Samsung Galaxy S2 mi Sony Ericsson Xperia Arc S mi ?

Samsung Galaxy S2 mi Sony Ericsson Xperia Arc S mi ?

• Samsung Galaxy S2

Kullanılan: 74 70.5%
  • Sony Ericsson Xperia Arc S

Kullanılan: 31 29.5%

• Kullanılan toplam oy
    105

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben karizmasına aldanıp aldığım telefondan gayet memnunum, evet alsın. Bize soruyor ben de alsın dedim bunda ters birşey yoktur heralde? Samsungun donanımına da laf yok demiştim zaten.
bişey demedim bende fikrimi söyledim sakinim merak etme :)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
4769incil8317721.jpg

1426inciz5893779.jpg

2,5.png

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
donanım olarak galaxy s2 daha iyi ama, görünüş ve tarz olarak arc s daha iyi. Ama sonuçta arc s inde donanımı kötü sayılmaz

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşlar bence yanlış yönlendirme yapıyosunuz. Xperia arc s'te 512 mb ram var ve bu artık yeni sürüm android yazılımlarında çok yetersiz kalıyor. 2 senelik galaxy s imde bile ram miktarı bu kadar. Froyo sürümünde çok rahat multi tasking yaparken artık multitasking yerine arka plandaki uygulamaları kapatıyor telefon. Ben galaxy s2 öneririm. Şekil de önemli ancak süper amoled plus ve daha iyi donanım daha uzun süre kullanım imkanı sunar.
samsung galaxy s lerde ram miktari 256 o yüzdan takilmalara sebeb oluyordu

--- Mesaj Güncellendi ---

alinacaksa htc sensation diyorum ben daha karizma daha oturgan daha ciddi

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Sensation çok iyi kullandım , Desire Hd Bir alt modeli bu bile Optimus Black veya S ve S+ modellerinden daha iyi , Ama konu S2 bence şuan en iyi S2 (performans olarka )

sels

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun süredi S2 kullanıyorum... ve bence mükemmel bir telefon, alıpta pişman olan görmedim. 4.0.3 ICS güncellemesi de geldi...daha ne olsun!

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Yanlışınız var. Galaxy S'in ram miktarı 512mb.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ıkısıde cok ıyı fakat samsung kendı yongasını yapıyor zaten kafadan avantajı var ve telefonunda pıyasası var.tek eksıgı arcs e gore tasarımı.
samsung telefon almam daha tasarımı yuzunden
bence bekle sony nın yenı nesıl cıkacak telefonlarından butcene uygun olanını al

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
okuduğum yorumlara göre samsung daha çekici geliyor bana samsungda hoşuma gitmiyen menü tasarımı bi türlü sevemedim arc s de ise ön tarafında kamera yok sanırım yeni android kullanıcısı olucam benım tercihim büyük ihtimalle samsung olucak hala araştırıyorum gerçi

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bugüne kadar arc s modeli kadar estetik ve zerafet yönüyle güçlü bir telefon görmedim. ne ki, ön kamerayı unutan angutları asla affetmeyeceğim. sırf bu eksikliği yüzünden o telefonu alamadım. fakat gönlüm hep onda kaldı.

benide aynı sebep itiyor o telefonda ön kamerasının olmayışı çoğu insan gereksiz buluyor ama görüntülü konuşma bna göre çok gerekli

Reaksiyon puanı
10,327
benide aynı sebep itiyor o telefonda ön kamerasının olmayışı çoğu insan gereksiz buluyor ama görüntülü konuşma bna göre çok gerekli

geçen pazar eşim fenerbahçe maçına gitti. oradan bana cep telefonundan stadı seyrettirdi adeta. gol olduktan sonraki sevinci vs.
benim için vazgeçilmezdir ön kamera. sony bu kafayla giderse nal toplar çok gerilerde kalır.

ama htc one s modelini bekliyorum. müthiş bir telefon.

drtrex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence 1.5 GHz lik çift çekirdekle,1 Gb ram,Bravia engine görüntü kalitesi,tümleşik playstation modülü,1280X720 pixel 4.3'' ekran,12 mp 3D çekim yapan kamerasıyla Sony Ericsson Xperia S rakiplerine göre bir adım öne çıkıyor.SII ye göre tek dezavantajı batarya.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
gs2 kendini kanıtlamış bir telefon.performans olarakta daha iyi fakat tasarım olarak xperia s daha iyi bence performans onemli olduğundan gs2 derim

anket sonuclarınıda bunu kanıtlıyor zaten

omRcftc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2 arc ile karsılasamaz arada baya fark var :D galaxy s2 al başın agrımaz

galaxy s2 arc ile karsılasamaz arada baya fark var :D galaxy s2 al başın agrımaz

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Performans olarak S2, görünüş olarak Arc S. Fakat bu kıyasalama aynı fiyatta olsaydılar geçerli olurdu. Hepsiburda fiyatları arasında 350 tl fark var bu da Arc S'i tercih etmek için geçerli bir sebep.

