SHKFTT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 217
Kölelik lafın gelişi yoksa aylık 3 bin tl de alsa 4 de alsa kölelik devam edicekNe yani 70TL olunca köle olmuyor musunBenzin 6.45
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Kölelik lafın gelişi yoksa aylık 3 bin tl de alsa 4 de alsa kölelik devam edicekNe yani 70TL olunca köle olmuyor musunBenzin 6.45
Aynen öyle ya ticaret ya da yurtdışı başka türlü çok zor hocamKölelik lafın gelişi yoksa aylık 3 bin tl de alsa 4 de alsa kölelik devam edicek![]()
Kötüye şükreden mi ? Şükredecek tabi kardeşim ne demek o şükredecek daha çok çalışacak daha çok kazanacak şayet kötü dediğin milyarlarca insanın hayali şayet zaten işci fazla isterse işçi cıkarılır işsizlik artar sistem hatası bu .Bu memlekette para kazanmak kolay değil ise bu işçilerin suçudur. Hakkını aramayan kötüye şükreden insanlar olduğu sürece para kazanmak her daim zor olmaya devam edecektir. Hakkınızı aramak bu kadar zor değil.
Günlük 35 tl alıyorum pilav üstü tavuk+mercimek çorbası içiyorum 30 tl de bayram harçlığı verdi belki 5 6 gün peş peşe gitsem 40 45 tl verirArkadaş konuyu açıp kaçmış galiba keşke devamını da anlatsaydı
35 çok az değil mi?Günlük 35 tl alıyorum pilav üstü tavuk+mercimek çorbası içiyorum 30 tl de bayram harçlığı verdi belki 5 6 gün peş peşe gitsem 40 45 tl verir
En az 60-70 almalısın 35tl ayda 1050tl gibi bir para yapıyor (hergün gidersen)1050 TL günümüz şartlarında nerdeyse normal mesai kadar çalışan biri için azGünlük 35 tl alıyorum pilav üstü tavuk+mercimek çorbası içiyorum 30 tl de bayram harçlığı verdi belki 5 6 gün peş peşe gitsem 40 45 tl verir
Birde sürekli ayaktasın o tarafa koş bu tarafa koş oraya servis aç buraya servis aç akşama kadar ve aldığın para 35 tl.En az 60-70 almalısın 35tl ayda 1050tl gibi bir para yapıyor (hergün gidersen)1050 TL günümüz şartlarında nerdeyse normal mesai kadar çalışan biri için az
Çok bile.Günlük 35 tl alıyorum pilav üstü tavuk+mercimek çorbası içiyorum 30 tl de bayram harçlığı verdi belki 5 6 gün peş peşe gitsem 40 45 tl verir