Soma'da büyük felaket: 301 madenci hayatını kaybetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başbakan Aklı Yok Mu ? Bir Kere Bu Meslekte 80 Milyon Nüfuslu Türkiye CUMHURİYETİ Vatandaşını Hepsinin Tepkisine , Küfürüne , Sövmesine , Saygısına , Saygısızlıgına Ilımlı Yaklaşmak ZORUNDA. Bu Görev Yani Başbakanlık Görevinin Zor Oldugunu Bilmiyorsa Bıraksın İSTİFA ETSİN. Bu Psikolojiyi Kaldıramıyorsa Bıraksın.
11 YILDIR BUNLARI BİLEMİYOR MU ? BECEREMİYOR DAYANAMIYORSA İSTİFA ETSİN AMA DOĞRU BENDE ENAYİ İNSAN BULSAM BENDE BIRAKMAM

bigidelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başımız Sağolsun.. O KADAR ÇOK KAZDIN Kİ, CENNETE DÜŞTÜN BE ABİ..

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Başbakan Aklı Yok Mu ? Bir Kere Bu Meslekte 80 Milyon Nüfuslu Türkiye CUMHURİYETİ Vatandaşını Hepsinin Tepkisine , Küfürüne , Sövmesine , Saygısına , Saygısızlıgına Ilımlı Yaklaşmak ZORUNDA. Bu Görev Yani Başbakanlık Görevinin Zor Oldugunu Bilmiyorsa Bıraksın İSTİFA ETSİN. Bu Psikolojiyi Kaldıramıyorsa Bıraksın.
11 YILDIR BUNLARI BİLEMİYOR MU ? BECEREMİYOR DAYANAMIYORSA İSTİFA ETSİN AMA DOĞRU BENDE ENAYİ İNSAN BULSAM BENDE BIRAKMAM

Ne yani sövmek, saygısızlık yapmak özgürlükmüdür. O zaman bir gün karşı karşıya gelelim. Ben sana ana avrat söveyim. O zaman sen de bana ılımlı bir şekilde yaklaşırsın. KABUL MÜ??

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
+Yaşam odası var mı?
-Kaçış için çıkış yolu var
+Yaşam odası var mı?
-Var
+Kaç tane var?
-Yaşam odasına girmek yerine kaçış yolundan çıkmaz mısın?
+Kaç tane var?
-2 tane
+Nerelerdeler?
-Çalışma alanına uzak diye söktük
+Yaşam odası var mı?
-Yeni yapıyorduk
+Yaşam odası var mı?
-Yok
+İhmal var mı?
-Kesinlikle yok
+Kaza sebebi nedir?
-Bilmiyoruz

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne yani sövmek, saygısızlık yapmak özgürlükmüdür. O zaman bir gün karşı karşıya gelelim. Ben sana ana avrat söveyim. O zaman sen de bana ılımlı bir şekilde yaklaşırsın. KABUL MÜ??
Beynin idrak edemiyorsa yapabileceğim birşey yok, sen bir Başbakan olucaksın seni seven sevmeyen olucak tabikide küfür yiyeceksin. Ben küfür etmek sövmek iyi birşey demedim

Sadece demek istediğim Başbakan isen sana saygıda , sövmede olucaktır bunu bilerek Başbakan olursun ve bu pskilojiye kendini hazırlarsın. Cahillerle ugraşmak cidden zor iş dediklerimi 10 kere oku anladıgında yorum yaz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet çok haklısın, sonuna kadar. Ancak insan sabrı nere kadar?
11 yıl boyunca bu tarz olaylara kaç defa şahit olduk? Bi "ananı da al git" vakası oldu, bir de bu. Hadi bilmediğim, görmediğim varsa bir kaç olay daha vardır. 11 yılda bir elin parmak sayısını geçmez. Peki 11 yılda başbakana neler yapıldı? Peygamber değil ki bu adam. Ve bu adama saldıranlar kim? Başbakandan daha fazla sabıra sahip olan kim var? Şurda sarıgülün bile 3 ayda yumruklamadığı adam kalmadı.

