Siyasi Konular Yasaklansın Mı?

Siyasi Konular Yasaklansın Mı?

• Evet Yasaklansın

Kullanılan: 111 64.2%
  • Hayır Yasaklanmasın

Kullanılan: 62 35.8%

• Kullanılan toplam oy
    173
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hayır yasaklanmasın...
Herkes özgürce fikirlerini beyan edebilmeli...
Eğer yasaklanacaksa bazı bölümlerinde yasaklanması gerekir.
Bazı akadaşlar da burası teklonoji forumu demiş ama teklonojiden ziyade
her türlü konu var...

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Hayır yasaklanmasın...
Herkes özgürce fikirlerini beyan edebilmeli...
Eğer yasaklanacaksa bazı bölümlerinde yasaklanması gerekir.
Bazı akadaşlar da burası teklonoji forumu demiş ama teklonojiden ziyade
her türlü konu var...
Sadece fikir olsa sorun yok.Önemli olan bu fikirlerin yanlı olması.Sırf bu yüzden kapanmalı.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
İlk Önce Üyelere Danışmanızdan Ötürü Teşekkür Ederim
Zamanında Çok Karşı Çıkmıştım Siyasi Konuların Açılmasına Ama Somut Bir Adım Atılmamıştı

Ve Şimdi Somut Adım Atılmış

Cevabım Kesinlikle EVET

Not
:Heleki Şu Zamanlar İyici Ayrımcılık Güdüldüğü Zamanlar Böyle Güzide Bir Teknoloji Sitesi Bu Duruma Negatif Katkı Yapacaktır!Ve 90 Bine Yakın Üyesi Olan Bir Site Herkes Kendi Doğrusunu Kanıtlamaya Çalıştıkca Aradaki Uçurumlar Yükseliyor
Ve Biz Millet Olarak İstişare nedir Tartışma Nedir Bilmiyoruz

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Gittikçe çocuk forumuna dönecek burası. Siyaseti kaldırınca yerine çizgi film bölümü getirelim de, yetişkinlerden boşalan kontenjanı bebeler ile dolduralım...

efexefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bence gerek yok kayvede sigara yasak ,nette siyaset yasak,

yaw hem sigara içtiğimiz hemde azda olsa anladığımız için siyaset yaptığımız yerler burası bence kalsın ama yinede taktir sizin ;)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
şüpesiz siyasi içerikli mesajlar durdurulamaz fakat yasal ortam sağlanmasından vazgeçilmeli. dolayısıya tespit edilen siyasi içerikli mesajlar silinmeli. özellikle türkiyenin mevcut durumu açısından forum ve yönetiminin yaftalanmadan işlerini yapabilmeleri için bu uygulamanın gerekli olduğu kanısındayım.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yasaklansın .Sadece gündem bölümü kalırsa daha iyi olur.

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9

29ehaiq.jpg

Modlar da yönetimin her aldığı kararı destekliyor

Bir kerede aksi yönde yazanı görmedim :D

Yönetim : Siteyi kapatıyoruz
MOdlar : Destekliyoruz .... neeeeeeee ?? :D
.
.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yasaklansın. Zaten teknoloji tanıtım ve paylaşımı gibi bir misyonun içinde siyaset ve hatta dinin ne alakası var diye soruyordum kendi kendime.
Ayrıca alakasız konularda etnik köken, din, ırk, renk, dil ve benzeri oluşumları kafalarına göre rencide eden arkadaşlarda anında uyarılmalı.
Şöyle üstün körü bir irdelendiğinde, teknolojik tanıtım, paylaşım ve bilgilendirme gibi içeriklerin arasında, kafasına göre üstte saydığım olgulara sataşan bir çok iletiye rastlamak olası.
Bu gibi şeyler en azından bu forum için çok yanlış.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
evet yasaklansın illa siyaset yapacaksa gitsin siyasi forumlara teknoloji ve eğlence forumunu kirletmesin biz burda güzel zaman geçirmeye geliyoruz siyaset meydanına değil :hammer:

siyaset = yalan, dolan
siyaset yapan 550 kişiyi görüyoruz düzgün bişey olsaydı onlar yapmazdı heralde :cursing::hammer:

