Elbruz46
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 1,338
Uçuk bir fikirle karşınızdayım...
Kabul edilmeyeceğini biliyorum...
ama söylemezsem içimde kalır...
Şu anda siyasetin yasaklanmasına dair bir oylama yapılıyor...
Muhtemelen yarı yarıya bir farkla yasaklanacak...
Bu oylama demokratik olsun diye yapılıyorsa böyle demokrasi olmaz...
Demokrasi de ya siyah ya beyaz olmaz griye de yer vardır...
Ve demokrasilerde herşeye bir çözüm vardır...
Madem forumda siyaset yapılmasını istemeyenler olduğu gibi isteyenler de var SDN bu siyaset isteyenlerin taleplerini istemeyenleri rahatsız etmeden karşılayabilir...
Forumda bir Siyaset bölümü açılır...
Bu Sİyaset bölümün sadece Siyaset bölümüne abone olanlar görebilir...
Nasıl yönetim bölümünü modlar ve adminler görebilirken biz sıradan garip fukara üyeler göremiyorsak onun gibi...
Bu siyaset başlığına üye olmak için forumda bir başlık açılır oraya talepler alınır... Oraya talepde bulunan üyelere siyaset başlığı görünür hale gelir...
Normal forum kullanıcıları ise siyaset başlığını görmez bile haberi bile olmaz orda kıyamet kopsa...
Bu siyaset başlığına üye olacak kişiler için ise belli sınırlar konulabilir mesaj sayısız gibi...
Böylece siyaset konuşmak isteyen üyeler diğer üyelerin ruhu duymadan istedikleri gibi tartışırlar...
Kabul edilmeyeceğini biliyorum...
ama söylemezsem içimde kalır...
Şu anda siyasetin yasaklanmasına dair bir oylama yapılıyor...
Muhtemelen yarı yarıya bir farkla yasaklanacak...
Bu oylama demokratik olsun diye yapılıyorsa böyle demokrasi olmaz...
Demokrasi de ya siyah ya beyaz olmaz griye de yer vardır...
Ve demokrasilerde herşeye bir çözüm vardır...
Madem forumda siyaset yapılmasını istemeyenler olduğu gibi isteyenler de var SDN bu siyaset isteyenlerin taleplerini istemeyenleri rahatsız etmeden karşılayabilir...
Forumda bir Siyaset bölümü açılır...
Bu Sİyaset bölümün sadece Siyaset bölümüne abone olanlar görebilir...
Nasıl yönetim bölümünü modlar ve adminler görebilirken biz sıradan garip fukara üyeler göremiyorsak onun gibi...

Bu siyaset başlığına üye olmak için forumda bir başlık açılır oraya talepler alınır... Oraya talepde bulunan üyelere siyaset başlığı görünür hale gelir...
Normal forum kullanıcıları ise siyaset başlığını görmez bile haberi bile olmaz orda kıyamet kopsa...
Bu siyaset başlığına üye olacak kişiler için ise belli sınırlar konulabilir mesaj sayısız gibi...
Böylece siyaset konuşmak isteyen üyeler diğer üyelerin ruhu duymadan istedikleri gibi tartışırlar...