Siteye Alan Adı Aranıyor!!!

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar karayolu trafiğini, denizyolu trafiğini, havayolu trafiğini ve demiyolu trafiğini online takip edebileceğiniz bi site hazırlıyorum ancak siteye domain adres bulamadım sizin önerilerinizi bekliyorum. kolay ve kısa bi isim olsun ve akılda kalsın
:D

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hakadede Com
hava kara deniz demir :D
ulasimtakip com
yollaritakipet com; slogan Herkes birbirini takip ederken sende yolları et :D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşlar sürekli öneriler geliyor da merak ettim kimse o adresler boş mu diye kontrol etti mi acaba ?

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
site özellikle İstanbul İlini kapsayacağı için trafist ismini buldum sizce nasıl
.com uzantılı domainlere baktımda ben bunlarla başa çıkamam :D o yüzden www.trafist.tk yaptım şimdilik ama bu arada telif haklarınıda altüst ettim :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
duryolcu.com çok manidardı aslında :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
site özellikle İstanbul İlini kapsayacağı için trafist ismini buldum sizce nasıl
.com uzantılı domainlere baktımda ben bunlarla başa çıkamam :D o yüzden www.trafist.tk yaptım şimdilik ama bu arada telif haklarınıda altüst ettim :D

com veya net neden almadın eğer tk li sitelere pek giren olmaz ayrıca neden başa çıkamazssın anlamadım ?

siteyealanadiaraniyor.com

Key dalga geçiyosun ama uyanığın bir böyle bir adres alır fikir satarak parayı götürür :D demedi deme

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
com veya net neden almadın eğer tk li sitelere pek giren olmaz ayrıca neden başa çıkamazssın anlamadım ?

maddi olarak başa çıkamam sonuçta öğrenciyiz :D kendimi zor geçindiiriyorum aldığım parayla :D
birde giderlere domain ücreti yazmayak durduk yerde:D giderleri gelirle karşılaştırınca zaten vahim bir tablo çıkıo karşıma :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
trafiktesondurum.... gibi bir şey düşündüm tabi beğenirsen :biggrin: Ben de her zaman bir şeye isim koyarken çok zorlanırım.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
com domain dediğin yılda 15 lira bile değil, bunu ödeyemiyecek adam girişimcilik yapmasın.. :D

o alan adını alacak adama da helal olsun...