- Reaksiyon puanı
- 2,285
Çalışan bir messenger 8.1 sürümü bulup seni msnye çağıracağımBizde zaten tarih oncesinden bahsetmiyoruz![]()

Çalışan bir messenger 8.1 sürümü bulup seni msnye çağıracağımBizde zaten tarih oncesinden bahsetmiyoruz![]()
Çalışan bir messenger 8.1 sürümü bulup seni msnye çağıracağım![]()
Buda kubuntuBende ubuntu da çalıştırmıştım ama biraz sorunlu çalışmıştı. Kaldırdım ben de.
Aaa gerçekten aynı mı ne tesadüffinix hangi sistemi kullanıyosun ekran kartın benimkiyle aynı
bide o msn gerçekmi montaj mı
Kubuntu iyi ama kde anca bu kadar kötü olabilirdi.Kubuntu kullanacağımkubuntu iyi değil diyorlardı sende nasıl çalışıyor
ve kubuntu ile herhangi bir sorunun varmı
not:4.2 gb dvd mandriva kurdum ve pişman oldum bu ne dandik şey böyle ya
gnome da ekran kartı sürücüsü indirdim bi daha masaüstü göremedim
kde desen ayrı sorun internette pencereler çok yavaş hareket ediyor
sorunda sorun
not 2:konuyu dağıtmak istemiyorum ama bir anda gelivirdi gari aklıma
Kubuntu iyi ama kde anca bu kadar kötü olabilirdi.Kubuntu kullanacağım![]()
Sistem olarak iyi ama kde tam bir felaketbuda ne demek şimdi
memnunmusun pişmanmısın :blink:
Kubuntu iyi bence bir daha dağıtım değiştirmem.peki bana ne tavsiye edersin :confused1:
kde olacak :thumbup:
ekran kartı sorunu olmayacak :thumbup:
codec sorunu olmayacak :thumbup:
hız ve akselerasyon sorunu olmayacak :thumbup:
tek işletim sistemi olarak kullanacağım için bir kez yüklemek ve bir daha kaldırmak zorunda kalmamak istiyorum :crying:
(çok şeymi istiyorum ne)
çok pardon bu 10 20 saniyede açılan nasıl bir sistemdir. SSD mi var yoksa hibernate ile mi kapatıyorsun![]()
Yok.Açılırken tüm işlemcileri birden kullanıyorsun bu oluyor....
Emülatör değilmiş dikkat edersen, ayrıca oldukça başarılı; yani çakma bir yöntem değil.
Wine açılımı WINdows Emulator benim bildiğim, wine is not emulator sadece yüceltme anlamında kurulmuş bi cümle, bi emulatörden çok daha fazlası gibi bişey diyor işte ama emulatör![]()
Peki hiç şöyle bir deneme yaptın mı? Winzort cdlerindeki setup.exeyi çalıştırmak? Wine yapıyor:mrgreen: Emulatör olsa çalıştırmazdı....Elmacik,Linux üzerinde Windows programı çalıştır mıyor mu Wine
Emulatör işte sadece emülatör....
Peki hiç şöyle bir deneme yaptın mı? Winzort cdlerindeki setup.exeyi çalıştırmak? Wine yapıyor:mrgreen: Emulatör olsa çalıştırmazdı....
Yapanlar emulatör değil diyorNe alakası var amacı o bu emulatörün zaten.Yapanlara sorsan onlarda emulatör der...
Sende adına taktın yahu![]()
Yapanlar emulatör değil diyor![]()
http://wiki.winehq.org/FAQ#head-c9e6502ad636315e905d07f7e44594757a6738e3Nerde? Resmi sitesinden bir kelime bul![]()