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Öncelikle "bu sitede en fazla siyaset konuşuluyor" tezine katılmadığımı belirmek isterim. Burada yanıldığınız nokta “en fazla mesaj yazılan konuların siyaset olmasından hareketle, en fazla ilginin de bu konularda olduğuna” dair edindiğiniz yanlış kanaatır. Bir başlığın altına binlerce mesaj yazılması onu "ne fazla okunan başlık" yapmayacaktır. Yada hiç mesaj yazılmamış olması da onu "daha az ilgi uyandıran" başlık yapmayacaktır.

Buradan şuraya gelmek istiyorum. Örneğin “teknoloji” ile ilgili bir başlık açıldığında genelde çok az yorum yapılır. Ama “siyasi” bir başlık açıldığında yazılan yorum ve analizlerin sayısının çok daha fazla olduğunu görüyoruz. Peki, beğeni ölçüsünü yazılan yorum ve analizle indirgemek ne kadar doğru? Yazılan yorum ve analizler “bir ölçü değildir” demiyorum. Elbette bunu da baz almak lazım. Ama şunu da bir kenara itemeyiz: Konu “siyaset “olursa yediden yetmişe her kesin söyleyeceği “bir sözü” vardır. Ama konu “teknoloji” olursa her kesin söyleyecek “bir sözü” olmayabilir. Zira teknoloji hakkında yorum yapmak için tanıtılan teknolojiye sahip olmak, beli bir süre kullanmak, bir tecrübe sahibi olmak gibi kriterlere sahip olmanız gerekecek. Aksi bir durumda tanıtılan teknoloji başlığının altına yazacağınız yorum "paylaşım için teşekkürler" yorumundan ibaret olacaktır.

Oysa siyaset için böyle bir kritere ihtiyaç yoktur. Görsel ve yazılı medya sürekli izlendiği için ve bu kaynaklarda da sürekli siyaset konuşulduğu için, bu konuda hemen hemen her kesin söyleyecek” bir sözü” vardır.

Özetle bir konuda yapılan paylaşımların sayısının fazla olması, yada açılan bu başlıklar altında yazılan yorum ve analizlerin fazla olmasından hareketle bu siteyi bir siyaset sitesi atfetmek son derece yanlış olacaktır.

Ayrıca açılan “başlık sayısını” veya “yazılan yorum ve analiz sayısını” tek başına “bir ölçü” kabul etsek bile yinede bu sonuç bizi, “bu sitede en fazla konuşulan konunun siyaset olduğu ”sonucuna götürmeyecektir. Zira "adı duyulmamış hatunlar" başlığı altında yazılan yorumlar, yapılan paylaşımlar neredeyse tüm siyasi konulardan fazla.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Siyasete karşı olsam da şunu biliyorum ki "YASAKLAR HİÇ BİR HALTA YARAMAZ"..Hele ki Türkiye de..Hem yasaklanacakta ne olacak.Başımızı kuma gömmek bizim çözümümüz olmamalı...

Ama bir de şu durum sözkonusu Siz yasakladıkça, eminim ki inadına girip siyasi içerik yazmaya çalışacak bir sürü kişi çıkacaktır. Bu da Modlara fazladan iş çıkarır. Tabi tüm bunlar benim şahsi düşüncelerim..

İşin özünde siyasi içerik ve de konular bana da çok itici geliyor...Hem de çok.. Sadece sinirleri gerip araya fitne fesat koymaktan başka bir işe yaramıyor maalesef...Böyle olmaması gerektiği halde..

Neyse kararı yine çoğunluk versin..En güzel çözüm çoğunluğun fikridir :)

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Modlar da yönetimin her aldığı kararı destekliyor

Bir kerede aksi yönde yazanı görmedim :D

Yönetim : Siteyi kapatıyoruz
MOdlar : Destekliyoruz .... neeeeeeee ?? :D
.
.

