• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Siteye Alan Adı Aranıyor!!!

maddi olarak başa çıkamam sonuçta öğrenciyiz :D kendimi zor geçindiiriyorum aldığım parayla :D
birde giderlere domain ücreti yazmayak durduk yerde:D giderleri gelirle karşılaştırınca zaten vahim bir tablo çıkıo karşıma :D

2 yıllık domainin sana maliyeti 35 lira diceksinki hostingim yok onuda sponsor firmalardan arayacaksın merak etme 1 yıllık sponsor olacaklar çıkar karşına benim çıktı

Ben gandi nette 1 yıllık bedava alan adı hakkı kazandım serverim yoktu bir sponsor server buldum 250 liralık hostingi şuan bedava kullanıyorum yani 0 maliyet :D

2 yıllık domainin sana maliyeti 35 lira diceksinki hostingim yok onuda sponsor firmalardan arayacaksın merak etme 1 yıllık sponsor olacaklar çıkar karşına benim çıktı

Ben gandi nette 1 yıllık bedava alan adı hakkı kazandım serverim yoktu bir sponsor server buldum 250 liralık hostingi şuan bedava kullanıyorum yani 0 maliyet :D

:D o da iimiş :D zaten şimdilik dedim bakmaya devam ediyorum ama fazla bi ilgide olmaz siteye full alıntı çünkü :D o yüzden boşuna maddi yönden fazla üstelemiyorum :D bütün siteyi alınteriyle falan yapsam üstünde dursam alan adınıda com alırdım elbette :D

Madem o kadar önemli değil neye insanları uğraştırıyorsun. toplamatrafik.tk

Projenin boyutuna göre sponsorluk konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim, ama önce projenin durumunu görmem lazım...

ben buldum konu bitmiştir :D:D:D:D

yolagel.com :D:D:D:D