Siteye Alan Adı Aranıyor!!!

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
maddi olarak başa çıkamam sonuçta öğrenciyiz :D kendimi zor geçindiiriyorum aldığım parayla :D
birde giderlere domain ücreti yazmayak durduk yerde:D giderleri gelirle karşılaştırınca zaten vahim bir tablo çıkıo karşıma :D

2 yıllık domainin sana maliyeti 35 lira diceksinki hostingim yok onuda sponsor firmalardan arayacaksın merak etme 1 yıllık sponsor olacaklar çıkar karşına benim çıktı

Ben gandi nette 1 yıllık bedava alan adı hakkı kazandım serverim yoktu bir sponsor server buldum 250 liralık hostingi şuan bedava kullanıyorum yani 0 maliyet :D

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
2 yıllık domainin sana maliyeti 35 lira diceksinki hostingim yok onuda sponsor firmalardan arayacaksın merak etme 1 yıllık sponsor olacaklar çıkar karşına benim çıktı

Ben gandi nette 1 yıllık bedava alan adı hakkı kazandım serverim yoktu bir sponsor server buldum 250 liralık hostingi şuan bedava kullanıyorum yani 0 maliyet :D

:D o da iimiş :D zaten şimdilik dedim bakmaya devam ediyorum ama fazla bi ilgide olmaz siteye full alıntı çünkü :D o yüzden boşuna maddi yönden fazla üstelemiyorum :D bütün siteyi alınteriyle falan yapsam üstünde dursam alan adınıda com alırdım elbette :D

kelb

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Madem o kadar önemli değil neye insanları uğraştırıyorsun. toplamatrafik.tk

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Projenin boyutuna göre sponsorluk konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim, ama önce projenin durumunu görmem lazım...