Sony Ericsson Xperia arc s vs Samsung Galaxsy S2 Çıkmazdayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rockco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ilk akıllı telefonum olucak onun için bukadar çok araştırıyorum sitedeki videoları yorumları vs inceledim ama işin içinden çıkamadım arkdaşlar tercihim hangi yönde olmalı sony tasarımı menü geçişleri gibi şeylerle cazip geliyor samsung sağladığı hızı kullanım kolaylığı gibi şeyler sunuyor sonyde ön kamera yok napcaksın ön kamerayı diyiceksiniz görüntülü konuşmayı kullanmak zorundayım yengenize nerde olduğum konusunda canlı yayın yapmak için :D okadar para vericez iki telefonuda kullanan arkdaşlar bi zahmet yorumlarını anlatabilirlermi bana 2 ay sonra askerlik bitsin reis beyin sözü var :D aklım allak bullak oldu hergun yeni bi telefon :S HELP ME...!!!

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 alma ben aldım 2 hafta önce içimde patladı resmen kamrasındaki pembelik yüzünden hatalı belli bir serisi hatalı üretilmiş s2 lerin Türkiye gibi gelişmekte olan ve gelişmemiş ülkelerin pazararını sürmüşler bende bir forumda okudum gerçek veya dogru ama bana doğru gibi geliyor çünkü sorun bir çok s2de varken bir çogunda yok buda bu teorinin gerçek oldugunu kanıtlar nitelikte ama gende tercih senin beklide seninkinde böyle sorun olmaz bende bana denk gelmez dedim ama bana denk geldi malesef benim fikrim budur arc s hem daha şık bir görünüme sahip bu gibi detayları koyarsan daha iyi olur ve şunuda ekliyim benim s2 i aldım 1 hafta kullandım ve iade ye verdim 2 haftadır vatan bilgisayarda iadede ne aryan var nede soran mesaj gelecek dediler oda yok 1600 lira para verdim paramla rezil oldum resmen şiddetle arc s diyorum.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arc s i bende istiyorum ama hem hafızası hem ön kamerasının olmayışı beni itiyor samsungkdaki o problemi hiç duymadım okadar araştırmama rağmen

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bence s2 al kamerasındaki pembelik gibi bi sorun bende duymadım,s2'yi kullandım ama arc s'i kullanmadım kullandığım kadarıyla s2 gerçekten mükemmel bir telefon kesinlikle öneririm

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence s2 al kamerasındaki pembelik gibi bi sorun bende duymadım,s2'yi kullandım ama arc s'i kullanmadım kullandığım kadarıyla s2 gerçekten mükemmel bir telefon kesinlikle öneririm

Sen gerçekten bir akıllı telefon kullanıcısıysan bunu nasıl bilmezsin?
S2 kullandım diyosun ve bu sorundan haberin yok hiçmi araştırma yapmadın telefonun hakkında ?
Ayrıca ben aldıgım telefonu yani s2 mi bu sorun yüzünden vatan bilgisayar geri göttürdüm onlarda teknik servise verdiler ve servizs bu sorunun normal oldugunu sölerdi ve telefonu geri yolladı iade bölümündaki bayan kabul etmememi ve tekrar yollamı söyledi o kadar para verdiniz kabul etmeyin diyince bende tekrar yolladım ve bu konu hakkındada forumu konu açacacım en kısa zamnda.
Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım demissin yaz googla galaxy s2 pembe kamera diye ban bakıyım kaç tane video,esim ve konu gelecek karşına al bu da sana örnek bir video olsun burdaki amacım seni taşlamak değil inlarlara bilmediğin halde yanlış bilgi verdiğni kanıtlamamdır.
http://www.youtube.com/watch?v=GoI0PZnjcfA