Yiğidi öldürüyorsanız da hakkını verin.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet çok haklısın, sonuna kadar. Ancak insan sabrı nere kadar?
11 yıl boyunca bu tarz olaylara kaç defa şahit olduk? Bi "ananı da al git" vakası oldu, bir de bu. Hadi bilmediğim, görmediğim varsa bir kaç olay daha vardır. 11 yılda bir elin parmak sayısını geçmez. Peki 11 yılda başbakana neler yapıldı? Peygamber değil ki bu adam. Ve bu adama saldıranlar kim? Başbakandan daha fazla sabıra sahip olan kim var? şurda sarıgülün bile 3 ayda yumruklamadığı adam kalmadı.

Yiğidi öldürüyorsanız da hakkını verin.

ben yaptiklarina birşey demiyorum zaten ama hatalarini savunmakta istemiyorum yani demek istediğim bu benim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ben yaptiklarina birşey demiyorum zaten ama hatalarini savunmakta istemiyorum yani demek istediğim bu benim

Ben de hatalarını savunmuyorum. Olaylara farklı açılardan yaklaşıyorum. Tek açıdan değil, direkt yanlış yapmış hurraaa, ölsün, gebersin, defolsun şeklinde değil.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
http://onedio.com/haber/bir-politikacida-bulunmasi-gereken-10-ozellik-304294

Bu haber yazı dizisini bir okumanı öneririm iyi yada kötü fark etmez mantıklı sadece bence okudugunda sanada mantıklı gelecektir diye düşünüyorum.

Genellikle doğru ancak bu kurallar koşulsuz değil. Daha henüz olayın aslı bile aydınlatılmamış. İhmal gerçekten var mı yok mu daha kesin değil. Ne kadar kesin deseniz de değil..
İstifa meselesine gelince, 99 depreminde 10binlerce insanımız öldüğünde kim istifa etti kardeşim?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Beynin idrak edemiyorsa yapabileceğim birşey yok, sen bir BAŞBAKAN OLUCAKSIN SENİ SEVEN SEVMEYEN OLUCAK TABİKİDE KÜFÜR YİYECEKSİN. BEN KÜFÜR ETMEK SÖVMEK İYİ BİRŞEY DEMEDİM ***ANLADIM. SADECE DEMEK İSTEDİĞİM BAŞBAKAN İSEN SANA SAYGIDA , SÖVMEDE OLUCAKTIR BUNU BİLEREK BAŞBAKAN OLURSUN VE BU PSKİLOJİYE KENDİNİ HAZIRLARSIN. CAHİLLERLE UGRAŞMAK CİDDEN ZOR İŞ DEDİKLERİMİ 10 KERE OKU ANLADIGINDA YORUM YAZ

Acaba gözünüzle, dikkatlice okudunuz mu?. Size sövmek iyi bir şey dediniz, demedim. "Sövmek/küfür etmek, saygısızlık etmek özgürlük müdür?" dedim. Tepki gösteren tabiki de olacak. Bu tepki gösterenlere, saygı göstereceksin ama hakaret etmekte farklı bir şeydir. Hareket eden de sonucuna katlanır. Şu anda sizin bana hakaret ettiğiniz gibi. Lakin ceza almanızı istemediğim için şikayet etmedim.

