Sony Xperia Sola tavsiye?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu arada, eğer şimdi almak istesem ne HTC Desire X'e 949 TL, ne de Sony Xperia Sola'ya 796 TL para harcarım! Bu segmentteki bir telefon için pahalı. 600 TL civarı verirseler düşünmeden alırım. Yoksa beklemeye devam. Turkcell Gold Plus kullanan birini bulursam HTC Desire X alırım.

Geçen hafta Media Markt'ta gittim, elime Sony Xperia Sola'yı aldım. Hoşuma gitmedi açıkçası. Sony Xperia P çok daha iyi duruyor. Zaten fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. :) Sony gerçekten son zamanlarda çok tuhaf modeller çıkarıyor diyemeyeceğim çünkü nerdeyse hepsi birbirine benziyor, tuhaf açıkçası... :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu arada, eğer şimdi almak istesem ne HTC Desire X'e 949 TL, ne de Sony Xperia Sola'ya 796 TL para harcarım! Bu segmentteki bir telefon için pahalı. 600 TL civarı verirseler düşünmeden alırım. Yoksa beklemeye devam. Turkcell Gold Plus kullanan birini bulursam HTC Desire X alırım.

Geçen hafta Media Markt'ta gittim, elime Sony Xperia Sola'yı aldım. Hoşuma gitmedi açıkçası. Sony Xperia P çok daha iyi duruyor. Zaten fiyat farkı bundan kaynaklanıyor. :) Sony gerçekten son zamanlarda çok tuhaf modeller çıkarıyor diyemeyeceğim çünkü nerdeyse hepsi birbirine benziyor, tuhaf açıkçası... :)

bugün Xperia sola almaya gittim ama 875TL ye Xperia S aldım :D 1 ay kullanılmış daha tertemiz :)
neye niyet neye kısmet ama iyi oldu :closedeyes:

gizemlilord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
@hamza5806 sağol dostum :) haftasonu gelsinde vatan da indirim olur herhalde :)

Vatanda her zaman indirim var;ama hep %25 indirim ne aşağı ne yukarı %25 indirimi zaten herkes yapar bu yüzden vatana gıcığım ben habire %25 indirimlerin reklamını veriyor birde... En isi hepsiburada :D

ScienceNET

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bugün Xperia sola almaya gittim ama 875TL ye Xperia S aldım :D 1 ay kullanılmış daha tertemiz :)
neye niyet neye kısmet ama iyi oldu :closedeyes:

Hayırlı olsun. Ayrıca Sony Xperia S'in SAR değeri: 0.78 W/kg. Bu değerler iyidir. Şanslısın. İyi bir tercih yapmışsın. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bi şey değil adamım her daim :D
haa teli alınca duygu ve düşüncelerini bir konuda paylaşarak almayı düşünen arkadaşlara bilgi verebilirsin ben sola çıkmadan wonder aldım sola çıkınca pişman oldum netten bakıyorum s1 dead trigger ı kasmıyor benim tel kasıyor bende yana yana ona çözüm arıyorum:S

Xperia S aldım dostum :D

İyi halt ettin jelly bon günlemesini kaçırdın :D

Xperia S e gelmezse o güncelleme hiçbir telefona gelmez :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=294732]ScienceNET[/MENTION] valla dostum Sar değeri hiç umrumda değildi bu aralar :D

keşke bende alabilsem:(
neyse hayırlı uğurlu olsun sevindim senin adına:D:D:D:D

kısmet hocam valla :) teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia st23 miro alacagım sızce nasıl tavsıye eden varmı