Önce modlar arasında karara bağlanıyor ondan sonra sizlere danışılıyor zaten arkadaşım.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
OYUMU YASAKLANSIN OLARAK DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM...

Çünkü gitgide görülüyor ki siyasi tartışma yapabileceğimiz kişi sayısı bu forumda 2 elin parmaklarını geçmez...

Biz ne kadar düşünceleri bize uymasa da insanları aşağılamamaya devlet büyüklerini, muhalefet liderlerini eleştirsek de bunu bir saygı içinde yapmaya çalışırken birileri Ülkemizi Yöneten bu halkın oyları ile seçilmiş kişileri aşağılamaktan onlarla dalga geçmekten, omurlarıyla gururlarıyla şerefleriyle oynamaktan hiç çekince duymuyorlar...

5 para etmez adamlar daha üniversite yaşına gelmemiş çocuklar kariyerleri ile ortada olan, bilgileriyle, tecrübeleriyle orada olan insanlara kendisine bakmadan küfür edebiliyor aşağılayabiliyor...

İnsan önce saygıyı bilecek...

Saygıyı bilmeyen aileden terbiye almayan bir insan(!) ne söylerse söylesin boş...

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ilk önce yönetimin yapacaklarını oylamaya sunmasından dolayı tebrik ediyorum ..işte budur.

gelelim benim düşünceme :

fikirlere,düşüncelere yasaklamalara karşıyım.kesinlikle hayır diyorum

tartışma olacak diye bir şeyi yasaklamak iyi değil.bizim gibi düşünmeyenler olmasın demek doğru değil.o zaman meclis,üniversiteler vs gibi yerler kapatılsın.(direk örnek vermeye gerek yok.bu ülkede nelere katlanıyoruz.kaldı ki burada birbirimizin yormlarına mı katlanamıyoruz)

zaten mesajlar mod ların onayından geçmiyor mu ..?

tartışma olacak diye değil. bu tartışmalar seviyesizleştiği için kapatma düşüncesi var.
ayrıca dediğin gibi modların onayından geçiyor. o zaman modların mesajları hangi açılardan değerlendirdiği düşünülüyor. herhangi bir tartışmanın mesajları değerlendirilirken bilimsel yaklaşılmalı-objektif olunmalı. her mesajı bu şekilde değerlendirmek kolay iş değil. ama yapılabilse kapatma konusunu ankete sunmaya gerek olmazdı

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ben karşıyım, yasaklanmazsın, herkes fikir düşüncelerii söyleyebilmeli, siyaset yapmak güzel bir şeydir, insanı araştırmaya veya dil dökmeye ,yorum yapmaya kendini iter, siyaset yapmayan kendini savunamaz fikir bilgi sahibi olamaz cahil kalır, birbirimize hakaret etmeden siyasi fikirlerimizi ortaya koymalıyız.

tartışma olacak diye değil. bu tartışmalar seviyesizleştiği için kapatma düşüncesi var.
ayrıca dediğin gibi modların onayından geçiyor. o zaman modların mesajları hangi açılardan değerlendirdiği düşünülüyor. herhangi bir tartışmanın mesajları değerlendirilirken bilimsel yaklaşılmalı-objektif olunmalı. her mesajı bu şekilde değerlendirmek kolay iş değil. ama yapılabilse kapatma konusunu ankete sunmaya gerek olmazdı

aslında ona bakarsak spor bölümünde de aynı sorunlar yaşanıyor, spor bölümünüde kilitleyelim olsun bitsin.

hiboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
hakaret ve sorunlu yorumları silmek, yorum sahiplerini engellemek yerine tüm siyaset, spor, din vb. konularını forumdan kaldırmak, devletin sadece bir video yüzünden tüm youtube u kapatmasına benziyor....
Bu yüzden HAYIR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...