Sitede foruma yönledirme yapmak istiyorum.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sizden yardım bekliyorum şimdi durum şu mesela www.site.com adresi adında bir site açıp bu sitenin içinde forum bölümü açıp o bölüme tıklandığı zaman hazırlamış olduğum forum sitesine gitmesini sağlamak.Bunu nasıl yapabilirim siteyi hazırladım ama forum bölümünü nasıl yönlendirecem bilmiyorum

yani örnek olarak www.shiftdelete.net anasayfasında olduğu gibi

n4yfb.jpg

Yardımlarınızı bekliyorum...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güncel

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Link olarak forumun linkini vermen yeterli olur diye düşünüyorum.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Foruma tıkla linkini al site die yaptıgın html flash php her hangisi ise link ver bir buton yap forum yap link ver

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Foruma tıkla linkini al site die yaptıgın html flash php her hangisi ise link ver bir buton yap forum yap link ver

inan bana kardeşim kafa karıştı yani ana safyadaki butonlara forum diye bölümmü açaıcam tam anlamadım

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Evet menü düzenleme var ise yeni bir menü ekleyerek veya kullanmadığın bir menü adını editleyerek yapabilirsin.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Usta bir buton ekle o butona text ekle adını sdn forum yap o yaptıgın butona sdn forum
şu linki ver http://forum.shiftdelete.net/forum.php hangi web editör'ünde yaptığını bilmiyorum
Flashda yapcaksan kare ekle f8 ile buton yap su kodu yaz
kareye tıklayıp f9 a basıp
this.onRelease = function()

{
getURL("http://forum.shiftdelete.net/forum.php","_parent");

}
html yapıosun zaten link ver yazar orayada linki yaz çalıştır gider o siteye.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet menü düzenleme var ise yeni bir menü ekleyerek veya kullanmadığın bir menü adını editleyerek yapabilirsin.

hımm peki mesela ana safya resim hakkımızda iletişim gibi menüdeki butonların yanına birde forum diye bölüm açıyorum ve o bölümün textine forum adresini yerleştiriyorum doğrumu anladım

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hımm peki mesela ana safya resim hakkımızda iletişim gibi menüdeki butonların yanına birde forum diye bölüm açıyorum ve o bölümün textine forum adresini yerleştiriyorum doğrumu anladım
TEXT'e yaz forum die flasda isen kod yaz html de isen zaten altta yazar link verme olayı ya yazıya yada butona ver linki dedigim linki ver usta
ya kareye ver yada text'e ama transparan bi arkaplan yapıyorsan kısaca text'e ver dolandırmıyalım olayı :)

TEXT'e yaz forum die flasda isen kod yaz html de isen zaten altta yazar link verme olayı ya yazıya yada butona ver linki dedigim linki ver usta
ya kareye ver yada text'e ama transparan bi arkaplan yapıyorsan kısaca text'e ver dolandırmıyalım olayı :)
Flash'damı site yapıosun usta.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Flash'damı site yapıosun usta.

yok kardeş flash değil normal html5 ile wordpress site hazırladım, ve sanırım senin dediğini anladım oluşturduğum texte url atıcam ona tıkladımı foruma gidicek mantığı anladım
peki forumdan tekrar siteye yönlendirmeyi nasıl yapıcaz.?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yok kardeş flash değil normal html5 ile wordpress site hazırladım, ve sanırım senin dediğini anladım oluşturduğum texte url atıcam ona tıkladımı foruma gidicek mantığı anladım
peki forumdan tekrar siteye yönlendirmeyi nasıl yapıcaz.?
Html ise link verirken yan tarafında parent sell yazar sen parent i seç farklı pencerede gitsin foruma senin site gene dursun kenarda foruma gidip geri siteye dönmez sdn ile anlaşırsan senın sıteye özel buton koyar :)

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Html ise link verirken yan tarafında parent sell yazar sen parent i seç farklı pencerede gitsin foruma senin site gene dursun kenarda foruma gidip geri siteye dönmez sdn ile anlaşırsan senın sıteye özel buton koyar :)

hımm evet :D mantıklı aslında parent aklıma gelmemişti tamam ozaman dediğin gibi yapıcam önce parentle denerim hoşuma gitmesse blank yaparım ama genel mantık bu galiba

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
HTML:
<a href="http://siteadresi.com/forum">Forum</a>
şeklinde link veriyoruz.

Hangi forum sistemini kurdun? SMF, phpBB?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
HTML:
<a onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'Outgoing', 'siteadresi.com', '/forum']);" rel="nofollow" href="http://siteadresi.com/forum">Forum</a>
şeklinde link veriyoruz.

Hangi forum sistemini kurdun? SMF, phpBB?

smf forum düşünüyorum

ayrıca teşekkür ederim kod için bu durumda siz hangi forum tavsiye edersiniz smf phpbb

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hangi web tasarım programında yapacaksın ?

ben bunu web tasarım programında yapmıyorum genel anlamda kodlarla hazrlıyorum ama bazen dreamden yardım alıyorum kafam karıştığı zaman eğer flash olursa site templated kullanırım.

Ozaman sadece forum linki ekleyim url verdinmi? bu iş tamam kısacası hemi?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
ben bunu web tasarım programında yapmıyorum genel anlamda kodlarla hazrlıyorum ama bazen dreamden yardım alıyorum kafam karıştığı zaman eğer flash olursa site templated kullanırım.

Ozaman sadece forum linki ekleyim url verdinmi? bu iş tamam kısacası hemi?
Aynen öyle çok basit :D