Sistem ayrıldı Z

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slm windows 7 kurduktan sonra .işletim sisteminin ayırdığı 100 mb lık yer c ve d nin olduğu yerde (bilgisayarımın içinde) sistem ayrıldı (Z şeklinde görülüyor.ve silinmiyor silmek için ne yapmam lazım ve neden geldi bir fikri olan varmı?:helpsmilie:

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dalga geçmenin bir anlamı yok 100 mb lık dolu yer var diruz ya

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşım orayı silmene gerek yok.çünki sistem kurtarma çökme vs gibi programların hatta açılış önyükleme yedeklerinin hatta dosya (NTFS) yedeklerinin tutulduğu yerdir orası silmene gerek yok.

ama illlede 100 mb lik alan olmasın diyorsan bilgisayarının HDD sini XP ile biçimlendir ve biçimlendirme bittikten sonra reset tuşuna bas ve win7 DVD sini tak öyle yükleme yap.100 mb lik dosyayı artık görmessin :)

aymelek981

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdiye kadar öle bişe yoktu bugün öle oldu o yüzden diyorum neden gelmiş olabilir

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten win7 kurarken ayırıyo o bölümü. önemli bir şey değil:turned:

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
şimdiye kadar öle bişe yoktu bugün öle oldu o yüzden diyorum neden gelmiş olabilir

önceden olmadığını dediğin zamanlarda win7 dvd si ile biçimlendirilmemiştirde ondan yoktur ama sen en son format atarken win7 dvd si ile C diskini biçimlendirmişsin.bu yüzden görüyorsun o bölümü.

maxtreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Disk yönetiminden (çalıştır->services.msc) o bölmeye ait sürücü harfini silebilirsiniz.

Sağ tıklayıp Sürücü Harf ve Yollarını değiştir deyip.Çıkan ekrandan kaldırı seçin.

Boot manager dosyalarının ayrı bir bölümde kullanılması iyi bir özellik.
Bozulmalara, değiştirilmelere ve birden fazla kurulu sistemler için güvenlik sağlar.