Bir de diyorsunuz ya. Başbakan bunlara katlanacak. Bunlar, o makamın gerektirdiği durumlar. Dünya liderlerinden al birini koy oraya. Başbakanın gösterdiği sabrın onda birini onlar gösteremez.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genellikle doğru ancak bu kurallar koşulsuz değil. Daha henüz olayın aslı bile aydınlatılmamış. İhmal gerçekten var mı yok mu daha kesin değil. Ne kadar kesin deseniz de değil..
İstifa meselesine gelince, 99 depreminde 10binlerce insanımız öldüğünde kim istifa etti kardeşim?
bak hala yanlışı yanlışla savunuyorsun. o zaman istifa etmediler ama sen et. et ki şu ülkede çığır aç. herkes helal olsun vicdanlı adammış tüm sorumluluğu üstüne aldı desin. böyle gelmiş böyle gitmesin arkadaşım yeter ya birileri bir şeyler yapsın şu ülkede ya.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bak hala yanlışı yanlışla savunuyorsun. o zaman istifa etmediler ama sen et. et ki şu ülkede çığır aç. herkes helal olsun vicdanlı adammış tüm sorumluluğu üstüne aldı desin. böyle gelmiş böyle gitmesin arkadaşım yeter ya birileri bir şeyler yapsın şu ülkede ya.
Kardeşim ben ne diyorum? Daha olayın sebebi bile kesinleşmedi. Olaydan 1-2 saat sonra birileri hükümet istifa diye çıktılar ellerinde pankartlarla. Niye? Bunların kerameti mi var da 2 saatte bütün olayı çözdüler, hükümeti istifaya davet ediyorlar sence? siz olayı ne ara öğrendiniz? Pankartları ne ara bastınız? Ne ara toplandınız? Bir de olayı trafo patladı diye ortaya sürüp trafo sorununu da hemen hükümete yüklediler.. Bi nefes alın be.. Bunları hiç düşünmezsiniz ama tek derdiniz var hükümet düşsün de ne halt olursa olsun.. Hükümet istifa etse, ölenleri unutup bayram ilan edersiniz..

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
+Yaşam odası var mı?
-Kaçış için çıkış yolu var
+Yaşam odası var mı?
-Var
+Kaç tane var?
-Yaşam odasına girmek yerine kaçış yolundan çıkmaz mısın?
+Kaç tane var?
-2 tane
+Nerelerdeler?
-Çalışma alanına uzak diye söktük
+Yaşam odası var mı?
-Yeni yapıyorduk
+Yaşam odası var mı?
-Yok
+İhmal var mı?
-Kesinlikle yok
+Kaza sebebi nedir?
-Bilmiyoruz

Bak bu açıklama tam bir rezaletti. Arkadaş Yaşam odasını niye taşıyorsun. 2. bir oda olsa taşı. Eyvallah bir şey demem. Amma ve lakin bir tek yaşam odan varsa; onu taşımayacaksın. Hemen ikincisini yapacaksın. O değil bir de kaza 4-5 ay sonra olsaydı ölen olmazdı diyor. Sövmemek elde değil. Bir de şey diyor. Bir yaşam odasının yapılması 6 ay sürüyor diyor. 4-5 ay sonra oda tamamlanacaksa eğer bunlar 3 ay önce devleti de yaşam odamız var diye kandırmışlar o zaman.

Vayy arkadaş. Toplantının her yerinden bir rezillik çıkıyor. Bir şey daha söyleyeyim. Biz de gazetcilik bitmiş. Dönüp, dönüp aynı soruyu sordular + kendilerine verilen süreyi de kullanamadılar. Bir de birbirinin sözünü kestiler. O toplantıdan doğru düzgün, aklındaki soru işaretlerine, cevap alan var mı??

Toplatıda en komik soru ise; yaşlı amcanın biri "niye odaları camdan yapmıyorsunuz" diyor. Bak bak. Enerji bakanı yarım saat önce demir kolonlarının sıcaklıktan eridiğinden bahsetti. Bu adam neyden bahsediyor. Hadi yaptın diyelim O cam ya sıvı olur ya da çabuk parçalanarak işçilerin ölümüne sebep olur.

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ben ne diyorum? Daha olayın sebebi bile kesinleşmedi. Olaydan 1-2 saat sonra birileri hükümet istifa diye çıktılar ellerinde pankartlarla. Niye? Bunların kerameti mi var da 2 saatte bütün olayı çözdüler, hükümeti istifaya davet ediyorlar sence? siz olayı ne ara öğrendiniz? Pankartları ne ara bastınız? Ne ara toplandınız? Bir de olayı trafo patladı diye ortaya sürüp trafo sorununu da hemen hükümete yüklediler.. Bi nefes alın be.. Bunları hiç düşünmezsiniz ama tek derdiniz var hükümet düşsün de ne halt olursa olsun.. Hükümet istifa etse, ölenleri unutup bayram ilan edersiniz..

