Gündem başlığına da açılabilir bu konular benceBence siyaset kategorisi eklensin ancak partileri kötüleme olmasın.kimse kimseye karışmaşın sadece eleştri yapsınlar.adını fetöye çıkarma falan olduğunda direk perma yesinler.
Hocam donanım haberin kitlesi kötü burayı seviyorum ben xdAman hocam burasıda donanım habere dönüşmesin.
Siyaset yasak yazmıyorburda yasak benim yasağım değil siyaset baş ağrısından başka bişey değil.![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Bu arada bazen öle oluyor ama yapacak birşey yok ha siyaset girmiceksen girme o konu ozamanburda yasak benim yasağım değil siyaset baş ağrısından başka bişey değil.![]()
Forum Kuralları
ShiftDelete.Net Forum içerisinde uymamız gereken kurallar sizlerden gelen tavsiyeler neticesinde tekrar elden geçirilerek gerekli düzenlemeler ile ufak bir güncelleme gerçekleştirdik. Yeni kurallarımızda takdir edersiniz ki tek yegane sebebimiz sizlerin daha rahat bir ortam içerisinde huzur...forum.shiftdelete.net
Ne alaka forum küfür yasak zaten forum gene de temiz olur bi sıkıntı olmazyasak olması forumu temiz tutar lugatlarında küfürü bol insanlar çok.
Ne alaka biz nediyoz sen dediğin laf bakSiyaset konuşacak şuraya.![]()
ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
eksisozluk.com
Burası teknoloji forumu.
Yo gayret iyidiHerkes siyaset yasak diyor sadece siz diretiyorsunuz.
Yasak olmadığı dönemi de gördük...
Birşey olmazSayın üyecik, katılım tarihinizden sonra hiç açılmadı zaten.
Açık olduğu zamanda hakaretler, göndermeler, kavgalar, kalp kırmalar... ben de dahil
Ozaman siyaset konu girmiceksin budakar kolaysonra biri sağcıları dışarı alalım der kopar kıyamet gerek yok buna.
Boş ver ozaman girme o konuya yada odakar basit iş bile yapamıyorsunuzgerek yok ki aslanların siyasi dertleri yok siyaset yok onlarda...
Sayın üyecik, katılım tarihinizden sonra hiç açılmadı zaten.
Ben bu hesap neresi sahte onu açıklayabilirmisinTrol hesap olduğu zaten belli, siyaset yapmak için açılmış bir hesap, her konuya ... partisi gitsin, kapansın diyen bi anlayışın ürünü... Ben daha önce de sdn forumda olduğunu anladım bu mesajından yani ban yedikçe veya seçim zamanları yaklaştıkça ortalığı karıştıran tiplerden...
Okuduğunu anlamamazlıktan geliyorsun ve millet siyaset yasak dedikçe sen her konuda siyaset yapmakla diretiyorsun... Sanki tek amacın buymuş gibi veya işsiz güçsüzmüş gibi tek işin buymuş gibi...Ben bu hesap neresi sahte onu açıklayabilirmisin
1- ben işsiz değilim 2- siyaset önemli birşey 3- ben tek işim zaten bu değilOkuduğunu anlamamazlıktan geliyorsun ve millet siyaset yasak dedikçe sen her konuda siyaset yapmakla diretiyorsun... Sanki tek amacın buymuş gibi veya işsiz güçsüzmüş gibi tek işin buymuş gibi...
Ben bir şey öğrendim.Trol hesap olduğu zaten belli, siyaset yapmak için açılmış bir hesap, her konuya ... partisi gitsin, kapansın diyen bi anlayışın ürünü... Ben daha önce de sdn forumda olduğunu anladım bu mesajından yani ban yedikçe veya seçim zamanları yaklaştıkça yeni ve başka bir hesapla ortalığı karıştıran tiplerden...
Sen hala boş konuşma devam et ozaman o konu gitme diyoruz odakar kolay birşeyEşit olmak başka "ADİL" olmak başka...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında bazıları normalde din, devlet, siyaset işlerine bu kadar merak salmazlardı "ÇIKARLARI" için yaşama dertleri ağır basmasaydılar...
Üstad demiş ki;Bence siyaset kategorisi eklensin ancak partileri kötüleme olmasın.kimse kimseye karışmaşın sadece eleştri yapsınlar.adını fetöye çıkarma falan olduğunda direk perma yesinler.
Öle birşey yok ben yazdım bi oku istersenÜstad demiş ki;
“Sevdiklerinizle siyaset yapmayınız. Zira siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam ederken; Siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız.”
Profilinde yaşın 34 yazıyor ama ben 34 yaşında olduğuna inanmıyorum ne kadar çok gereksiz ve boş yorum yapmışsın konuyaÖle birşey yok ben yazdım bi oku istersen