Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S2 mi Sony Ericsson Xperia Arc S mi ?
Lütfen okuyun arkadaşlar benim anlamadıgım nokta fiyatı göz önünde bulundurmuyor hepimiz burda holding sahibinin oglu degiliz tam tersi babası işçi annesi ev hanımı yalanmı s2 1 milyardan aşagı fiyat yok sıfır ı fakat arc s şuanda 750 tl o fiyatlar göz önünde bulundurursak sony ericsson arc s ten vazgeçmeyin derim ama tabi seçim sizin
arkadaşlar hepinize meraba ben 2 ay arayla arc s ve s2 kullandım ve ben bi çok uygulama ve internet film çok kullanırım ilk arc s i aldım kullandım benim çok istediğim bi telefon du ve aldım kullandım gerçekten o telefona yani arc s e para vemeyin internette kesinlikle rahat dolaşamıyorsunuz bi uygulama indirdikten sonra menü girince çok bekletiyo donuyo telefon gelmiyo hemen açıkcası sony ericson arc s salmayın almayın ama s2 kullandığım zaman gerçekten hızı ve eğlenceyi sosyalı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim s2 sony den çok çok hızlı çıktı kesinlikle donma hiç bir şekilde yapmıyo kamera sony den iyi kesinlikle sony almayın s2 alın demir alana bu benim 3.cü s2 alışım