Beni o marjinal gruplarla karistirma. Onlar başbakanin 3-5 capulcu dedigi lüzumsuz insanlar topluluğu. Ben bu ulkeyi gerçekten seven somadakilere samimi bir şekilde uzulen bir vatandaşim.

Sen diyorsun ki olayin asli kesinlesmedi. Ben de diyorum ki bu olayda bakanin %0,01 hatası bile varsa istifa etmesi gereklidir. Toplum vicdaninin bir nebze de olsa rahatlamasi için bakanin tum sorumluluğu ustune almasi gereklidir.

Ben başbakani her ne kadar sevmesem de derdim hükümetle degil. Litvanyada bir marketin catisi coktugunde başbakan nasil istifa ediyorsa, korede feribot battiginda başbakan olenlerin yakinlarinin çığlıklari uykularimi boluyor diyip istifa ediyorsa ustune bir de olen kisinin yakinina kendini tokatlattiriyorsa bana bir bakanin istifasini istememi cok gorme lutfen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
:) tamam neyse. Allah haksızın hakkından gelsin diyorum..

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben şu ülkenin Gezi sürecinden sonra geldiği duruma inanamıyorum. Başbakan ne yapsa haklıdır vardır bi bildiği diyenler var yazık günah ya insanız be hepimiz bu ülkede hepimizin neyin peşindesiniz. Kimse sevmek zorunda değil ama kurallara saygı duymak zorundada arkadaş olaylar zıvanadan çıkıyor bi bakın halimize bi kere hatalıydı diyin lütfen ya.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şuan Soma Halkı somada polis gazı ve copu yiyor birde bu acılı halde.

ANAYASA :madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

ANAYASA :madde 34. - herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
Haberin istediğiniz kısmını almaya devam edin ,senin yaptığın şuna benziyor namaza yaklaşmayın diye ayet var onun üstündede içkiliyken yaklaşmayın diye ayet var .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne kadar kolay Allah'a havale etmek.

Ortada bir denetimsizlik varsa, ilmal varsa, özensizlik var ise bunların sorumluları yargılanmalı.

Hadi diyelim ki, denetimler doğru, ihmal yok, özensizlik yok, yani herşey mevzuata uygun, herşey görevini doğru yapmış. Bu insanlar mevzuata uygun bir biçimde mi ölmüş olacak? Böyle bir ölüm olamaz, bu işin fıtratında bu yok, muhakkak ama muhakkak birilerinin yanlışı olmuştur. İşte o zmn kabahat o mevzuatlardan kim sorumsuysa onundur, bu durumda ise kabahatli başta hükümet olmak üzere sendika ve işverendir.

Yasama kimin kontrolünde? tabiki iktidarın, bu mevzuatlardan, yönetmeliklerden sorumlu olan iktidardır, doğru yönetmelikler çıkartmamıştır, gerekli hassasiyeti göstermemiştir, önergeleri reddetmiştir. Hem de madenler ile alakalı uluslararası iş güvenliği sözleşmelerini imzalamamıştır(3.dünya ülkeleriyle birlikte aynı kategoride).

Hükümeti öyle kolay aklayamazsınız ne yazık ki, buna müsade etmeyiz.

Denetim deniyor, en basitinden askere giden herkes bilir denetim nedir diye. Denetmen gelmeden 1 ay önceden kimin geleceği, neleri denetleyeceği bile sızdırılır, haber uçurulur. İşin sorumluları ise çürükleri yanlışları kamufule etmek üzere hertürlü alavere dalavereyi yapar. kimi zaman hatır gönül girer araya, kimi zaman torpil talimat, bir şekilde o denetimler verilir, bin türlü kabahata rağmen, tıpkı komutanın çürük askerleri araziye, nöbete gönderip saklaması gibi. bu ülke bu kadar kokuşmuştur, bunlar da en tepedekilerin sorumluluğundadır. kendi çocukları için gösterdiği hassasiyetin onda biri gösterilmiş olsa, belkide o madenciler şimdi yaşıyor, aileleriyle birlikte akşam yemeklerini yiyor, çocuklarıyla oynuyor olurdu.

