Sizce hangi virüs programı ?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi forumlar. Note3 cihazıma antivirüs kurucam kurmamın sebebi devamlı şarkı oyun film apk dosyaları vs indirmem ve çok internete girmem. Avg antivirüsü düşünüyorum ama sanırımçok şarj yiyormuş. Dr. Web haricinde hangi programları önerirsiniz yada avg kullanayım mı ? Şimdiden teşekkürler.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Herkese iyi forumlar. Note3 cihazıma antivirüs kurucam kurmamın sebebi devamlı şarkı oyun film apk dosyaları vs indirmem ve çok internete girmem. Avg antivirüsü düşünüyorum ama sanırımçok şarj yiyormuş. Dr. Web haricinde hangi programları önerirsiniz yada avg kullanayım mı ? Şimdiden teşekkürler.

ESET Mobile Secuirty alanında en iyisidir. Hatta şarj tüketimi en düşük antivirüs yazılımı. Farkını yeni sürümüyle fazlasıyla göstermiştir kesinlikle kullanmalısınız.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hiç birini kullanma, bir çok antivirüs marketteki ücretsiz (reklamla ayakta duran) uygulamaya reklamlardan dolayı virüs diyor (: Zaten gereği de yok internetten sürekli APK, Müzik ve video indiren biri olarak daha hiç virüse rastlamadım onun yerine girdiğiniz sitelere ve kullandığınız uygulamalara dikkat edin; bataryanız ve RAM'iniz sizde kalsın.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bence hiç birini kullanma, bir çoğu antivirüs marketteki ücretsiz (reklamla ayakta duran) uygulamaya reklamlardan dolayı virüs diyor (: Zaten gereği de yok internetten sürekli APK, Müzik ve video indiren biri olarak daha hiç virüse rastlamadım onun yerine girdiğiniz sitelere ve kullandığınız uygulamalara dikkat edin; bataryanız ve RAM'iniz sizde kalsın.

Annemin telefonu note 2 marketteki uygulamalarda hiç sıkıntı yaşamadı diğer antivirüsler söz konusuysa onu bilemem ama 1 kere şikayet etmedi annem. Ayrıca daha önce kurmak istememişti fidye isteyen zararlı yazılım bulaştı format attı sonra eseti kurduk 1 senedir sorun yaşamıyor sarj sıkıntısı yaşamıyor bide ramide tüketmiyor

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Annemin telefonu note 2 marketteki uygulamalarda hiç sıkıntı yaşamadı diğer antivirüsler söz konusuysa onu bilemem ama 1 kere şikayet etmedi annem. Ayrıca daha önce kurmak istememişti fidye isteyen zararlı yazılım bulaştı format attı sonra eseti kurduk 1 senedir sorun yaşamıyor sarj sıkıntısı yaşamıyor bide ramide tüketmiyor

Yani avg virüs vs. Yakalayamaz mı? Eset i en son S4 e kurdum telefon gitti avg yi kursam?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon nasıl gitti anlayamadım ?

Eset kendinde virüs buldu kendini kaldırdı ve sistem gitti yani bidaha açılmadı anlamadım diğer özellikler önemli değil virüs tespiti ve gerçek zamanlı tarama olarak avg mi iyidir eset mi ?

FastFooD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Anladığım kadarıyla Eset Nod32 Mobile uygulamasından memnun kalmadınız.Sorun çıkarıp,kendisini virüs olarak görme durumu artık güncellenen versiyonları ile çözümlenmiştir.Şuan gerçekten düzgün bir yol çizmiş bulunmakta.Kendisini virüs görüp sistemin çökme durumununun cihazınızda zaralı yazılımın bir sonucu olmuştur muhtemelen.Cihaza fabrika ayarlarına geri yükleme seçeneğini uygulayınız.Ardından temiz sisteme Eset Mobile uygulamasını kurmanızı öneriyorum.Eğer ki bu adımı uygulamaz,ya da içinizde bir kuşku oluşacak ise başka bir mobile yazılım olan ve gayette başarılı durumdaki Panda Antivirüs Mobile uygulamasını önerebilirim.
Kolay Gelsin.