ha_kanka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte sony yeni telefeonu SONY XPERİA S 32 GB HAFIZA VE 1,3 MP ÖN KAMERA ericsonun hisse payını satın alıp sony kendi telefonunu çıkardı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabi arc s 2011 birin en iyi kamera ödülünü aldı kamerası kötü diyenler bir araştırsın artı ram ı az olsa bile harika bir telefon

okansi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana herkez galaxy s2 al X Peria Arc S Yaramaz Telefon Elinde Kalır Felan Dediler ama .Ben Genede İstediğim Telefonu Aldım . Tek Diyiceğim Şudurki Herkezin Söylediğine İnanmayın Sony Ericsson X Peria Arc's Şuan Piyasadaki Tüm Andoroid Uygulamaları Kasmadan Oynatan Bir Telefon. Nerden mi biliyorum . Çünkü İndirmediğim 3D Uygulama Kalmadı Call Of Duty'den GTA 3 E kadar. Tek Çekirdekli Oldugu Halde Çift Cekirdekli Telefon ile Kıyaslanıyor Ama Genede Arada Aman Aman Diyecebileceğimiz Bir Fark Yok. Görüntüsü Ve Ses Kalitesi Tek Kelimeyle Mükemmel Daha iyisini Düşünemiyorum. Sony Ericsson = Kalite Bence. İyiki Almışım Cok Memnunum Almak İsteyip Kullanan Kişilerin Fikrini Merak Eden Arkadaşlara Tavsiyem Şudur Kesinlikle Alın Pişman Olmazsınız...!

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
iki telefonda eskidi artık sokakta telefondan anlamayın birine sorsan o bile galaxy s2 derdi şaşırdım !

okansi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony ericsondaki karizmaya aldanıp sırf bu yüzden telefon mu alsın yani ? herkes karizma diyor ona zaten denecek birşey yokki sony ericsonun tasarımının üstüne karizme bir telefon bencede yok . ama kullanırken kasan donan hız açısından tatmin etmeyen telefonun heryeri karizma olsa ne yazar. bunu ktülemek anlamında söylemiyorum süper telefon her ikisinide test ettim kullandım . ama galaxy 2 bir başka donanım olarakta piyasa olarakta daha üstün .

[video=youtube;2w5z4gBdK5A]http://www.youtube.com/watch?v=2w5z4gBdK5A[/video]

Doğru Anlamayan Biri Galaxy S2 diyebilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kayganlık hissi için eline bir miktar pril sürüp denemeni tavsiye ederim.O zaman gerçekten çok hızlı oluyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teknik acıdan değil görünüş acısından arc s i seçe bilirsiniz ama uzun yıllar ve güclü donanım ve performas bakımından bir pc yi aratmayacak telefon isterseniz galaxy s2 fazlasyla yeter ipone 4s bile yanına yetişemez bence ama zevk meselesi bu değilmi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s2 den bence uzak durmalısınız... ben kullanıyorum ama işim dağlık arazide olduğu için pek çekmiyor... iş arkadaşımda nokia 1110 var o bile daha iyi çekiyor çekim yönünden s2 bitik durumda...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaslar sony için kızılötesi yerı catladıgını diyorlar o konuda memnun degıllermıs almayı düşünüyordum ancak kafamda soru işaretleri olustu sizce sony kasıyormu kullanan arkadaslar yardımcı olabilirmi
son olarak kamera bakımından sızce hangısı daha güzel
arcta pro çekim var diye duydum?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arc s kullanıcısıyım bende s2 arc s arasında kaldım ama terchim arc s tarafından oldu. Galaxy s2den üstünlükleri ise; kamerası ve sesi harika tarayıcı hızı s2den daha iyi denedik ve gördük ekran çözünürlüğü daha iyi istediğini yükle kasma felan hikaye 3d kamera hdmı girişi ile 3 boyutlu videolar izlersin ben memnunum s2yide bu kadar abartmayın.

djfantasy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony kullananlar bilir telefon kullanmanın ne demek olduğunu.samsung telefonların piyasası var evet. Cihazların 2.ele düşme sebebi iyi değildir unutmayın bu yüzden piyasaları var. samsung pişmanlıktır.

arc s kullanıcısıyım bende s2 arc s arasında kaldım ama terchim arc s tarafından oldu. Galaxy s2den üstünlükleri ise; kamerası ve sesi harika tarayıcı hızı s2den daha iyi denedik ve gördük ekran çözünürlüğü daha iyi istediğini yükle kasma felan hikaye 3d kamera hdmı girişi ile 3 boyutlu videolar izlersin ben memnunum s2yide bu kadar abartmayın.

[video=youtube;2w5z4gBdK5A]http://www.youtube.com/watch?v=2w5z4gBdK5A[/video]

Doğru Anlamayan Biri Galaxy S2 diyebilir :)

helal :D
5:25'inci dk bir harika :D
anlamayan biri samsung der tabi muhaha