Her fırsatta, müslümanlıktan, ahlaktan bahsedenlerin düştüğü, islamiyeti düşürdüğü içler acısı durum acı vericidir. Her fırsatta etmedikleri küfür ve hakaret bırakmadıkları o gavur milletlerin bu konudaki hassasiyetleri, iş ahlakı, şeffaflığı, dürüstlüğü, mertliği ise ibretliktir. Temiz ahlakı ve namusu tekellerine aldığını sananlara tokat gibidir yaşadıklarımız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anayasa maddeleri esastır, yasalar ve yönetmelikler ile anayasal haklar kısıtlanamaz, kalkıp 80 derbesinden kalma yönetmelikleri savunmaya kalkmayın.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Haberin istediğiniz kısmını almaya devam edin ,senin yaptığın şuna benziyor namaza yaklaşmayın diye ayet var onun üstündede içkiliyken yaklaşmayın diye ayet var .

kardeşim haberin hangi kısmını alıyoruz ne diyorsun sen ac TV bak reziliğe sana carşaf carşaf dökümmü kısa ne ve öz polis somalılara cop ve gaz sıkıyor varmı bundan bir yalan dolan eyyy ALLAHIM ya ne ne insalar kalmışız TV görüntülere de inanmıyorlar.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2

"Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir."
34.madde o cümleden ibaret değil,şu üstteki de 34.maddeye dair..Ayrıca Anayasa bir yasaya bakılarak anlaşılamaz,Anayasa dediğinin pek çok maddesinde,üstteki maddeleri açıklayıcı maddeler daha vardır..Yani sen önce usûlleri bir oku,ondan sonra de ki gösteri yürüyüşü hakkına sahibiz..Sahipsin tabii de,yürüyüş yaptığın yer babanın tarlası değilse,kurallara uyacaksın önce..Sonra yürüyeceksin,ülke birbirine girdi..Bu işçilere üzülüyorum deyip,bilgisayar oyunudur filmidir diskodur her ne haltsa ardından her şeyi yapanlara kızdığım kadar hiçbir şeye kızmıyorum..

O zaman benim bir yakınıma bir şey olunca sokağa çıkıp önüme gelene küfredeyim,bağırayım,tekme tokat ne varsa gireyim..
Nefret ile acı,üzülmek ile isyan aynı şeyler değildir..Lütfen farkına varalım,lütfen..

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
kardeşim haberin hangi kısmını alıyoruz ne diyorsun sen ac TV bak reziliğe sana carşaf carşaf dökümmü kısa ne ve öz polis somalılara cop ve gaz sıkıyor varmı bundan bir yalan dolan eyyy ALLAHIM ya ne ne insalar kalmışız TV görüntülere de inanmıyorlar.
Kaymakamlık binasına yürümüşler iyi poliste izlesin girmelerini linç edip çıksınlar,Ben 1 ay sonra polis olacam işallah eğer senin dediğin gibi bişey olsa direk bırakırım polis felanda olmam kendinizi kandırmayın lütfen biraz mantıklı yazın şu yorumları

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
"Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir."
34.madde o cümleden ibaret değil,şu üstteki de 34.maddeye dair..Ayrıca Anayasa bir yasaya bakılarak anlaşılamaz,Anayasa dediğinin pek çok maddesinde,üstteki maddeleri açıklayıcı maddeler daha vardır..Yani sen önce usûlleri bir oku,ondan sonra de ki gösteri yürüyüşü hakkına sahibiz..Sahipsin tabii de,yürüyüş yaptığın yer babanın tarlası değilse,kurallara uyacaksın önce..Sonra yürüyeceksin,ülke birbirine girdi..Bu işçilere üzülüyorum deyip,bilgisayar oyunudur filmidir diskodur her ne haltsa ardından her şeyi yapanlara kızdığım kadar hiçbir şeye kızmıyorum..

