Siyah SDN Teması, amatör çalışma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
WKdgg.png

benim kodum komple bu

pardon sayfayı felç ettik:)
http://wrttn.in/e644be

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bende azıcık değişiklik yaptım :)

6Wi0e.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
abı sımdı bu komple sıteyı degıstırdı ben sadece forumu degısmıstım..sımdı onu nasıl ayarlıcam..ana sayfa degılde sadece forumda etkılı olsun tema.fırefox da.

Ben düzelteyim firefox için dedim ama, yüklediği siteyle ilgili tırnak işareti problemi var [MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION]'ın, tekrar paste2.org a yüklerse düzeltirim firefox için :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
düzenlenecek birşey yok stylish sdn ayarlarına sıfırdan bunu yapıştıracaksın bu kadar. Ama bunlar chrome içindir unutma. Kadıköy gelir yardım eder merak etme.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
düzenlenecek birşey yok stylish sdn ayarlarına sıfırdan bunu yapıştıracaksın bu kadar. Ama bunlar chrome içindir unutma. Kadıköy gelir yardım eder merak etme.

karakter sorunu oluyor dediğim gibi yapıştırdığın yerle ilgili, tırnaklar farklı çıkıyor onu farklı bi yere yapıştır demek istiyorum :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Şu uzun kısmıda yeşile çevirdim ama çok açık yeşil oldu onu biraz koyu hale getirmeyi düşünüyorum :) arama kısmındaki yeşillik kötü oldu ama onu düzeltmek lazım :D

rZs3w.png

Ve şu alttaki mavide çok göz alıyor onuda biraz koyulaştırayım :)

dEwZD.png

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] o maviye müdahale edersen yeşil de değişir sanıyorum :) başarabilirsen bildir ben de yapayım :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@dgncn o maviye müdahale edersen yeşil de değişir sanıyorum :) başarabilirsen bildir ben de yapayım :D
valla onunla şimdi bi ilgileneyim yapamam gibime geliyor ama :D
üstteki çizginin kodu de bakim.

Kod:
li.selected ul.floatcontainer {border-top:2px solid #[B]1da80e [/B]!important; }

.navbar_search .textboxcontainer input {border:2px solid #[B]000000 [/B]!important;}

.navtabs .popupbody {background: none repeat scroll 0 0 #[B]1da80e [/B]!important; border: 1px solid #[B]1da80e [/B]!important;}

usta şöyle birkaç satır olması lazım onun içinde 1da80e yazan kısımlar sende farklı olacak onları değiştirdikçe o benim üstte görülen yeşil kısmı değiştirebileceksin, üstünü koyu ile çizdiğim yerleri değiştir çalışır o altı tane 0 olan arama kutusunun yeşil halini siyah yaptım ondan dolayı 0 o.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] şu sağ tıktaki öğeyi denetle yoluyla istediğimiz değişiklikleri keşke kayıt edebilseydik :D oradan mesela <b></b> kodlarını kaldırınca mavi renk normale dönüyor sayfayı yeniledinmi hepsi uçup gidiyor :D ahh ah :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Olmuyormuş ya cgrszoneye de sormuştum :D oradan tek tek müdahale edebiliyorsun ama bizim yazdığımız kodun genele hitap etmesi lazım şimdi normal olanlar a.username içinde dururken maviler yeşiller a.username font b içinde duruyor rengini değişsek hem mavi hem yeşil hem kırmızı vs renkleri tek olur :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Olmuyormuş ya cgrszoneye de sormuştum :D oradan tek tek müdahale edebiliyorsun ama bizim yazdığımız kodun genele hitap etmesi lazım şimdi normal olanlar a.username içinde dururken maviler yeşiller a.username font b içinde duruyor rengini değişsek hem mavi hem yeşil hem kırmızı vs renkleri tek olur :D

biz eşitlik istiyoruz herkes eşit olmalı :P :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
bunu uygulayınca sna sayfada sıyah oluyor fırefox da onu nasıl ayarlıcam. Sımdı uyguladım sıyah oldu yıne

öyle şey olmaz, stylish kullanıyorsan bütün stilleri sil yeni oluştur bunu yapıştır oraya, usercontent.css ile yapıyorsan onun da içini boşalt baştan yapıştır

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

biz eşitlik istiyoruz herkes eşit olmalı :P :D

olabilir aslında bütün yöneticilere tek renk verelim :D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
tamamen sıldım bunları yapıstırdım stylısh de.bende anlamadm anasayfa yıne sıyh.nerde yanlıslık var

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yok chrome değil ki firefox için diyor, firefoxun kodlarını da ben kendim veriyorum hepsi forum.shiftdelete.net, shiftdelete.net i etkileyen yok, [MENTION=112533]mortality[/MENTION] teamviewer 6 yı hazırla geliyorum :D

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
adszaap.jpg

Sımdı ılk olarak yapıstırdıgım zaman ben ıcerıye mudahale edemıyorum hıcbır degısıklık ıcın oynama yapamıyorum.Ikıncısı de su uyarıyı verıyor.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
1.2.3 diye kaydedersen olmaz tabi :D sana rakamsız hali lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...