Sonunda Cs 1.6 Serverımız Geldi

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yalnış biliyorsun mu :D

map,model download etmezse cs kota yemez gel herkese soralım bak bu konuda ısrarlıyım hayatımı bile öne sürerim :D çünkü ttnete sormuştum :D

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
yanlış anlaşılmaşılar olmuş birisi oynamak kota yemez demiş..diğeri indirmek anlamış..
tabi yanlış anlamadıysam :)

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0

map,model download etmezse cs kota yemez gel herkese soralım bak bu konuda ısrarlıyım hayatımı bile öne sürerim :D çünkü ttnete sormuştum :D

O zaman ttnet seni kandırmış, internette her yaptığın download işlemi en basiti SDN'yi açtığında gördüğün resimler onlar bile kotana yazılır çünkü o veriler senin bilgisayarına alınır.
CS'de de bütün oyun boyunca oyuncuların nerede olduğu elinde ne silah olduğu gibi bilgiler oyun süresi içerisinde senin bilgisayarına indirilir sonuç cs kota yer ve kendimden biliyorum 4GB kotalı adsl kullandığım dönemlerde aylık bayağı bir kotamın gitmesine CS sebep olmuştur :)

Unutmadan şunuda yazayım :D serverde çok fazla mod var, camping modu, bomba atınca yanında sg vs yazan mod bence onlar kaldırılsa daha güzel olur. Serverde ekstra bir SXE olsun gerisini kaldırın gitsin. :)

Dipnot: TTNET'e fazla güvenme, sorun çözme yetenkleri bile yok neredeyse o servisdeki elemanların, sözüm hepsine değil ama TTNET bunu hep yapıyor.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Intpv6 arkadaşım ben 3 gb kotayla 4 ay cs oynadım hep aynı fiyat 29 YTL geldi :@

burda yalan atıp arkadaşları başka yere yönlendirme :@ gerekirse herkese sorarım git bir servera söyle bakalım yiyormu yemiyormu git söyle :@

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Intpv6 arkadaşım ben 3 gb kotayla 4 ay cs oynadım hep aynı fiyat 29 YTL geldi :@

burda yalan atıp arkadaşları başka yere yönlendirme :@ gerekirse herkese sorarım git bir servera söyle bakalım yiyormu yemiyormu git söyle :@

abi kozunuzu counter de paylaşın:)
gerilmeyin yav.
ancak veri aktarımı olduğundan dolayı bende yer diye biliyorum.ancak bu çok fazla bi bayt değeri değildir.sonuçta oyun yüklü makineye.ufak veri transferleri olmadan oynamak mümkün değil.

ne çok yer ne hiç yemez.ikisinin ortası bi durum var:)
nasreddin hocanın hikayesine döndü.herkes haklı ama bende haklıyım:)

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Denizhan niye yalan yatayım yani milleti kandırmakla elime birşey geçmez. Ben sadece benim yaşadığm durumu yazdım.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
beyler bakınız veri aktarımı olmaz serverda kalır dosyalar eğer o dosyalar sende yoksa bile sadece harita yükler oda 1.55 mb dan fazla değil başka birşey yapmaz serverda kalır veriler aktarım yapmaz!

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hayatını öne sürme.... Güvendiğin adamlara gel TTnet diorsun ya saçmalama kardeş xS

Son düzenleme:

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
kimse yok bizden hepsi PCnetden

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
efe niye gelsin 3 5 adamın yalanlarına iftiralarına kanıp gelmiyorlar

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
beyler bakınız veri aktarımı olmaz serverda kalır dosyalar eğer o dosyalar sende yoksa bile sadece harita yükler oda 1.55 mb dan fazla değil başka birşey yapmaz serverda kalır veriler aktarım yapmaz!

diyom ya işte azda olsa var ama bu dikkate alınacak bi bayt değeri taşımaz ama illaki vardır.
bide abartmazsan kotayı aşman mimkin diil

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Denizhan dün hersey kapalı iken oyundan ikide bir attı beni böyle olursa herkes sıkılır sonuçta herkes bunlara uyacak diye bişey yok

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
efe niye gelsin 3 5 adamın yalanlarına iftiralarına kanıp gelmiyorlar

Denizhan birilerine karşı yazı yazarken, laf söylerken az saygılı ol. Kendince sorunların üstesinden gelmek için kimseye hakaret etme.

Şimdi gelelelim CS kota meselesine ben mesaj yazdığımda; kalınla belirttiğim yerde de olduğu gibi ben kotayı aşarsınız vs. demedim sadece kota sorunu çıkardığını bir miktarını tükettiğini söyledim.

CS'de de bütün oyun boyunca oyuncuların nerede olduğu elinde ne silah olduğu gibi bilgiler oyun süresi içerisinde senin bilgisayarına indirilir sonuç cs kota yer ve kendimden biliyorum 4GB kotalı adsl kullandığım dönemlerde aylık bayağı bir kotamın gitmesine CS sebep olmuştur :)

DuMeter'le CS oynarken 20 dk. boyunca sayacı çalıştırdım ve sonuçta 20dk'da CS 6.4 Mb veri indirdi. Bu 1 saate 19.2 mb veri indirmek demektir. İstisnasız ayın hergünü 1 saat CS oynayan bir insan 19.2X30 = 576 MB download yapar demektir.

dumoh3.png

Azımsanacak bir rakam mı ? Değil. Bir de günde 1 saatten fazla CS oynandığını düşünürsen bu miktar oynan süreye orantılı olarak artacaktır.

counterstrikeqp2.png

Serveriniz tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
Good Luck & Have Fun

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Pcnet takımı olarak serverda baya bi işgal ediyoz :D

paleokastro

Doçent
Reaksiyon puanı
1
asdascr5.png

şekildeki gibi bir hata mesajı aldım.

benim gibi uzun süre cs oynamayıp güncelliğini yitiren benzer modelleme dosyası sorunu yaşayanlar varsa, sorunlu olan klasörü silerek tekrar bağlanmaya çalışırsanız eksik dosyayı otomatik olarak güncelleyerek sorunu giderebilirsiniz ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar oyun açılıyor.. tim seçerken.. bellek read olmadı hatası alıyorum ve oyunu kapıyo.. nedir çaresi ..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hadi ya.. oysaki yeni imaj yüklemiştim.. neyse bulacak bi çaresini..
ram yetmiyo dicem ama 700mb ram var.. yetmezmi

Son düzenleme:

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
girem bi kimse yoktur gerçi bu saatte

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nmss ben gelecemde daha cs yi çekiyorum raphidden... 1.5 in neyi var yaaa kebap gibi 1.5 :D 1.6 da hiç oynamamıştım... :D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hadi ya.. oysaki yeni imaj yüklemiştim.. neyse bulacak bi çaresini..
ram yetmiyo dicem ama 700mb ram var.. yetmezmi

Sende 700mb ram var bende 256 ben hiç oynayamam bunu ozman...

Peki bunun lisansı ne kadar bilen var mı ? Cash (tirink, nakit, löp) olarak... :D

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
en kralı 1.5tir.. kim nederse desin.. :D ekeke

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
rapidin bana gıcıklığı tuttu galiba daha 1. partı indiremedik....

1.5 kral 1.6 nasıl birşey çok merak ediyorum....