- Konuyu başlatan
katılıyorum biraz üye kazanmalı ama nasıl kazanacakDeğerli dostum zamanla olur ama şimdilik forum biraz daha acil olarak konu ve üye kozanmalı, bence tema işi sonraya da bırakılabilinir.
katılıyorum biraz üye kazanmalı ama nasıl kazanacakDeğerli dostum zamanla olur ama şimdilik forum biraz daha acil olarak konu ve üye kozanmalı, bence tema işi sonraya da bırakılabilinir.
Çok etkileyici ve farklı bir tema olabilir bence ve çok etkileyici yine diğer forumlardan farklı yaratıcı konular açılmalı. İçerik ne kadar dolu olursa o kadar çok reklam gibi olur etkisi yani ama çok zor bir iştir.katılıyorum biraz üye kazanmalı ama nasıl kazanacak
katılıyorum biraz üye kazanmalı ama nasıl kazanacak
tamamdır hocam teşekkürler fikirleriniz içinEkli dosyayı görüntüle 144288
Üye kazanman için ilk başta sitende bir gizlilik bildirimi vb. bilgilerin olduğu sözleşmeler olmalıdır. Siz sitede herhangi bir şart eklemeden böyle bir iş yaparsanız isteyen istediği gibi at koşturabilir ve bazı konularda başınız feci şekilde ağrıyabilir, acilen bir kullanım sözleşmesi ve gizlilik bildirimi yayınlamanız lazım bence.
aynen zor işÇok etkileyici ve farklı bir tema olabilir bence ve çok etkileyici yine diğer forumlardan farklı yaratıcı konular açılmalı. İçerik ne kadar dolu olursa o kadar çok reklam gibi olur etkisi yani ama çok zor bir iştir.
şimdi ikisinide ekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 144288
Üye kazanman için ilk başta sitende bir gizlilik bildirimi vb. bilgilerin olduğu sözleşmeler olmalıdır. Siz sitede herhangi bir şart eklemeden böyle bir iş yaparsanız isteyen istediği gibi at koşturabilir ve bazı konularda başınız feci şekilde ağrıyabilir, acilen bir kullanım sözleşmesi ve gizlilik bildirimi yayınlamanız lazım bence.
Birazdan geliyorlar.Karanlık mod ve konu dışı gelse güzel olur.
hocam şu anda ekleniyor bizde de gözükmüyo yavaş yavaş ekliyozEkli dosyayı görüntüle 144290
Sanırım ben kuralları göremiyorum yada başka bir şey var. Bu arada oraya konunuz kilitlenecektir yazmak yerine belirli yaptırımlar uygulanabilir yazmanız daha doğru olur.
Sitenize Firefox Relay kullanarak üye olabilir miyim acaba? Kendi eposta adresimi değil de o eposta adresinin uzantısı ile kayıt olmak istiyorum siteye. (Bahsettiğim şey TEMP MAİL değildir bu arada. )hocam şu anda ekleniyor bizde de gözükmüyo yavaş yavaş ekliyoz
evet gördüm çok teşekkürlerForumun ilk konusunu açtım az önce.
tabiki olacak"Reklam" Konu başlığı ya da kendi sitelerimizi tanıtabileceğimiz bir konu başlığı da olmalı, olursa geliyorum
Desteklemiyor hocamSitenize Firefox Relay kullanarak üye olabilir miyim acaba? Kendi eposta adresimi değil de o eposta adresinin uzantısı ile kayıt olmak istiyorum siteye. (Bahsettiğim şey TEMP MAİL değildir bu arada. )
O zaman mecbur ProtonMail hesabı kullanacağız, gizliliğe biraz önem veririm.tabiki olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Desteklemiyor hocam
tamamdır hocam sıkıntı yokO zaman mecbur ProtonMail hesabı kullanacağız, gizliliğe biraz önem veririm.
Hocam Tanıtım diye bir konu geldi orada reklam verebilirsiniz"Reklam" Konu başlığı ya da kendi sitelerimizi tanıtabileceğimiz bir konu başlığı da olmalı, olursa geliyorum
Reklam eklemek için "Tanıtım" konusuna yazabilirsiniz dediğinizde hemen geliyorWEB Programlama bölümünde genelde SİTE TANITIM başlığı olur, hadi seni bekliyorum ?
hocam web programlamaya değilde konu dışına koyuyoruzWEB Programlama bölümünde genelde SİTE TANITIM başlığı olur, hadi seni bekliyorum ?
"Site Tanıtım" konu başlığı gelmiştir arkadaşlar istekleriniz varsa söyleyin ekliyelimWEB Programlama bölümünde genelde SİTE TANITIM başlığı olur, hadi seni bekliyorum ?
sitemiz neredeyse bitmiştir gelen herkese içten teşekkürlerReklam eklemek için "Tanıtım" konusuna yazabilirsiniz dediğinizde hemen geliyor
hocam web programlamaya değilde konu dışına koyuyoruz
"Site Tanıtım" konu başlığı gelmiştir arkadaşlar istekleriniz varsa söyleyin ekliyelim
Çoğunluğu büyük harfle yazılmamalı diyorsun da sen neden kelimelerin ilk harflerini büyük yazıyorsun? Başlık veya özel isim dışında büyük harfle yazılmaz!
"Konuların başlıklarının ve içeriğinin tamamı ya da çoğunluğu büyük harflerle olmamalıdır. Tespit edildiği anda konunuz kilitlenecektir.
güzel olmuş pek anlamam eline sağlık ama arayüz malum forumun çakması gibi durmuşarkadaşlar teknolojialanim.com yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Technopat'a Benziyor .arkadaşlar teknolojialanim.com yorumlarınızı yazarsanız sevinirim