- Reaksiyon puanı
- 15,167
Oy kullanmak herkesin görevi. Boşa atarsan yöneten kişiye yorum yapma hakkın yok.
Ülkeyi yönetecek adam var ama yönettirmiyorlar.Neden ki ülkeyi yönetebilecek bir aday yok ki
evet bende hadi bir parti açalım eğer başa geçersek muslerayı sakatlayan şahısı (neyse süprizi bozulmasın)galatasaray
O zaman buyrun sizi öne alalım!Hiçbirini tutmuyorum. Ülkeyi yönetecek kafa yok hiçbirinde.
O anlamda demedim, diğer kısmında genelde çok düşük oy potansiyeli olan partiler oluyor ya, çoğu adını bile duymadığımız partiler var liste de onlarında olması gerektiğini düşündüğüm için söyledim.Diğer. kısmına o partiler de girmez mi?
emek partisi ?Emek partisi favorimdir.
bence hiçbiri diye bir seçenek olmalıydıEkli dosyayı görüntüle 79602
Hangi partiyi tutuyorsunuz? Açıklamak isteyen dile elbette getirebilir lakin kapalı oylama yapılacaktır.
Bizimki gitse yerine kim gelecek? Kılıçdaroğlu mu, ya da Demirtaş mı?Ekli dosyayı görüntüle 79602
Hangi partiyi tutuyorsunuz? Açıklamak isteyen dile elbette getirebilir lakin kapalı oylama yapılacaktır.
2 şeçenek var.Ya Meral Akşener ya da Volkan Babacan.
Ekonomi dışında hiçbir kabiliyeti yok o adamın. İşlerine gelmeyeni fetöcü diye postalıyorlar.Volkan Babacan açık ara alır
Ekonomi dışında hiçbir kabiliyeti yok o adamın. İşlerine gelmeyeni fetöcü diye postalıyorlar.