FATAL1TY01
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Counter-Strike kota yemiyor beyler download olsada olmasada!
Yanlış biliorsun.
Server hayırlı olsun.
Yalnış biliyorsun mu
map,model download etmezse cs kota yemez gel herkese soralım bak bu konuda ısrarlıyım hayatımı bile öne sürerimçünkü ttnete sormuştum
![]()
Intpv6 arkadaşım ben 3 gb kotayla 4 ay cs oynadım hep aynı fiyat 29 YTL geldi
burda yalan atıp arkadaşları başka yere yönlendirmegerekirse herkese sorarım git bir servera söyle bakalım yiyormu yemiyormu git söyle
![]()
Intpv6 arkadaşım ben 3 gb kotayla 4 ay cs oynadım hep aynı fiyat 29 YTL geldi
burda yalan atıp arkadaşları başka yere yönlendirmegerekirse herkese sorarım git bir servera söyle bakalım yiyormu yemiyormu git söyle
![]()
Yalnış biliyorsun mu
map,model download etmezse cs kota yemez gel herkese soralım bak bu konuda ısrarlıyım hayatımı bile öne sürerimçünkü ttnete sormuştum
![]()
beyler bakınız veri aktarımı olmaz serverda kalır dosyalar eğer o dosyalar sende yoksa bile sadece harita yükler oda 1.55 mb dan fazla değil başka birşey yapmaz serverda kalır veriler aktarım yapmaz!
efe niye gelsin 3 5 adamın yalanlarına iftiralarına kanıp gelmiyorlar
CS'de de bütün oyun boyunca oyuncuların nerede olduğu elinde ne silah olduğu gibi bilgiler oyun süresi içerisinde senin bilgisayarına indirilir sonuç cs kota yer ve kendimden biliyorum 4GB kotalı adsl kullandığım dönemlerde aylık bayağı bir kotamın gitmesine CS sebep olmuştur![]()
Pcnet takımı olarak serverda baya bi işgal ediyoz![]()
Bende gelmek istiyorum ama cs cdsini atmıştım. Bir daha indirmeye üşeniyorum.![]()
hadi ya.. oysaki yeni imaj yüklemiştim.. neyse bulacak bi çaresini..
ram yetmiyo dicem ama 700mb ram var.. yetmezmi
Server bomboş kuş yok![]()