O zaman benim bir yakınıma bir şey olunca sokağa çıkıp önüme gelene küfredeyim,bağırayım,tekme tokat ne varsa gireyim..
Nefret ile acı,üzülmek ile isyan aynı şeyler değildir..Lütfen farkına varalım,lütfen..

[h=4]Anayasa`nın 34. Maddesi :[/h]B. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Düzenleme Hakkı
Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir.
Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.

Sen burda ne anlıyorsun şuan soma olan Tepki burada bir aykırılık varmı insanlar neden protesdo ediyor maaşlarımıza zam istiyoruz diyemi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kaymakamlık binasına yürümüşler iyi poliste izlesin girmelerini linç edip çıksınlar,Ben 1 ay sonra polis olacam işallah eğer senin dediğin gibi bişey olsa direk bırakırım polis felanda olmam kendinizi kandırmayın lütfen biraz mantıklı yazın şu yorumları

Kaymaklı belediye Mülki idare bunlara tabiki yürülür bostan tarlasına değil polis kaymaklık binasında güvenlik önlemini alır atıyorum 100 m 200 kadar insanlar gelir bildirimini yapar uzlaşmaya gidilir ve dağılırlar ama polis yürüşün başlangıc noktasında direk müdahale etmez ilk adımda müdahale etmez polis daha adım atılamdan müdahale ediyor aslında siz kendinizi kandırıyorsunuz bu tür protesdolarda herzaman Polis ve valiliğin hatası var bırak yürüsünler belli bir noktaya kadar gelinsin yukarda dediğim gibi git kaymaklık önünde önlem al oarya kadar gelinir ondan sonra barikatını kurarsın bırakmasın ozaman kimse polisi suclamaz adam megafonda dağılın der demez diğerleri gaz ve su sıkıyor bumudur.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
al oku TV ac izle tabi sen düşüncede bunlar hepsi Provokatör.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26432888.asp
Ahmet Kaya'nın bu konuyla hiç alâkası yok güzel abicim..Değil mi ?
Ama bir şey söyleyeceğim,bu kişinin Hürriyet gazetesine yaptığı yorumu okumuş olmalısın..Kendisine haysiyetsizlik yapan bir insana şerefsiz demesine rağmen,şu bana linkini attığın Hürriyet gazetesi bunu "Arabamı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım" olarak çevirdi..Yani ben demiyorum ki,Haber7 olsun başka bir şey olsun tarafsız haber atar..Hiç bir yayın tarafsız olmaz kolay kolay,ama sen gördüğün her habere neden inanıyorsun ben onu merak ediyorum..

Üstelik herkes neden başbakana yükleniyor onu da anlamıyorum..Sanki bu ülke koyun,başbakan çoban..Her kaybolan koyunun hesabını çobandan mı soralım ? Dahası bu adam mükemmel bir insan değil,biz de biliyoruz..
Her insan gibi sinirlenir,onu yapar bunu yapar..Bu kadar mükemmeliyet beklemek niye ?
Varsa daha süper bir insan,çıksın meydana ? Biz göremiyoruz,siz görebiliyor musunuz ?
Öyleyse istifa demekten vazgeçin,hata yaptı diye gümüşü bırakıp başa çamuru mu geçirelim ?(altın demiyorum,çünkü altın yok bu dünyada)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yani diyorsunuz ki hiç bir şekilde Protesdo edilmez ne olursa olsun hadi istanbulda ankara yapılan protesdoları anlarım bazı provakatörlerin işine gele biliyor buralarda ama Soma ya oradakiler acılı ailerler coğu akrabaları oranın halkı hiç bari orada geri adım atsın yahu ve sizde burda polise destek veriyorsunuz polisi haklı buluyorsunuz tabi sizde normal Başbakanı tokat atar israil dölü der koruma tekmeler polis döver sizin görüşünüzle bunlar hakk ediyor ya bi cekilin gittin yahu hangi mantıkla yaşıyorsunuz ne ictinizde kafanız böyle güzelleşmiş.