Siyah SDN Teması, amatör çalışma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@__kadıköyRAP__ picasanın çakallığa bak yav adi çakallar :D

eski çalışmayan navbar.png urlsini bana sormadan başka bir urlye çevirmiş :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Allahtan geç olmadan grafiklerin hepsini aldım kaydettim :D silinir falan linkler kalırız dımdızlak :D

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben beyaz rengi daha çok seviyorum ama eline sağlık güzel yapmışsın.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İki yeni arka plan denedim arkadaşlar

Birincisi

VbmnO.png

İkincisi

JHlDs.png

Değiştirmek isteyenler diğer duvarkağıdı urlsinin yerine şu ikisinden birini deneyebilir.1.si için

http://i.imgur.com/8xT5l.gif

2.si için

http://i.imgur.com/aIo5F.gif deneyebilirsiniz.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Userscriptler ve bu sdn teması stylish olmadan da çalışıyormuş ya la, hemde daha iyi çalışıyor geç gelmiyor. Seni sevmeyen ölsün chrome:)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Userscriptler ve bu sdn teması stylish olmadan da çalışıyormuş ya la, hemde daha iyi çalışıyor geç gelmiyor. Seni sevmeyen ölsün chrome:)
Nasıl çalışıyor hocam stylish olmadan?Kod var sadece bunu paketmi yapıyoruz. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hayır hoca bende öyle biliyodum ama olay farklı, devre dışı bırak stylish tampermonkey ne kadar eklenti varsa sonra dene.

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

XSyKM.png

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION] Evet haklısın ben de şimdi anladım olayı :thumbup1:

[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] http://userstyles.org 'a yarı koyu sdn temasının beğen simgesini de içeren bendeki halini deneme amaçlı yükleyeyim dedim ama açtığım her siteye koydu bu temayı. Sen SDN forum ile nasıl özleştirdin?

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Açık kaynak kodluymuş zaten, pardon :) Bunu da çözdüm, isteyen olursa işte linki:

http://userstyles.org/styles/55536/sdn-half-dark?r=1320095252

Not: __kadıköyRAP__'in çalışmasıdır, sadece buna gene kendi verdiği beğen simgesi konuldu. Deneme amaçlı yayınlamıştım, isteyen kullanabilir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome'a ne zaman script desteği gelmiş çok önemli bir özellik sessiz sedasız gelmiş kimsenin haberi yok. Bikaç tane userscript denedim tampermonkey olmadan çalışıyor, rakiplerinin karşında büyük avantaj başka tarayıcıda yok böyle bir olay yanlışmı biliyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

evet hacı onu ben biliyordum, şu iki üç gündür de başka arkadaşın pcsini kullandığım için chromeda yükledim temayı bu şekilde ve mavileşmediğini de farkettim, stylish chromeda iyi iş yapamıyor galiba :) ama kötü yanı yükledikten sonra içinden kod değiştirilmiyor, user.js dosyası indirilerek orada değişiklik yapılıp kullanılabilir :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Profildeki postareas güncellemesi, pek önemli değil gerçi :)

Eski:
Kod:
#view-usertags .member_content .subsection a, #view-quotes .member_content .subsection a, #view-mentions .member_content .subsection a, .postbit-lite a, #view-friends-content div ol .userprof_content.userprof_content_border a, #view-aboutme .blockbody.userprof_content.userprof_content_border a {color:#ffcc77 !important;}

#view-aboutme a, #view-friends-content a{color:#fff !important;}

#view-aboutme .blockbody.userprof_content.userprof_content_border{background:none no-repeat scroll 0 0 #212121 !important; color:#bbb !important;}

Yeni:
Kod:
#view-usertags .member_content .subsection a, #view-quotes .member_content .subsection a, #view-mentions .member_content .subsection a, .postbit-lite a, #view-friends-content div ol .userprof_content.userprof_content_border a, #view-aboutme .blockbody.userprof_content.userprof_content_border a, #view-postareas .blockbody.userprof_content.userprof_content_border a {color:#ffcc77 !important;}

#view-aboutme a, #view-friends-content a{color:#fff !important;}

#view-aboutme .blockbody.userprof_content.userprof_content_border, #view-postareas .blockbody.userprof_content.userprof_content_border{background:none no-repeat scroll 0 0 #212121 !important; color:#bbb !important;}

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ŞOK! TIKLAYIN İNGİLİZCE KONUŞMAYA BAŞLAYIN.

Reklamındaki kırmızı yazı temada çok göz yorduğu için rengini değiştirdim. Tamamen o yazıyı kaldırmak isterdim ama temada reklamlara dokunmuyorum, kendi kullandığımda kaldırıyorum sadece :) Rengi değiştirmek isteyenler şu kodu eklesinler.

Kod:
#postlist a span font {color:#bbb !important;}

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Mesaj önizlemede bi değişiklik olmuş, şu nahoş görüntüyü düzelttim ben de.

xYzH7.png

Eski:
Kod:
.blockrow.postcontent.restore.preview.postcontainer.forumcontent, .blockrow.signature.restore.preview {background-color:#333 !important; color:#fff !important;}

Yeni:
Kod:
.blockrow.postcontent.restore.preview.postcontainer.forumcontent, .blockrow.signature.restore.preview, .blockbody.postpreview {background-color:#333 !important; color:#fff !important;}

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ekteki dosya güncellemesi.

jlb6F.png

qEvBR.png

Manueller için, kodu ekleyin.
Kod:
.postbody .attachments, .postbody .attachments .postcontent {background-color: #666 !important; border-color: #fff !important;}

Kimbilir daha neler kaçtı gözümden.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Firefox'da uzun zamandır kurtulmak istediğim şu kötü görüntüden sonunda kurtuluyorum.(Yazı yazılan yerin arkaplanına sitenin arkaplanının gelmesi.)

Forum güncellemelerinden sonra mümkün hale geldi.

hK4fm.png

Koyu ve Yarı Koyu temalarının ikisinde de güncelleyin firefoxcular.

BST8c.png

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu gidişle senin tema varsayılandan çok kullanılacak. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Valla kullananlar memnun da mı hiç bişey yazmıyorlar buraya şu eksik şurası olmamış diye yoksa kimse kullanmıyor mu orasını bilmiyorum :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bende üstteki smileylerin yarısı var yarısı yok. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bende üstteki smileylerin yarısı var yarısı yok. :D

O aslında normal forumda yok :) benim temayla geliyor :P sen eski kullanıyorsun ya ondan heralde sende çıkmamış :)

Temayı stylish ile mi kullanıyorsun yoksa script ile devam mı?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Script ile kullanıyorum ama değiştirebilirim herhalde. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Benim aklıma daha iyi bi fikir geldi, sadece arkaplanın arada bi mavi gözükmesi problemi için script kullandığına göre sadece arkaplan ile ilgili kodu script yapayım ben onu yükle, normal temayı stylishden kullanmaya devam et. Üzerinde oynayamama derdi olmasın, duruyor mu hala stylishdeki? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...