Samsung Galaxy S2 mi Sony Ericsson Xperia Arc S mi ?

Samsung Galaxy S2 mi Sony Ericsson Xperia Arc S mi ?

• Samsung Galaxy S2

Kullanılan: 74 70.5%
  • Sony Ericsson Xperia Arc S

Kullanılan: 31 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    105

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Galaxy s2 tabiki

s2: 16 gb dahili hafıza, 1 gb dan fazla apk yükleme alanı, 1 gb ram, mali400 ekran kartı, çift çekirdek 1.2 ghz işlemci, 8 mp hd kamera, ön kamera var 2 mp

arc s : 8 gb dahili hafıza, 360 mb apk yükleme alanı 512 mb ram, adreno 205 ekran kartı, snapdragon 1.4 ghz,8 mp hd kamera, ön kamera yok

Gerisi size kalmış.

Şahsi görüşüm, telefonda oyunlara önem verdiğim için kesinlikle galaxy s2 derim.

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu vakıtten sonra s2 nın yanına bıle yaklasamaz xperia arc s , 4.1.2 guncellemesıyle tabi ki ~> galaxy s2

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lütfen okuyun arkadaşlar benim anlamadıgım nokta fiyatı göz önünde bulundurmuyor hepimiz burda holding sahibinin oglu degiliz tam tersi babası işçi annesi ev hanımı yalanmı s2 1 milyardan aşagı fiyat yok sıfır ı fakat arc s şuanda 750 tl o fiyatlar göz önünde bulundurursak sony ericsson arc s ten vazgeçmeyin derim ama tabi seçim sizin

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabiki s2 fiyat olarakda birbirine yakınlar. bu yüzden s2 daha tercih edilir hem güncel

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung piyasada ki tofaş şahin gibi . audıo kullanan samsungu eşek niyetine kullanır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bende almayı düşünüyorum arkadaşlar S3 mini iyi xperia arc s iyi değil diyolardı sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar hepinize meraba ben 2 ay arayla arc s ve s2 kullandım ve ben bi çok uygulama ve internet film çok kullanırım ilk arc s i aldım kullandım benim çok istediğim bi telefon du ve aldım kullandım gerçekten o telefona yani arc s e para vemeyin internette kesinlikle rahat dolaşamıyorsunuz bi uygulama indirdikten sonra menü girince çok bekletiyo donuyo telefon gelmiyo hemen açıkcası sony ericson arc s salmayın almayın ama s2 kullandığım zaman gerçekten hızı ve eğlenceyi sosyalı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim s2 sony den çok çok hızlı çıktı kesinlikle donma hiç bir şekilde yapmıyo kamera sony den iyi kesinlikle sony almayın s2 alın demir alana bu benim 3.cü s2 alışım