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Sen gerçekten bir akıllı telefon kullanıcısıysan bunu nasıl bilmezsin?
S2 kullandım diyosun ve bu sorundan haberin yok hiçmi araştırma yapmadın telefonun hakkında ?
Ayrıca ben aldıgım telefonu yani s2 mi bu sorun yüzünden vatan bilgisayar geri göttürdüm onlarda teknik servise verdiler ve servizs bu sorunun normal oldugunu sölerdi ve telefonu geri yolladı iade bölümündaki bayan kabul etmememi ve tekrar yollamı söyledi o kadar para verdiniz kabul etmeyin diyince bende tekrar yolladım ve bu konu hakkındada forumu konu açacacım en kısa zamnda.
Ben hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım demissin yaz googla galaxy s2 pembe kamera diye ban bakıyım kaç tane video,esim ve konu gelecek karşına al bu da sana örnek bir video olsun burdaki amacım seni taşlamak değil inlarlara bilmediğin halde yanlış bilgi verdiğni kanıtlamamdır.
http://www.youtube.com/watch?v=GoI0PZnjcfA

Telefonu alırken ben karar vermedim hediye gibi düşünebilirsiniz o yüzden herhangi bir araştırma yapmadım,ama öyle bi sorun da çıkmadı zaten ve asıl yanıtıma gelecek olursak bilmediğin halde yanlış bilgi veriyorsun demişsin, mesajımı dikkatli okursan öyle bi sorun duymadım dedim ve benim kullandığım telefonda çıkmayan sorunu araştırmam tabi bu kişisel tercih meselesi oluyor,o yüzden ortada yanlış bilgi vermek diye birşey yok.

gorkemulug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung galaxy s2 rüyalarıma giren telefonlardan dostum bence galaxy s2 al iphone'dan da güzel bana göre en sevdiğim akıllı telefon.

kartalmarti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende galaxy s2 kullanıyorum ve kamerasında pembelik sorunu görmedim. arc si hiç kullanmadım ama duyduğuma göre s2 kadar iyi bir cihazmış.

elmasuyu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde galaxy s2 çok istedigim bir telefondu ama bir düşünün 1600 tl verdiginiz telefonun kamerası bozuk çıkıyor ve samsunf yetkili servisi buna ayarlardan kaynaklanıyo diyor ulan be akılsız adam madem ayarlardan oluyo yapta bizde öğrenelim tamamen yalan artık samsung yetkili servsilerine ne dediyse bu sorunu bir çok bahaneyle kapatıyolarlar yani telefonu aldınmı birde kamerasındaki pembelik yüzünden iade ve değişimde yapamıyosun öyle yani en başta dediğim gibi samsung hatalı üreltilen glaxys2 yi türkiye gibi geriden gelen ülkelerin pazarına sürdü ben telefonu alalı 1 aydan fazla oldu 1600 lira kes para verdima ama telefonu kullanamıyorum serviste cirit atıyo o telefonu samsun iade alana kadar ben buna devam edecegim birdahada samsung tan ürün alamayı düşünmüyorum ama yazı bekleyip galaxy s3 ü begenirsem onu alabilirim sadece galaxy s3 diger telefonlardan daha iyi olursa alırım
Genede sen bilirsin ben telefonu alırken bu sorunun oludugunu bile bile riske girip aldım bir çok kişi benim seni uyardıgım gibi benide uyardı ama ben banamı denk gelecek diyip aldım tercih gene senin ama şunu kesinlikle yapma vatan bilgisayardan sakın alma çünkü benim telefonum oradana alındı ve bozuk çıktıgına göre teorik olarak hattalı bir s2 alama ihtimalin vatanda daha çok umarım böyle pis işlerle ugraşmassın ve inş paranla rezil olmassın .

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
verdiğiniz bilgiler için sağolun arkdaşlar kafam hepden karıştı benimde çok istediğim bir telefon bu :( ama dediğiniz sorunlar nedeniyle soğdum açıkcası sanırım biraz daha beklememde fayda var daha iyi bi telefon çıkana kadar para kolay kazanılmıyor çöpe atmak istemem

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=113588]elmasuyu[/MENTION]

oo sen teleservisi görsen muhattab bulamıyorsun , 4 ayda cihaz geliyor.
Türkiye de cihaz servise gitmeyecek giderse daha gelmiyor