mortality
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 9
menü güzel oldu beeendim
Abi grı olan bnmde hosuma gıttı sen en son düzenledıgınde toplu olarak kodu yollayabılır mısın bende degıstıreyım grı olarak.
menü güzel oldu beeendim
abı sımdı bu komple sıteyı degıstırdı ben sadece forumu degısmıstım..sımdı onu nasıl ayarlıcam..ana sayfa degılde sadece forumda etkılı olsun tema.fırefox da.
Ben düzelteyim firefox için dedim ama, yüklediği siteyle ilgili tırnak işareti problemi var @aykutyenihan 'ın, tekrar paste2.org a yüklerse düzeltirim firefox için
anasayfanın değişmemesi lazım kadıköyün dediği gibi kodlar bozuldu heralde. Neyse.
http://paste2.org/p/1656917
düzenlenecek birşey yok stylish sdn ayarlarına sıfırdan bunu yapıştıracaksın bu kadar. Ama bunlar chrome içindir unutma. Kadıköy gelir yardım eder merak etme.
düzenlenecek birşey yok stylish sdn ayarlarına sıfırdan bunu yapıştıracaksın bu kadar. Ama bunlar chrome içindir unutma. Kadıköy gelir yardım eder merak etme.
Beklıorum düzenleme ıcın ..karakter sorunu oluyor dediğim gibi yapıştırdığın yerle ilgili, tırnaklar farklı çıkıyor onu farklı bi yere yapıştır demek istiyorum
valla onunla şimdi bi ilgileneyim yapamam gibime geliyor ama@dgncn o maviye müdahale edersen yeşil de değişir sanıyorum başarabilirsen bildir ben de yapayım
üstteki çizginin kodu de bakim.
li.selected ul.floatcontainer {border-top:2px solid #[B]1da80e [/B]!important; }
.navbar_search .textboxcontainer input {border:2px solid #[B]000000 [/B]!important;}
.navtabs .popupbody {background: none repeat scroll 0 0 #[B]1da80e [/B]!important; border: 1px solid #[B]1da80e [/B]!important;}
Beklıorum düzenleme ıcın ..
Aykut'un farklı bi yere yapıştırmasını bekliyorum ama neyse düzenledim tırnakları
Aha da burada
http://paste2.org/p/1657680
Olmuyormuş ya cgrszoneye de sormuştum oradan tek tek müdahale edebiliyorsun ama bizim yazdığımız kodun genele hitap etmesi lazım şimdi normal olanlar a.username içinde dururken maviler yeşiller a.username font b içinde duruyor rengini değişsek hem mavi hem yeşil hem kırmızı vs renkleri tek olur
bunu uygulayınca sna sayfada sıyah oluyor fırefox da onu nasıl ayarlıcam. Sımdı uyguladım sıyah oldu yıne
biz eşitlik istiyoruz herkes eşit olmalı
urls on the domain kısmını değiştirmiş olmayasın?tamamen sıldım bunları yapıstırdım stylısh de.bende anlamadm anasayfa yıne sıyh.nerde yanlıslık var