kusura bakma ama sen Sony'de avukat falan mısın??
bizim milletimiz bu kafayla bir noktaya gelemez zihniyete bak ,sat onu ondan bir sey olmaz demek ne demek ,karsi kisiyi bilgisizliginden faydalan onu kandir ,üc kagitcilik yap,hani sizin türküm dogruyum daki mantiginiz bumu dogruluk ,yok arkadas oldu oldu olmadi sansina küseceksin kimseyi kaziklamayacaksin ,kaziklanmayacaksingeçmiş olsun servise vermen gerek ama o öldü ondan hayır gelmez artık yapılabilirse sat onu tekrarlıyan arızalar verir durur sıvı teması telefonlar için en kötü son olur.