- Reaksiyon puanı
- 708
Deva Partisi fakat oylamaya koymamışsınız.
Solcusunuz tamam düzgün bir solcuya oy verin Muharrem ince gibi.CHP varken macera aranma hepsi aynı değil.
Bende chpliyim kısmen ama son zamanlarda olan olaylar canımı sıkıyor.CHP varken macera aranma hepsi aynı değil.
Muharrem maalesef düzgün bir solcu değil.Muharrem ince
Devletçi bir adam, kılıçdaroğlu gibi neyse..Muharrem maalesef düzgün bir solcu değil.
Cünkü hepsi kendi çıkarını düşünüyorTutmuyorum. Gelecek aylarda 18yaşıma gireceğim ve seçimde oy kullanmayacağım. Hepsi aynı.
Hepsi demeyelimde bir kısmı öyle.Cünkü hepsi kendi çıkarını düşünüyor
Sanırım cezası var. Ceza büyük bir mebla değilse ben de kullanmayı düşünmüyorum. Tam da final zamanına geliyor sanırım oyla uğraşamam o zamanTutmuyorum. Gelecek aylarda 18yaşıma gireceğim ve seçimde oy kullanmayacağım. Hepsi aynı.
Oy falan cidden çok saçma. Düzgün lider yok çünkü.Sanırım cezası var. Ceza büyük bir mebla değilse ben de kullanmayı düşünmüyorum. Tam da final zamanına geliyor sanırım oyla uğraşamam o zaman
Aynen öyle şu an düzgün aday göremiyorum. Tüm partiler birbirinden kötü duruyor şu anOy falan cidden çok saçma. Düzgün lider yok çünkü.
Düzgün lider yok diyip ampüle oy vermek de ayrı bir vizyonsuzluk benceOy falan cidden çok saçma. Düzgün lider yok çünkü.
Gidip ona vereceğimi kim söyledi?Düzgün lider yok diyip ampüle oy vermek de ayrı bir vizyonsuzluk bence
Senin için demedim toplumun geneli için dedimGidip ona vereceğimi kim söyledi?
böyle bir şey yapmak büyük bir ahmaklık. Basit bir olasılık hesabı yaparsan iktidara hangi parti gelirse ona daha fazla yararının dokunduğunu anlarsın. en azından sana en yakın görüşe oy ver.Tutmuyorum. Gelecek aylarda 18yaşıma gireceğim ve seçimde oy kullanmayacağım. Hepsi aynı.
Ama gerçekten beğenemiyorum...böyle bir şey yapmak büyük bir ahmaklık. Basit bir olasılık hesabı yaparsan iktidara hangi parti gelirse ona daha fazla yararının dokunduğunu anlarsın. en azından sana en yakın görüşe oy ver.
Eğer oy kullanmayacaksan mevcut düzeni kabul ediyorum diyorsun resmen. Mevcut düzenin değişmesi için oy kullanmak şart. Tabiki siyasetçilerin çoğu kendi çıkarını düşünüyor ülke gram umurlarında değil bu konuda hemfikiriz ama başka adam yok diyip AKP'ye oy vermek çok saçma (üstüne alınma genel dedim)Ama gerçekten beğenemiyorum...