_mirror_
Profesör
Merhaba seneye 8.sinif olucam babamla konustum pc yi fln yasaklicak ama eger calisirsam seneye 8. Sinif olup sinavda fen lisesi kazanirsam bana tuslu tel alacagini soyledi sizce fen lisesi kazanirsam bu yeterli bir hediye mi?
Kanka İyimisin Fen Lisesi Ve Tuşlu Telefondan Mı Bahsediyoruz Yok Yargılamak Bana Düşmez Senin Aile Ortaminida Bilemem Ama Babanin Durumu Normal İse Ve Buna Rağmen Bunu Dediyse Alay Ediyor OlmalıMerhaba seneye 8.sinif olucam babamla konustum pc yi fln yasaklicak ama eger calisirsam seneye 8. Sinif olup sinavda fen lisesi kazanirsam bana tuslu tel alacagini soyledi sizce fen lisesi kazanirsam bu yeterli bir hediye mi?
Vallah billah durumu iyi bana universtede dokunmatik alcagini soyledi baska hediyesi yokmus ben tel ve pc istiyom.Kanka İyimisin Fen Lisesi Ve Tuşlu Telefondan Mı Bahsediyoruz Yok Yargılamak Bana Düşmez Senin Aile Ortaminida Bilemem Ama Babanin Durumu Normal İse Ve Buna Rağmen Bunu Dediyse Alay Ediyor Olmalı
Kanka Alay Ediyor Olmalı O Zaman Yanlis Anlamada Tuşlu Telefonlar Artık 100 TL Günde 1 TL Kenera Atsan 100 Güne Kendin Alırsın Ne Fen Lisesi DiyorsunVallah billah durumu iyi bana universtede dokunmatik alcagini soyledi baska hediyesi yokmus ben tel ve pc istiyom.
Liseye g3cince ta universteye kadar kullanmalik bisey istiyom nasil ikna ediyim daha iyi biseye eger kotu bir liseye gidersem hic bisey almicakmis.Vallah billah durumu iyi bana universtede dokunmatik alcagini soyledi baska hediyesi yokmus ben tel ve pc istiyom.
Alınacak telefon 3310 ise kesinlikle değer ?.Ben telefonumu lise 1'de aldım ve gerçekten Lise dönemlerinde telefon gerekiyor.Fazla olmasa da ebeveynlere iletişim ve WhatsApp grupları ile iç içe oluyorsunuz.8. Sınıf için tuşlu ideal ancak alt segment de olsa Lisede akıllı telefon şart olabilir...Merhaba seneye 8.sinif olucam babamla konustum pc yi fln yasaklicak ama eger calisirsam seneye 8. Sinif olup sinavda fen lisesi kazanirsam bana tuslu tel alacagini soyledi sizce fen lisesi kazanirsam bu yeterli bir hediye mi?
Ama telefon için değil,kendin için çalış arkadaşım.Sonrasında zaten istemediğin halde bir sürü hediye beklemediğin anlarda gelebilir,geleceğini de kurtarmış olursunLiseye g3cince ta universteye kadar kullanmalik bisey istiyom nasil ikna ediyim daha iyi biseye eger kotu bir liseye gidersem hic bisey almicakmis.
Benim arkadasa s3 alacaklar liseye gecince ben samsung tuslu tel ile ezik olcam.Alınacak telefon 3310 ise kesinlikle değer ?.Ben telefonumu lise 1'de aldım ve gerçekten Lise dönemlerinde telefon gerekiyor.Fazla olmasa da ebeveynlere iletişim ve WhatsApp grupları ile iç içe oluyorsunuz.8. Sınıf için tuşlu ideal ancak alt segment de olsa Lisede akıllı telefon şart olabilir...
Bende 2 tane tuslu tel alacak para var yinede dokunmatik almam diyor.Tuşlu telefon kesinlikle hediye olamaz gerçekten her gün kenara 1 tl atsan kendine tuşlu telefon alabilirsin baban dalgaya almış seni bence.
Ezik olmazsınız.Adamlık telefon ile mi ölçülüyor arkadaşım.Estağfurullah.Şu anlık çok uzak yerlere seyahat etme durumunda değilsen telefona bile ihtiyacın yok zaten...Benim arkadasa s3 alacaklar liseye gecince ben samsung tuslu tel ile ezik olcam.
Daha bu ay biriktirdim liseye kadar hey 250-500 tl arası biriktirsem ne kadar param olur .Bende 2 tane tuslu tel alacak para var yinede dokunmatik almam diyor.
Bencede başka biseye nasıl ikna ediyim taktikin var miBaban ne alır bilmem ama Lisede düzgün bir telefon ve bilgisayar lazım.
Arkadaşım daha 7. Sınıftasın.Seneye 8 olacağım diyorsun,daha LGS'ye gireceksin.LGS'den düşük mü alacaksın yüksek mi belli değil...Bencede başka biseye nasıl ikna ediyim taktikin var mi
Bana gerek yok benimk8ni kullanırsın der sonra ödev bile olsa az verir benim pc m olsa tek ödev yapcam ya oyun fln artik bıraktım öyle normal seviye olsun yeter ama bi şekil almak istiyorum ayda 250-450 tl biriktiriyorum liseye kadar pc alabilir miyim?Hocam bilgisayar bir oyun bilgisayarı olmasa bile orta seviye bir iş bilgisayarı her alanda yardımcı olur. Eğitim için gerekli en başta. Hoca senden slayt gösterisi istediğinde ve ya araştırmalı proje ödevi istediğinde vs. elinin altında bir bilgisayar kesinlikle gerekiyor. Bu sebeplerle bir bilgisayar alınmalı. Bunları sunarak talep edebilirsiniz bence.
Hocam ayda ortalama ve yuvarlama 300Tl biriktiriyorsanız liseye kadar 18 * 300 = 5400TL'ye iş görür bir PC alırsınız. Gayet yeterli olur.Bana gerek yok benimk8ni kullanırsın der sonra ödev bile olsa az verir benim pc m olsa tek ödev yapcam ya oyun fln artik bıraktım öyle normal seviye olsun yeter ama bi şekil almak istiyorum ayda 250-450 tl biriktiriyorum liseye kadar pc alabilir miyim?