Sizce TTNET'ten Smile ADSL Geçmelimiyim ?

kgbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ttnet, 2 ay dondurduğum hat için bana 239,5 TL fatura çıkarmış, ben geçtim bile smile adsl'e. hem smile adsl'i iş yerime dsmart'ı evime bağlattım işime geldi.

sGOODsITgets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanan arkadaşlardan smile adsl yorumları bekliyoruz. Ttnet kastı iyice.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben memmunum smile adsl'den. En azından mh ttnete göre daha iyi.

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Smile adsl'in 5 yıllık müşterisiyim.Bu güne ne dedilerse yaptılar.Aynı altyapıyı kullanıyor diyorlar farketmez diyorlar ama yanılıyorlar.Yan komşum TTnet kullanıyor 8 mbps'e kadar hızı 1,80 ni geçmezken ben smile kullanıyorum ve hızım 9,40 Mbps minumum.Ayrıca aylık 150 Gbnin üstünde download yapıyorum.

Bence Smile'a geç.Hız konusunda değil sadece sana hak ettiğin muameleyi yapıyorlar.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben smile adsl in musteriye verdigi degeri hic begenmiyorum. Ttnet den tek superonline a gecerdim senin yerinde olsam. adil kotayi uyguluyorlar ama verdikleri hiz stabil ve duzenli.

kartalmarti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende ttnet kullanıyordum. hızından hiç memnun değildim. gemileri yakıp turknete geçtim. hızı değişmez diye düşündüm fakat şimdi 8mb hız alabiliyorum. aynı altyapıyı kullanıyorlar ama nasıl oldu bende bilmiyorum turknet daha hızlı.

sGOODsITgets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aslında eski tarife sınırsız ttnet kullanıcısıydım. Ama telefon annemim üstüne olduğu için tatlı dille kandırıp 8 mb adn liye çevirmişler ben Tr de değilken. kotayı geçtiğim içinde şu an 1mb hız. Ama sabahtan beri 30-40 kbs ile bağlanabiliyorum. Herhalde adn siz smile tercih edeceğim. Yorumlar için saolun arkadaşlar.

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu arada biz rızasıyla çevirdik diyorlar ama ben 2 aydan belli kullandım ve hiç 2 mb i geçmedi hız. Sordum madem 8 olmuş neden ben hiç 2 yi geçmedim. Cevapları santrale uzakmışım ama yakınımda 8 kullananlar var. Arkadaşar bu sistemde neti fazla kullananları elemektedirler. Çünkü işlerine gelmiyor.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
altyapi derken benim anladigim iss terminalleri degisiyo bicok yerde ayni gsm sebekeleri gibi. yani tam olarak ayni hatti kullanmiyolar kisacasi. ayni olan kablolar oluyo genelde.
su su baskininda vodafonenin apartmaninda bisuru bilgisayar vardi islanip bozulan sonra ilgili bolgede vodafone hatlari calismiyodu onun gibi araci bilgisayarlar degisiyo.