SKYRİM -cicero-?

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
darkbrotherhood görevinde cicero hainlik yaptı ve öldürüp öldürmeme seçeneği çıktı bende öldürmedim yanımda dolaşıyo ama kıyafetleri çok sağlammış diyolar save var acaba öldürüp devammı etmeli yoksa yaşasa bi sorun olurmu?

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Yaşasın boşver eğer ki baktın yamuk yapıyor. Al karşına adamım senin sorunun nedir de.! Kıyafetlerin güzelmiş ama adam olamamışın de.! Baktın halen devam ediyor, oyundan at onu. Tek takıl en güzeli. Sanada bir at verirler ismi düldül olur. Oyun içinde gezinir durursun..!

Ya arkadaş ne diyorsun Allah aşkına sen bişi anlamadım ???

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yaşasa da ölse de hiçbir şey değişmez. Kıyafet sağlam olmasına epey sağlam da (özellikle sneak kasıyorsan), enchanting'i geliştirip yeterince perk verdiysen ilerleyen bölümlerde zaten çok daha fazlasını kıyafet ve silahlarına basabiliyorsun. Hatta aynılarını dragon ya da daedric zırhlara da yapabilirsin. DB görevlerini erken bitirdiysen ve aşağıdaki özellikleri kendim geliştiremem dersen dön geri öldür. Ben öldürmüştüm. Hatta ikinci oynayışımda direkt Astrid'i öldürüp Dark Brotherhood'u yok etmiştim.

Kıyafetin özellikleri şu şekilde;
250px-TESV_Cicero_Top.png

[TABLE="class: wikitable sortable"]
[TR]
[TH]Enchantment[/TH]
[TH]BaseID[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]Cicero's Clothes[/TH]
[TD]0[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD] 1946[/TD]
[TD]Prices are 20% better. One-handed attacks do 20% more damage.[/TD]
[TD]0006492C[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Cicero's Boots[/TH]
[TD]0[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]355[/TD]
[TD]Wearer is muffled and moves silently.[/TD]
[TD]0006492A[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Cicero's Gloves[/TH]
[TD]0[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]175[/TD]
[TD]Double sneak attack damage with one-handed weapons.[/TD]
[TD]0006492D[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Cicero's Hat[/TH]
[TD]0[/TD]
[TD]0.5[/TD]
[TD]2168[/TD]
[TD] Increases sneak by 35%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Türkçe meali;
Giysi: Fiyatlar 20% daha iyi. Tek elli silahlarla yapılan saldırılar 20% daha çok hasar verir.
Botlar: Sessiz hareket etmeni sağlıyor.
Eldivenler: Tek elli silahlarla yapılan gizli saldırılarda iki misli hasar veriyor. (emin değilim ama sneak'te one handed 6x ise 12x olabilir toplamda hasar.)
Şapka: Gizlilik oranın 35% artıyor.

Yani tam assassin işi. :) Ancak bunlar sadece kıyafet, zırh değil unutma. Koruma değeri sıfır yani. Oyundaki karakterin ve oynayış tarzına göre kendin karar ver.

khajiit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
smithing allaha emanet 30 larda archry ve sneak kastım sadece zırhda ebony mail.cicero clothes çok işime yaramazda diğerleri fena değil tşk.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Ben konuya fransız kaldım en iyisi yorum yapmamak.

online bir oyun sanırım aman uzak dursun benden ölü vakit.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ben konuya fransız kaldım en iyisi yorum yapmamak.

online bir oyun sanırım aman uzak dursun benden ölü vakit.

Online değil hocam, rpg oyunu ve yukarıda senaryo modundaki bir bölümden bahsettik. 2011'in neredeyse tüm kategorilerde en iyi oyunu seçildi Skyrim. Saçma sapan dizi-filmleri, internet başında boş boş geçen saatleri düşününce, benim nazarımda ölü değil bilakis çok değerlidir bu oyuna harcanan zaman.. :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Online değil hocam, rpg oyunu ve yukarıda senaryo modundaki bir bölümden bahsettik. 2011'in neredeyse tüm kategorilerde en iyi oyunu seçildi Skyrim. Saçma sapan dizi-filmleri, internet başında boş boş geçen saatleri düşününce, benim nazarımda ölü değil bilakis çok değerlidir bu oyuna harcanan zaman.. :)

Oyunu incelemeye alıyorum o zaman :)