Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistemin yeterli olmasina ragmen GTA 4 Kasiyor sizce neden olabilir tabi oyle cok oyunda denemedim AMA call of duty MW3 de hic kasma yok. Buna cozumler nelerdir ?
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Alakası yok bende aynı sorunu yaşadım. Tabiki codu oynadı diye her oyunu oynayamaz lakin gta 4 te optimizasyon sorunu var ne yazıkki. Bir dolu patch denedim birde sistem günlüğünden birşey kapatıp resetattım anca düzelmişti.
Netten araştırmalısın sistem son ayarda yetsede kasma yapabiliyor ne yazık ki GTA da.
ekrankartı güncelle drecx filan sonra updetelerin hepsini sırası ile kur sonra oyunnun cfgsinden cpu bul orda 0 olarak gözükür onu 1 yap xp kullanıyorsan youtubeden drecx 10 kur ben öle çözdüm şuan gta 4 var pcde grafik yaması ile birlikte antialasing ve veritkal scan olmadan highte oynuyorum ne kasma nede donmavar eran kartım 5670 1gb drr5 128bit he bide ben de mw3 ultrada 1280 *1024 de oynuyorum nekasma nede donma