hocam cidden reklam değil sadece sitem nasıl olmuş arkadaşların yorumlarını almaktı eksik bişey varsa düzenlemek içinNiye banlayalım ki uçurmak dururkenŞaka maka abartılı şekilde reklam yapmazsan seviniriz.
teşekkürlerSıkıntı yok paylaşabilirsin.
hocam daha eklenecek çok şey var onlarda tabiki olacak onlar var olarak sayarsanız puan kaççNerede forumun sevgi bölümü?
Yada konudan kenar muhabbet bölümü felan?
10 üzerinden 2ahahdhha
Şu anki haline göre çok güzel olmuş.hocam daha eklenecek çok şey var onlarda tabiki olacak onlar var olarak sayarsanız puan kaçç
çok teşekkürlerŞu anki haline göre çok güzel olmuş.
çok teşekkürlerGüzel ve sade duruyor. Yani sade olması falan kötü değil. Böyle olunca karışık gözükmüyor. ?
İşletim sistemi kategorilerini düzeltmenizi öneririm. İşletim sistemi kategorisine BSD için bir alt kategori açmanızı ve "Linux" kategorisinin adını "GNU/Linux" olarak değiştirmenizde yarar var. GNU'nun yaptığı onca şeyi göz ardı edip sadece çekirdeği öne çıkarmak bence baya saçma bir yaklaşım olurdu.arkadaşlar teknolojialanim.com yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
dikkate alacağım teşekkürlerİşletim sistemi kategorilerini düzeltmenizi öneririm. İşletim sistemi kategorisine BSD için bir alt kategori açmanızı ve "Linux" kategorisinin adını "GNU/Linux" olarak değiştirmenizde yarar var. GNU'nun yaptığı onca şeyi göz ardı edip sadece çekirdeği öne çıkarmak bence baya saçma bir yaklaşım olurdu.![]()
evet aynen öyleForumun kurulması artık sıradan bir şey oldu günümüzde ama fakata gelecek olrusak içerik ve aktif üye kısmı çok zorludur...![]()
evet onu bende farkettim isim bulamıyorum şimdilik böyle kaldıSade, hoş olmuş?.
Ama tekno forum yazısı hem kendi içinde çok kötü şekilde tasarlanmış hem de forumun geri kalanıyla çok alakasız duruyor
dikkate alacağım teşekkür ederimGüzel olmuş.
1. Gündem kısmında Habeler var Haberler olmalı herhalde bir sıkıntı oldu.
2. Kuralları koymanız lazım şu an girip trolleyenler olacaktır.
3. Burası biraz bana özel ama güvenlik kısmı yok![]()
keşke girseler ama girmiyolarGüzel olmuş.
1. Gündem kısmında Habeler var Haberler olmalı herhalde bir sıkıntı oldu.
2. Kuralları koymanız lazım şu an girip trolleyenler olacaktır.
3. Burası biraz bana özel ama güvenlik kısmı yok(Sırf güvenlik değil. Bazı kategoriler eksik.)
evet olabilir hepsini düzelteceğimEkli dosyayı görüntüle 144284
Bir de gündem konu başlığı en altta olmamalı bana göre ...
yok yazısı derken anlayamadım bu logo nasılYukarıdaki arkadaşın dediği gibi tekno forum logosu değişebilir.Gayet sade ve hoş eline sağlık.Bu arada "yok" yazısı neyi temsil ediyor?
olabilir denerimWindows 8-10 olucağına tek çatı altında olabilir.
Konular 0yok yazısı derken anlayamadım bu logo nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir denerim
Bence biraz sadeleştirilmesi lazım.yok yazısı derken anlayamadım bu logo nasıl
o yok olanlar hiç konu olmadığı için ben şuanda işlemci konusuna bir yazı eklersem yok yazan yerde benim eklediğim konu gösterilcekKonular 0
Mesajlar 0
Yok
Yazıyor.
Logo tasarımı ile daha fazla uğraşmalısınız, bu logo 2010 yılından kalmış gibi duruyor doğrusu, site için biraz daha kötü bir imaj çiziyor, logo konusunda belki şu fotoğraf sana yardımcı olabilir:yok yazısı derken anlayamadım bu logo nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir denerim
yaparız hocamo yok olanlar hiç konu olmadığı için ben şuanda işlemci konusuna bir yazı eklersem yok yazan yerde benim eklediğim konu gösterilcek
olabilir hocam çalışmalarıma devam edeceğimLogo tasarımı ile daha fazla uğraşmalısınız, bu logo 2010 yılından kalmış gibi duruyor doğrusu, site için biraz daha kötü bir imaj çiziyor, logo konusunda belki şu fotoğraf sana yardımcı olabilir:
Ekli dosyayı görüntüle 144286
Değerli dostum zamanla olur ama şimdilik forum biraz daha acil olarak konu ve üye kazanmalı, bence tema işi sonraya da bırakılabilinir.Hersey güzel ama sitede kara tema olsa güzel olur![]()