TehPARADOX
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 44
Yasaklanırsa beni banlayabilirsiniz.
Sadece fikir olsa sorun yok.Önemli olan bu fikirlerin yanlı olması.Sırf bu yüzden kapanmalı.Hayır yasaklanmasın...
Herkes özgürce fikirlerini beyan edebilmeli...
Eğer yasaklanacaksa bazı bölümlerinde yasaklanması gerekir.
Bazı akadaşlar da burası teklonoji forumu demiş ama teklonojiden ziyade
her türlü konu var...
Gittikçe çocuk forumuna dönecek burası. Siyaseti kaldırınca yerine çizgi film bölümü getirelim de, yetişkinlerden boşalan kontenjanı bebeler ile dolduralım...
bence spor da yasaklanmalı. yok fenerbahçeydi yok galatasaraydı falan olmuyo yani bazen çok abartıyorlar
Yasaklansın..
Modlar da yönetimin her aldığı kararı destekliyor
Bir kerede aksi yönde yazanı görmedim
Yönetim : Siteyi kapatıyoruz
MOdlar : Destekliyoruz .... neeeeeeee ??
.
.
Modlar da yönetimin her aldığı kararı destekliyor
Bir kerede aksi yönde yazanı görmedim
Yönetim : Siteyi kapatıyoruz
MOdlar : Destekliyoruz .... neeeeeeee ??
.
.
ilk önce yönetimin yapacaklarını oylamaya sunmasından dolayı tebrik ediyorum ..işte budur.
gelelim benim düşünceme :
fikirlere,düşüncelere yasaklamalara karşıyım.kesinlikle hayır diyorum
tartışma olacak diye bir şeyi yasaklamak iyi değil.bizim gibi düşünmeyenler olmasın demek doğru değil.o zaman meclis,üniversiteler vs gibi yerler kapatılsın.(direk örnek vermeye gerek yok.bu ülkede nelere katlanıyoruz.kaldı ki burada birbirimizin yormlarına mı katlanamıyoruz)
zaten mesajlar mod ların onayından geçmiyor mu ..?
tartışma olacak diye değil. bu tartışmalar seviyesizleştiği için kapatma düşüncesi var.
ayrıca dediğin gibi modların onayından geçiyor. o zaman modların mesajları hangi açılardan değerlendirdiği düşünülüyor. herhangi bir tartışmanın mesajları değerlendirilirken bilimsel yaklaşılmalı-objektif olunmalı. her mesajı bu şekilde değerlendirmek kolay iş değil. ama yapılabilse kapatma konusunu ankete sunmaya gerek olmazdı